Gratis verzending*
Gratis samples
Nano Needling
Ontdek de  geavanceerde huidverjongingstechniek die de productie van collageen en elastine bevordert, de huidtextuur verbetert, fijne lijntjes en rimpels vermindert, pigmentvlekken vermindert en de algehele uitstraling van de huid verbetert.

Wat is nano needling ?

Nano Needling is een geavanceerde technologie die de kracht van nano-naaldjes benut om de huid te stimuleren en te verjongen. Deze minuscule naaldjes werken op cellulair niveau om de productie van essentiële bouwstenen zoals collageen en elastine te bevorderen, wat resulteert in een stevigere, gladdere huidtextuur. 

hoe werkt het ?

De wetenschap achter je stralende huid.

Onze Nano Needling behandeling omvat:

  • Gerichte Stimulatie: De nauwkeurige toepassing van nano-naaldjes activeert de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid.
  • Collageenproductie: Stimulatie van fibroblasten leidt tot verhoogde collageenproductie, wat de huid steviger en veerkrachtiger maakt.
  • Elastineboost: Elastinevezels worden gestimuleerd, wat de huid helpt zijn natuurlijke elasticiteit te behouden.
  • Verbeterde Opname: De microscopische kanalen gecreëerd door de nano-naaldjes vergemakkelijken de opname van huidverzorgingsproducten.
wat kun je verwachten?

Een stralende transformatie.

  • Directe Gloed: Direct na de behandeling ervaar je een gezonde gloed op je huid.
  • Geleidelijke Verbetering: Naarmate de collageen- en elastineproductie toeneemt, zie je geleidelijke verbeteringen in huidtextuur en teint.
  • Jeugdige Uitstraling: Fijne lijntjes verminderen en de huid ziet er jeugdiger en strakker uit.
Kuur en Onderhoud

Investeren in je huid voor blijvende resultaten.

  • Behandelkuur: Voor optimale resultaten raden we een kuur van meerdere sessies aan, met tussenpozen van enkele weken.
  • Onderhoud: Na de kuur kun je periodieke sessies plannen om de bereikte resultaten te behouden.
Nano Needling behandeling bij Huidinstituut Beauté in Grave
Wanneer kiest u voor nano needling ?

Hier zijn de voordelen van een nano needling behandeling op een rij:

Verjonging van de huid: Door de stimulatie van de collageen- en elastineproductie in de huid kan een nano needling behandeling zorgen voor een verjonging van de huid. Dit kan leiden tot minder zichtbare fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken.

Verbeterde huidtextuur: Door de microscopische openingen die tijdens de behandeling in de huid worden gecreëerd, kan de huidtextuur worden verbeterd. Dit kan leiden tot een gladdere en egalere huid.

Verhoogde opname van voedingsstoffen: Door het gebruik van een speciaal serum in combinatie met de naaldjes op nanoschaal kan de opname van voedingsstoffen en hydratatie in de huid worden bevorderd.

Geschikt voor alle huidtypes: Een nano needling behandeling is geschikt voor alle huidtypes, ongeacht leeftijd of huidskleur.

Weinig tot geen downtime: Na de behandeling kan uw huid er licht rood en gezwollen uitzien, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar uur tot een dag. Er is dus weinig tot geen downtime verbonden aan deze behandeling.

Langdurige resultaten: De resultaten van een nano needling behandeling kunnen langdurig zijn, vooral als u de behandeling regelmatig herhaalt en uw huid goed blijft verzorgen.

Meest gestelde vragen

Krijg ik vergoeding van de zorgverzekeraar bij littekens ?

Behandelingen voor littekens worden door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed. Wilt u meer informatie over vergoedingen en wilt u weten of de nano needling behandeling wordt vergoed? Bekijk dan deze pagina of neem contact op met uw eigen zorgverzekeraar.

Doet nano needling pijn ?

Tijdens de behandeling kunnen sommige mensen lichte ongemakken ervaren, maar over het algemeen wordt nano needling niet als pijnlijk ervaren. Vaak wordt er aangegeven dat het juist heel ontspannend aanvoelt. Het is vergelijkbaar met een lichte prikkeling of tinteling op de huid.

Is er een hersteltijd na een nano needling behandeling?

Over het algemeen is er weinig tot geen downtime verbonden aan een nano needling behandeling. Er kan echter sprake zijn van roodheid, lichte zwelling en schilfering van de huid gedurende 1 tot 3 dagen na de behandeling. Het is belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon en de aanbevolen nazorginstructies op te volgen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig voor optimale resultaten?

Dit kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften en jouw doelen, maar over het algemeen wordt aanbevolen om 4 tot 6 behandelingen met tussenpozen van 2 tot 4 weken te ondergaan voor optimale resultaten. De behandeling kan ook eenmalig worden ingezet.

Kan nano needling worden gecombineerd met andere behandelingen ?

Ja, nano needling kan worden gecombineerd met andere behandelingen zoals chemische peelings en laserbehandelingen om de algehele resultaten te verbeteren. Het is belangrijk dat de huidspecialist beslist of een combinatie behandelingen bij uw huid raadzaam is.

Wat is het verschil tussen microneedling en nano microneedling ?

Het verschil tussen microneedling en nanoneedling ligt in de grootte van de naalden en de diepte van de behandeling.

Microneedling maakt gebruik van naalden die variëren in grootte van 0,25 mm tot 2,5 mm en wordt gebruikt om de huid op verschillende dieptes te behandelen, afhankelijk van de gewenste resultaten. De naalden worden gebruikt om kleine gaatjes in de huid te maken, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd en de huidtextuur en -teint worden verbeterd.

Nanoneedling maakt daarentegen gebruik van nog kleinere naalden, vaak tussen de 0,1 mm en 0,3 mm, en is bedoeld om oppervlakkige huidproblemen aan te pakken. Het doel van nanoneedling is om actieve ingrediënten in de huid te brengen en om de bloedcirculatie te verbeteren, waardoor de huid een gezonde gloed krijgt.

Over het algemeen kan worden gezegd dat microneedling een diepere en intensievere behandeling is dan nanoneedling. Beide behandelingen kunnen echter helpen om de huid te verbeteren en zijn afhankelijk van het individuele huidtype en de specifieke behoeften van de persoon.

Tarieven

De nano needling behandeling bestaat uit drie gradaties namelijk: Gold, Diamond en VIP.

De hoogte van de gradatie bepaald de intensiteit van de behandeling

waardoor je een optimaler resultaat kan bereiken tijdens de duur van de behandeling.

164,-

206,-

229,-

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!