Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Bioskinjetting | Anti Rimpel behandeling

Bioskinjetting

Ben jij helemaal klaar met je rimpels?

Wil je geen botox vanwege het onnatuurlijk ogende resultaat?  Geen punt.

Wij hebben we dé behandeling die bij jou past. Maak kennis met Bioskinjetting.

De anti rimpelbehandeling waarmee we op een veilige manier rimpels in het gezicht aan kunnen aanpakken.

Bioskinjetting

Ben jij helemaal klaar met je rimpels?

Wil je geen botox vanwege het onnatuurlijk ogende resultaat?  Geen punt.

Wij hebben we dé behandeling die bij jou past. Maak kennis met Bioskinjetting.

De anti rimpelbehandeling waarmee we op een veilige manier rimpels in het gezicht aan kunnen aanpakken.

OVER BIOSKINJETTING

Zie je jezelf niet meer als je in de spiegel kijkt? Erger je je aan je frons? Is je gezicht getekend met rimpels op je voorhoofd en wangen. Stoor je je aan de lijntjes rondom je ogen, mond of op de neus-lippenlijn? Oogt je decolleté ook ’s avonds alsof je net uit bed komt? Waarom kies je dan niet voor een anti rimpel behandeling? Wil je niet naar de cosmetisch chirurg? Wil je je gezichtsuitdrukking niet verliezen, zoals je ziet bij veel celebs die voor botox hebben gekozen? Wij geven je groot gelijk. Daarom werken wij met Bioskinjetting. Dit is een 100% natuurlijke anti rimpel behandeling, waarmee we zonder inspuitingen op een veilige manier rimpels te lijf gaan.

RESULTAAT

Rimpels en kleine littekens worden met de Bioskinjetting anti rimpel behandeling zichtbaar minder. Dat zie je al na één behandeling. Optimaal resultaat bereiken én behouden? Kies dan voor meerdere behandelingen. In kuurvorm vindt de Bioskinjetting anti rimpel behandeling om de twee weken plaats. Bij fijne rimpels is het resultaat na gemiddeld drie tot vier behandelingen bereikt. Voor diepe rimpels zijn zeven tot negen behandelingen nodig. Het resultaat is langdurig en oogt natuurlijk, omdat de huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet.

HOE WERKT BIOSKINJETTING ?

Bioskinjetting is het natuurlijk alternatief voor inspuitingen. Deze anti rimpel behandeling is gebaseerd op het regenererende vermogen van de huid. Onze specialist maakt de rimpel als het ware los met een heel fijn naaldje, een zogenaamde microprobe. Vervolgens wordt de huid – zonder gebruik te maken van inspuitingen – gestimuleerd om zelf jonge collagene vezels te vormen. Dit lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel of het diepere gelegen litteken op. Stapsgewijs worden zo steeds minder diep.

Voordeel:
  • Snel zichtbaar
  • Natuurlijk resultaat
  • Werkt zonder inspuiting
  • Geen botox of andere gifstoffen
  • Geen risico op allergie
Veel gestelde vragen 

Is deze behandeling pijnlijk?

We brengen voor de behandelingen een voorbereidende crème aan op de huid. Hierdoor wordt de behandeling niet als pijnlijk of vervelend ervaren.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Bij fijne rimpels is het resultaat na gemiddeld drie tot vier behandelingen bereikt. Voor diepe rimpels zijn zeven tot negen behandelingen nodig.

Wat is de hersteltijd?

Na deze anti rimpelbehandeling zie je een rood streepje op de behandelde rimpels. Dit verdwijnt gemiddeld binnen een paar dagen en is goed te camoufleren met de covercrème of een foundation.

Wat zijn de kosten per behandeling en in kuurverband?

Bioskinjetting enkele rimpel zoals een fronsrimpel, de neus-lippenplooi of de bovenlip € 87,- RESERVEER NU
Bioskinjetting van een zone zoals het voorhoofd, ogen, wangen of de mond €169,- RESERVEER NU

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!