Simone Andreoli Smoke Of Desert | Eau de Parfum 100 ML

Artikelnummer: 114872

Simone Andreoli Smoke Of Desert | Eau de Parfum 100 ML

 150,00

Simone Andreoli Smoke Of Desert | Eau de Parfum 100 ML

Betreed de betoverende wereld van Simone Andreoli Smoke of Desert Eau de Parfum, waar een meeslepende reis door de nachtelijke woestijn van Oman begint. Met een meesterlijke compositie van wierook, elemi, kasjmier en leer creëert dit parfum een olfactorische ervaring die je zintuigen omhult.

De geur van Smoke of Desert is doordrenkt met de mystiek van Oman, een land dat bekend staat om zijn prestigieuze wierookproductie. De buitengewone hars, eeuwenlang gebruikt voor spirituele communicatie en goddelijke eerbetuigingen, vormt de essentie van dit parfum. Deze eeuwenoude hars wordt verheven tot een moderne viering met Smoke of God, waarin de meest exclusieve en pure wierooknoten samenkomen met verfijnde kasjmiertonen.

Laat je verleiden door de diepgaande complexiteit van Smoke of Desert en omhul jezelf met de aura van de woestijnnacht. Met elke sprankelende en bedwelmende vleug vangt dit parfum de essentie van avontuur en verfijning, waardoor je elke dag een vleugje betovering kunt dragen. Ervaar de elegantie van pure wierook vermengd met de zachtheid van kasjmier en laat je meevoeren naar de mysterieuze oorden van Oman, telkens wanneer je deze geur draagt.

________________________________________________________________________

Voordelen

Betoverende Woestijnreis: Ontdek Oman’s beste wierook in Smoke of Desert Eau de Parfum voor een intrigerend avontuur.

Verfijnde Melange: Geniet van de unieke mix van wierook, elemi, kasjmier en leer voor een betoverend aroma.

Mysterieuze Aura: Omarm de rokerige, woestijnachtige tonen en voeg een vleugje betovering toe aan elke dag.

Langdurige Elegantie: Ervaar langdurige prestaties van deze bedwelmende geur voor een blijvende indruk.