Gratis verzending*
Gratis samples

Marie Stella Maris

Duurzame Body & Home Producten

ONTDEK DE COLLECTIE

Marie Stella Maris

Natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums van Marie Stella Maris: een Amsterdams lifestylemerk dat zich inzet voor wereldwijd schoon water. Bij elk verkocht product ondersteunt Marie-Stella-Maris waterprojecten met een vast bedrag. Onze producten worden met zorg ontwikkeld, met aandacht voor detail en originele uniseks geuren, en maken veelal gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Onze verzorgingsproducten zijn speciaal ontworpen om de huid te hydrateren, voeden en in balans te brengen, en geven je badkamer een prachtige uitstraling. Bovendien zijn al onze body producten vrij van parabenen, siliconen en kunstmatige kleurstoffen. Ontdek het beste voor jou en onze planeet met Marie Stella Maris.

Marie Stella Maris Geurstokjes te koop Bij Beauté
Marie Stella Maris Producten

Marie stella Maris

Historie en de icons

Marie Stella Maris, een Nederlands merk opgericht in 2011 door de gedreven ondernemer Samuel Leijten, heeft een rijke geschiedenis en is uitgegroeid tot een inspirerend lifestylemerk. Het merk combineert duurzaamheid met een verfijnde esthetiek, wat perfect tot uiting komt in hun diverse assortiment van bad-, body- en home producten.

De naam “Marie Stella Maris” weerspiegelt de kern van het merk, waarbij de focus ligt op het realiseren van wereldwijd schoon water voor iedereen. De producten worden met aandacht ontworpen, met een oog voor detail, en dragen bij aan een betere wereld.

Oorspronkelijk begon Marie Stella Maris met het aanbieden van natuurlijke en luxe body care, maar hun succes leidde tot uitbreiding naar andere productcategorieën. Enkele specifieke producten die het merk aanbiedt zijn:

  1. Marie Stella Maris Body Wash: Een luxueuze, natuurlijke body wash verrijkt met heerlijke geuren die je zintuigen prikkelen en je huid verzorgen. Marie
  2. Stella Maris Handzeep: Een duurzame en effectieve handzeep met een subtiele geur, perfect voor dagelijks gebruik.
  3. Marie Stella Maris Huisparfum: Een verfijnde huisparfum die een serene ambiance in je huis creëert, geïnspireerd door natuurlijke aroma’s.
  4. Marie Stella Maris Navulverpakkingen: Duurzame navulverpakkingen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en samen te werken aan een schonere toekomst.

Ontdek de geschiedenis en de iconische producten van Marie Stella Maris, en maak deel uit van onze missie om schoon water beschikbaar te maken voor iedereen, overal ter wereld.

top 3 icons

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!