Parfums De Marly Delina Exclusif | 75 ML

Artikelnummer: 119997

Parfums De Marly Delina Exclusif | 75 ML

 265,00

Parfums De Marly Delina Exclusif

Parfums de Marly Delina Exclusif is een betoverende damesgeur die vrouwelijkheid en verfijning belichaamt, gepresenteerd in een elegante flacon. Deze luxueuze eau de parfum is subtiel gelaagd in drie delicate fasen:

  • Topnoten: Delina Exclusif opent met een verfrissende en sprankelende mix van bergamot en peer, die een lichte en uitnodigende introductie biedt. Deze combinatie van fruitige noten zorgt voor een heldere en vrolijke opening.
  • Hartnoten: Het hart van de geur onthult een rijk bloemenboeket van Turkse roos, wierook en een vleugje vanille. Deze combinatie biedt een diepe, verleidelijke en bijna poederachtige middenlaag die de kern van vrouwelijkheid raakt.
  • Basisnoten: De afronding van Delina Exclusif is diep en blijvend, met een warme basis van amber, muskus en houtachtige noten. Deze sensuele noten bieden een langdurige, verfijnde basis die de geur een luxueuze uitstraling geeft.

Parfums de Marly Delina Exclusif is perfect voor de vrouw die op zoek is naar een geur die zowel elegantie als karakter uitstraalt. Het is een ideale keuze voor speciale gelegenheden, waar de geraffineerde en gelaagde noten een aura van exclusiviteit en verfijnde flair brengen. Laat Delina Exclusif je omhullen in zijn betoverende en verfijnde aroma.