Gratis verzending*
Gratis samples

Gevoelige Huid Behandeling | Dr. K

gevoelige huid behandeling

Heb je last van een gevoelige huid? Dit kan zich vaak uiten in roodheden , irritatie of jeuk.

Vaak is de oorzaak van een gevoelige huid een verstoorde huidbarrière.

De intolerantie voor veel externe factoren heeft de afgelopen jaren ontstekingsstoornissen doen toenemen. Zoals bijvoorbeeld allergieën en ook eczeem. Dit is meestal het gevolg van een verstoorde huidbarrière. Discomfort, een kwetsbare, vochtarme, schilferige huid en tevens ook roodheid zijn hier allemaal kenmerken van.

Tegenwoordig hebben 3 op de 4 mensen last van een verstoorde huidbarrière. De moderne leefstijl is veelal de hoofdoorzaak. Denk aan stress, voeding, verkeerd cosmetica gebruik, hormonen, medicatie, roken ect ect. De gevoelige huid behandeling en producten van Dr. K zijn speciaal bedoelt om de verstoorde huidbarrière te verbeteren.

gevoelige huid behandeling

Heb je last van een gevoelige huid? Dit kan zich vaak uiten in roodheden , irritatie of jeuk. Vaak is de oorzaak van een gevoelige huid een verstoorde huidbarrière.

De intolerantie voor veel externe factoren heeft de afgelopen jaren ontstekingsstoornissen doen toenemen. Zoals bijvoorbeeld allergieën en ook eczeem. Dit is meestal het gevolg van een verstoorde huidbarrière. Discomfort, een kwetsbare, vochtarme, schilferige huid en tevens ook roodheid zijn hier allemaal kenmerken van.

Tegenwoordig hebben 3 op de 4 mensen last van een verstoorde huidbarrière. De moderne leefstijl is veelal de hoofdoorzaak. Denk aan stress, voeding, verkeerd cosmetica gebruik, hormonen, medicatie, roken ect ect. De gevoelige huid behandeling en producten van Dr. K zijn speciaal bedoelt om de verstoorde huidbarrière te verbeteren.

De behandeling

De gevoelige huid behandeling van Dr. K Dermal is bedoeld om de barrièrefunctie van de huid te verbeteren. Hiermee bedoelen we de microbiële en tevens ook de fysieke barrièrefunctie. Waardoor de huid wordt versterkt. Dit zorgt dus voor een optimale gezondheid van de huid.

De gevoelige huid behandeling wordt op maat gemaakt met de volgende indicaties:

  • Gevoelige huid.
  • Rode huid.
  • Eczeem.
  • Rosacea.
  • Acne.
  • Vochtarme, schilferige huid.

De gevoelige huid behandeling kan ook ingezet worden als opstart behandeling. Op deze manier bereiden we de huid voor op vervolg behandelingen met één van onze andere merken.

het merk

Dr K Dermal Health Care is een nieuw medisch cosmeceutisch merk welke sinds 2019 op de markt is.

Als pionier in de wetenschap op het gebied van huidverbetering, heeft Dr K Dermal Health Care bewezen dat het gebruik zorgt voor een optimale huidgezondheid. Dr K Dermal Health Care is een dermatologisch pre- en probiotisch huidvernieuwingssysteem.

Het is wetenschappelijk ontwikkeld om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren en de gezondheid van de huid te verbeteren op alle aspecten van de basale lagen tot aan de microbiota van de huid.

Dr K biedt oplossingen bij huidproblemen zoals de gevoelige huid, acne, eczeem en chronische roodheid.

Veel gestelde vragen 

Wat zijn de kosten voor een gevoelige huid behandeling?

GEVOELIGE HUID BEHANDELING
Gevoelige huid Behandeling 60 min. € 116,- RESERVEER NU

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken
Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!