Gratis verzending*
Gratis samples

Ultrasound Facelifting

Natuurlijke
Facelift 
Zonder operatie
Of naalden

Twijfel je over een facelift, maar wil je liever geen chirurgische ingreep? Kies dan voor Ultrasound Facelifting.

Ultrasound Facelifting is de nieuwste behandel innovatie op het gebied van huidverslapping uit Amerika

Twijfel je over een facelift, maar wil je liever geen chirurgische ingreep? Kies dan voor Ultrasound Facelifting.

Ultrasound Facelifting is de nieuwste behandel innovatie op het gebied van huidverslapping uit Amerika

Resultaat met slechts 1 behandeling zonder hersteltijd!

Doordat de huid op deze specifieke diepten wordt verhit, reageert de huid met een verhoogde aanmaak van collageen en elastine. In de 3 tot 6 maanden na de behandeling groeit de voorraad collageen- en elastinevezels, waardoor er verstrakking en lifting van de huid ontstaat. Herhaalbehandelingen zijn niet nodig in dit opbouwproces, één behandeling volstaat. Bij gevorderde huidverslapping kan de behandeling na 3 maanden worden herhaald. Vervolgens blijft het resultaat zeker 1 jaar, en in sommige gevallen zelfs 1,5 tot 2 jaar zichtbaar.

Hoe werkt UltraSound FaceLifting?

Door gebruik te maken van microscopische echogeleiders is het met de UltraSound FaceLifting mogelijk om op 3 verschillende diepten in de huid te behandelen. We kunnen de huid liften en verstrakken op 1,5 mm, 3 mm en zelfs 4,5 mm diepte! Deze gigantische diepte waarop we werken is de exacte diepe huidlaag als waarop een chirurg een facelift uitvoert, dat maakt de UltraSound FaceLifting zo uniek en effectief.

Kan het resultaat extra gestimuleerd worden?

Door gebruik te maken van verschillende technieken kunnen we de UltraSound FaceLifting extra versterken. Zo zetten wij  vaak de Wave behandeling (radiofrequentie) in om de huid een extra boost te geven. Door gebruik te maken van de minder diepe technologie van de Wave, kunnen we op meerdere huidlagen verjonging bieden. Zie het als een matras. Wanneer we de UltraSound FaceLifting toepassen, kunnen we de veren die diep in het matras zitten verstevigen. Door gebruik te maken van de Wave kunnen we het matras ook oppervlakkiger in de huid glad strijken. Samen zorgen ze ervoor dat het huidmatras er strak en stevig uit ziet.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De UltraSound FaceLifting kan in principe op ieder huidtype en iedere huidtint worden toegepast.

Er zijn echter wel een aantal situaties waarbij we de UltraSound FaceLifting om medische redenen niet toepassen, namelijk bij:

  • Zwangerschap
  • (recentelijk) Gebruik van botox of fillers
  • Metalen protheses in het te behandelen gebied
  • Pacemaker
  • Bloedstollingsproblematiek
  • Bij kanker of bij chemotherapie/bestraling

 

Tarieven 

Hals 497
Onderkin 497
Rond de ogen 497
Voorhoofd 497
Kaaklijn + Wangen 625
Kaaklijn + Wangen + Onderkin 797
Volledig gezicht 947
Volledig gezicht + Hals 1.197

2 MAANDEN VOEDINGSUPPELEMENTEN  CADEAU (t.w.v € 65,50 )

Bij een Ultrasound Facelifting behandeling ontvang je voor 2 maanden Collastim + Vitamine C  cadeau. Deze voedingssupplementen zullen een extra bijdrage leveren bij de opbouw en vorming van collageen en elastine.

Veel gestelde vragen 

Wanneer zie ik resultaat en hoelang houdt dit aan?

Sommige patiënten zien al enig effect onmiddellijk na hun behandeling, maar de uiteindelijke resultaten worden geleidelijk na 2- 3 of zelfs na 6 maanden zichtbaar. De behandeling stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen waardoor resultaten per persoon kunnen verschillen. Je leeftijd, huidtype en levensstijl bepalen hoelang het resultaat zichtbaar is. (Gemiddeld is dit 1 tot 2 jaar)

Zijn er bijwerkingen?

Direct na de behandeling kan je huid er een beetje rood uitzien maar dit verdwijnt binnen enkele uren. Sommige patiënten hebben last van lichte zwelling, tintelingen of gevoeligheid bij aanraking, maar deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur. Er bestaat er een klein risico op een blauwe plek

Kan Ultrasound Facelifting een facelift vervangen?

Ultrasound Facelifting behandelt de SMAS laag- dit is dezelfde laag waarop een chirurgische facelift werkt. Ultrasound Facelifting geeft minder drastische resultaten dan een chirurgische facelift, maar is een goed alternatief voor personen die nog niet klaar zijn voor chirurgie of voor patiënten die de effecten van een chirurgische ingreep willen versterken en/of verlengen.

Hoe voelt een Ultrasound Facelifting behandeling aan?

Als de ultrasoundenergie wordt afgeleverd, zult je een lichte tot matige prikkeling voelen. Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Het pijnniveau kan variëren van de ene persoon tot de andere. Om je comfort te verhogen, kan jouw specialist je aanbevelen om een pijnstiller te gebruiken voorafgaand aan de behandeling.

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!