Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Ultrasound Facelifting

Natuurlijke
Facelift 
Zonder operatie
Of naalden

Twijfel je over een facelift, maar wil je liever geen chirurgische ingreep? Kies dan voor Ultrasound Facelifting.

Ultrasound Facelifting is de nieuwste behandel innovatie op het gebied van huidverslapping uit Amerika

Twijfel je over een facelift, maar wil je liever geen chirurgische ingreep? Kies dan voor Ultrasound Facelifting.

Ultrasound Facelifting is de nieuwste behandel innovatie op het gebied van huidverslapping uit Amerika

Resultaat met slechts 1 behandeling zonder hersteltijd!

Doordat de huid op deze specifieke diepten wordt verhit, reageert de huid met een verhoogde aanmaak van collageen en elastine. In de 3 tot 6 maanden na de behandeling groeit de voorraad collageen- en elastinevezels, waardoor er verstrakking en lifting van de huid ontstaat. Herhaalbehandelingen zijn niet nodig in dit opbouwproces, één behandeling volstaat. Bij gevorderde huidverslapping kan de behandeling na 3 maanden worden herhaald. Vervolgens blijft het resultaat zeker 1 jaar, en in sommige gevallen zelfs 1,5 tot 2 jaar zichtbaar.

Hoe werkt UltraSound FaceLifting?

Door gebruik te maken van microscopische echogeleiders is het met de UltraSound FaceLifting mogelijk om op 3 verschillende diepten in de huid te behandelen. We kunnen de huid liften en verstrakken op 1,5 mm, 3 mm en zelfs 4,5 mm diepte! Deze gigantische diepte waarop we werken is de exacte diepe huidlaag als waarop een chirurg een facelift uitvoert, dat maakt de UltraSound FaceLifting zo uniek en effectief.

Kan het resultaat extra gestimuleerd worden?

Door gebruik te maken van verschillende technieken kunnen we de UltraSound FaceLifting extra versterken. Zo zetten wij  vaak de Wave behandeling (radiofrequentie) in om de huid een extra boost te geven. Door gebruik te maken van de minder diepe technologie van de Wave, kunnen we op meerdere huidlagen verjonging bieden. Zie het als een matras. Wanneer we de UltraSound FaceLifting toepassen, kunnen we de veren die diep in het matras zitten verstevigen. Door gebruik te maken van de Wave kunnen we het matras ook oppervlakkiger in de huid glad strijken. Samen zorgen ze ervoor dat het huidmatras er strak en stevig uit ziet.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De UltraSound FaceLifting kan in principe op ieder huidtype en iedere huidtint worden toegepast.

Er zijn echter wel een aantal situaties waarbij we de UltraSound FaceLifting om medische redenen niet toepassen, namelijk bij:

  • Zwangerschap
  • (recentelijk) Gebruik van botox of fillers
  • Metalen protheses in het te behandelen gebied
  • Pacemaker
  • Bloedstollingsproblematiek
  • Bij kanker of bij chemotherapie/bestraling

 

Tarieven 

Hals 497
Onderkin 497
Rond de ogen 497
Voorhoofd 497
Kaaklijn + Wangen 625
Kaaklijn + Wangen + Onderkin 797
Volledig gezicht 947
Volledig gezicht + Hals 1.197

2 MAANDEN VOEDINGSUPPELEMENTEN  CADEAU (t.w.v € 65,50 )

Bij een Ultrasound Facelifting behandeling ontvang je voor 2 maanden Collastim + Vitamine C  cadeau. Deze voedingssupplementen zullen een extra bijdrage leveren bij de opbouw en vorming van collageen en elastine.

Veel gestelde vragen 

Wanneer zie ik resultaat en hoelang houdt dit aan?

Sommige patiënten zien al enig effect onmiddellijk na hun behandeling, maar de uiteindelijke resultaten worden geleidelijk na 2- 3 of zelfs na 6 maanden zichtbaar. De behandeling stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen waardoor resultaten per persoon kunnen verschillen. Je leeftijd, huidtype en levensstijl bepalen hoelang het resultaat zichtbaar is. (Gemiddeld is dit 1 tot 2 jaar)

Zijn er bijwerkingen?

Direct na de behandeling kan je huid er een beetje rood uitzien maar dit verdwijnt binnen enkele uren. Sommige patiënten hebben last van lichte zwelling, tintelingen of gevoeligheid bij aanraking, maar deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur. Er bestaat er een klein risico op een blauwe plek

Kan Ultrasound Facelifting een facelift vervangen?

Ultrasound Facelifting behandelt de SMAS laag- dit is dezelfde laag waarop een chirurgische facelift werkt. Ultrasound Facelifting geeft minder drastische resultaten dan een chirurgische facelift, maar is een goed alternatief voor personen die nog niet klaar zijn voor chirurgie of voor patiënten die de effecten van een chirurgische ingreep willen versterken en/of verlengen.

Hoe voelt een Ultrasound Facelifting behandeling aan?

Als de ultrasoundenergie wordt afgeleverd, zult je een lichte tot matige prikkeling voelen. Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Het pijnniveau kan variëren van de ene persoon tot de andere. Om je comfort te verhogen, kan jouw specialist je aanbevelen om een pijnstiller te gebruiken voorafgaand aan de behandeling.

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!