Parfums de Marly Haltane | 125 ML

Artikelnummer: 124466

Parfums de Marly Haltane | 125 ML

 290,00

Parfums de Marly Haltane

Parfums de Marly Haltane is een verfijnde herengeur die elegantie en diepte uitstraalt, gepresenteerd in een stijlvolle flacon die zijn krachtige inhoud weerspiegelt. Deze luxueuze geur is zorgvuldig gecomponeerd in drie rijke lagen, elk ontworpen om een blijvende indruk te maken:

  • Topnoten: Haltane opent met een verkwikkende uitbarsting van frisse bergamot en aromatische salie, die samen een heldere en uitnodigende introductie vormen. Deze topnoten zetten de toon voor een geur die zowel energiek als stijlvol is.
  • Hartnoten: In het hart onthult Haltane een diep en complex samenspel van praline en lavendel, die een rijke en verleidelijke middenlaag bieden. Deze combinatie van zoetheid en bloemige nuances voegt een verfijnde, bijna hypnotiserende complexiteit toe aan de geur.
  • Basisnoten: De basis van de geur wordt gekenmerkt door een robuuste mix van oudh en cederhout, die een diepe, houtachtige warmte biedt. Deze rijke en sensuele noten verankeren de geur, geven het een langdurige uitstraling en onderstrepen de luxe uitstraling.

Parfums de Marly Haltane is perfect voor de man die een geur zoekt die zowel verfijning als karakter uitstraalt. Het is een ideale keuze voor avondevenementen en speciale gelegenheden, waar de diepe, rijke tonen van de geur volledig tot hun recht kunnen komen. Laat je omhullen door de luxe en diepte van Haltane, een geur die zowel tijdloos als eigentijds is.