Gratis verzending*
Gratis samples

Pigmentvlekken in gezicht

Reken af met
Pigmentvlekken
In het
Gezicht

Pigmentvlekken in je gezicht… Opeens zijn die donkere vlekken daar. Wat doe je er tegen? Bij Huidinstituut Beauté ben je aan het juiste adres. Wij helpen je graag met de nieuwste methode om pigmentvlekken drastisch te verminderen. Een kuur van 3 tot 4 behandelingen i.c.m producten voor thuisgebruik, die het resultaat van de behandelingen ondersteunen. Vergeet de standaard peelings en lasers. Ook uitermate geschikt voor de getinte tot donkere huid.

Pigmentvlekken in je gezicht… Opeens zijn die donkere vlekken daar. Wat doe je er tegen? Bij Huidinstituut Beauté ben je aan het juiste adres. Wij helpen je graag met de nieuwste methode om pigmentvlekken drastisch te verminderen. Een kuur van 3 tot 4 behandelingen i.c.m producten voor thuisgebruik, die het resultaat van de behandelingen ondersteunen. Vergeet de standaard peelings en lasers. Ook uitermate geschikt voor de getinte tot donkere huid.

Pigmentvlekken in het gezicht ontstaan zo:

Zonlicht is de grootste boosdoener als het gaat om het ontstaan van pigmentvlekken in het gezicht. Waar een zongebruinde huid vaak als ‘mooi’ wordt ervaren, daar is in werkelijkheid het afweermechanisme van onze huid aan het werk. Pigment beschermt de huid namelijk tegen UV-stralen. Hoe meer zon, des te meer pigment – ook wel melanine genaamd – wordt aangemaakt. Dat zorgt dus voor dat kleurtje. Meer blootstelling betekent dat de melanine zich gaat ophopen, waardoor de donkere plekken ontstaan. Teveel pigmentvlekken verhoogd zelfs het risico op huidkanker.

Pigmentvlekken en de leeftijd…

Pigmentvlekken worden ook wel ouderdomsvlekken genoemd, omdat de donkere plekken vaak zichtbaarder worden als je ouder begint te worden. Toch zien wij de vlekken in de salon ook bij veel jongere dames en heren. Dit is namelijk geheel afhankelijk van onder andere de genetische opbouw van je huid, de blootstelling aan UV-straling en het cosmetica-gebruik. Ook hormonen hebben invloed op de opstapelingen van melanine; zo zie je tijdens de zwangerschap dat veel dames het zogenaamde zwangerschapsmasker krijgen.

Aanpakken voordat pigmentvlekken zichtbaar zijn

Wist je dat wij pigmentvlekken al kunnen aanpakken voordat ze zichtbaar zijn? Bij Huidinstituut Beauté werken we met het high-tec Huidscan; ook wel Observ 520 genoemd. Wij kunnen hierbij zien hoe het staat met de huidconditie. We kunnen bijvoorbeeld de zonneschade in het gezicht al zien, voordat dit voor het oog echt zichtbaar is. Deze pigmentvlekken bevinden zich nog dieper in de huidlaag. Als je ouder wordt en de huid dunner wordt – en de huid meer blootstaat aan de UV-straling – zullen deze pigmentvlekken naar de oppervlakte komen. Zover laten we het bij Beauté natuurlijk niet komen. Wij gaan voor een doeltreffende aanpak.

Me Line 

De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor alle huidtype, pigmentsoort of lichaamsdeel. De zichtbaarheid van pigmentvlekken zoals melasma en zwangerschapsmasker kunnen met Me Line behandelingen en producten tot 95% verdwijnen!

De Me Line is ontwikkeld door Fernando Bouffard, een internationaal erkend specialist op het gebied van dermatologische producten en het behandelen van hyperpigmentatie. Geen concept is vergelijkbaar dankzij de unieke producten en bewezen resultaten.

Me Line
Wat doet Me-line?

De hoogwaardige ingrediënten werken verhelderend en ontstekingsremmend op de huid en zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken en de huid optimaal kunnen penetreren om op de juiste diepte te komen. Vanwege een verschillende samenstelling van de producten voor de donkere en de lichte huid, kunnen wij ook donkere huidtypes veilig behandelen. Omdat het product zo samengesteld is dat het diep in de huid kan komen en het de pigmentcellen kalmeert, kunnen ook moeilijke chronische huidproblemen zoals melasma veilig behandeld worden.

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!