Parfums de Marly Habdan | 125 ML

Artikelnummer: 119988

Parfums de Marly Habdan | 125 ML

 250,00

Parfums de Marly Habdan

Parfums de Marly Habdan is een boeiende uniseks eau de parfum die een perfecte balans vindt tussen zoet en kruidig, met een diep en charismatisch karakter. Deze geur verweeft complexiteit en verfijning in drie gedetailleerde lagen:

  • Topnoten: Habdan opent met mysterieuze noten van saffraan en wierook, die een krachtige en kruidige eerste indruk geven. Deze aromatische topnoten zetten de toon voor een intrigerende geurervaring, ideaal voor de avond.
  • Hartnoten: In het hart ontvouwt zich een geurig boeket van roos, appel en oud (agarhout). De combinatie van bloemige, fruitige en houtachtige tonen creëert een rijk en sensueel hart, dat de complexiteit van de geur versterkt.
  • Basisnoten: De afsluiting van de geur is warm en omhullend, met een basis van amber, maltol en opoponax. Deze noten bieden een diepe warmte en een subtiele zoetheid, waardoor een delicaat evenwicht tussen intensiteit en gevoeligheid ontstaat.

Parfums de Marly Habdan is een ideale keuze voor koele nachten, waar zijn verwarmende en omhullende eigenschappen een gevoel van comfort en luxe brengen. Zowel voor mannen als vrouwen is deze geur een uiting van savoir-faire en elegantie, perfect voor wie een geur zoekt die zowel diepte als verfijnde flair biedt. Ervaar de unieke harmonie van Habdan, waar traditionele en moderne elementen samensmelten tot een onvergetelijke geurervaring.