Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Anti Aging behandeling op maat | All in one

ALL IN ONE BEHANDELING

Wat jouw huid nodig heeft, weet onze specialist als de beste. De anti aging behandeling wordt daarom voor iedere klant op maat gemaakt.

Jij kiest de tijdsduur. In overleg met de huidprofessional bepaal je welk merk wordt gebruikt; wordt het Pascaud, Hydropeptide of PCA Skin? Onze specialist realiseert vervolgens het beste resultaat.

Jij straalt als nooit te voren. Hier staan wij voor. Dit is huidverjonging.

ALL IN ONE BEHANDELING

Wat jouw huid nodig heeft, weet onze specialist als de beste. De anti aging behandeling wordt daarom voor iedere klant op maat gemaakt.

Jij kiest de tijdsduur. In overleg met de huidtherapeut bepaal je welk merk wordt gebruikt; wordt het Pascaud, Hydropeptide of PCA Skin? Onze specialist realiseert vervolgens het beste resultaat.

Jij straalt als nooit te voren. Hier staan wij voor. Dit is huidverjonging.

ANTI AGING BEHANDELING | ALL IN ONE

Kies voor onze All-in one anti aging behandeling op maat. Wij kijken naar alle factoren die invloed hebben op je huidconditie; van je voeding, de weersomstandigheden, je stresslevel tot het productgebruik thuis. We luisteren naar jouw wensen. En bepalen zo wat nodig is om het beste resultaat te behalen. Geen enkele behandeling is daardoor hetzelfde; ieder moment vraagt om een specifieke aanpak. Maar één ding geldt steeds weer: met deze complete behandeling sta je nooit voor verrassingen én is resultaat gegarandeerd.

ALL IN ONE-STAPPENPLAN

1. Kies de tijdsduur: 45 of 60 minuten.
2. Merkkeuze in overleg met de huidtherapeut op basis van jouw wensen: Pascaud, HydroPeptide of PCA Skin.
3. Ervaar de vakkundige behandeling
4. Geniet van het resultaat!

GEEN VERRASSINGEN

Met de all in one anti aging behandeling kom je nooit voor verrassingen te staan. Jij bepaalt zelf de tijdsduur. Je geeft aan wat je wensen zijn, zodat onze specialist een op maat gemaakte behandeling samen kan stellen. Ligt de focus deze keer op je rimpels? Wil je meer aandacht besteden aan je hals? Kan je gezicht wel een oppepper gebruiken? Of ben je toe aan een ontspannende behandeling in combinatie met wenkbrauwen epileren, wimpers en/of wenkbrauwen verven of misschien wel harsen van het gezicht? Het is allemaal mogelijk zonder bijkomende kosten; zolang je het voor aanvang van de behandeling aangeeft.

WAT ER ZOAL MOGELIJK IS?

Veel apparatuur en technieken kunnen voor de all in one anti aging behandeling worden ingezet. Van microdermabrasie tot  lichttherapie. Van deel laserbehandelingen tot bindweefselmassage. Peelings(Pascaud of Hydropeptide), maskers of op basis van ampullen. Wenkbrauwen epileren, wimpers verven of het gezicht harsen. Je kunt beter vragen wat niet; het aanbod is enorm én daarom dus zo geschikt om tot huidverjonging én huidverbetering als resultaat te komen.

ALL IN ONE-MERKEN

Binnen het all in one-concept wordt gewerkt met de merken Pascaud, HydroPeptide of PCA Skin (enkel peelingmaskers)?

Pascaud is dé expert op het gebied van biologische huidverbetering en anti-aging. Dankzij de innovatieve producten van Pascaud in combinatie met hun state-of-the-art apparatuur is een stap naar een cosmetisch arts of kliniek niet nodig.

HydroPeptide is een vernieuwend merk op basis van peptiden. Zij combineren een slimme mix van peptiden in hoge concentraties met voedende ingrediënten.

PCA Skin staat bekend om zijn luxe peelings, die op korte termijn voor maximaal resultaat zorgen. De producten en behandelingen van dit merk lossen huidproblemen op als acne, rosacea, pigmentatie en huidveroudering.

Veel gestelde vragen 

Zijn er nog bijkomende kosten?

Nee, alle afgesproken behandelingen worden binnen de gekozen tijdsduur uitgevoerd. Dit alles vindt plaats binnen de vooraf aangegeven prijs. Je komt dus niet voor verrassingen of extra kosten te staan.

Wat zijn de kosten voor een all in one behandeling?

ALL IN ONE BEHANDELINGEN
All In One Behandeling 45 min. € 87,- RESERVEER NU
All In One Behandeling 60 min. € 99,-

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken
Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Open chat
Kom je er niet uit? Stuur een bericht!