Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Pascaud Laser behandeling

Pascaud Laser
Behandeling
is dé natuurlijke
facelift

Pascaud Laser Behandeling is dé natuurlijke facelift. Dit is de behandeling als je gezicht wel een oppepper kan gebruiken. De oplossing tegen vochtwallen, overhangende oogleden, een hangende kaaklijn, verslapte neuslippenlijn en zelfs acne. Geef je gezicht een boost. Herken jezelf weer in de spiegel. Geniet van de ontspannende behandeling. Om vervolgens volop complimenten over je verschijning in ontvangst te nemen. Wie wil dat nu niet?
Pascaud Laser Behandeling is dé natuurlijke facelift. Dit is de behandeling als je gezicht wel een oppepper kan gebruiken. De oplossing tegen vochtwallen, overhangende oogleden, een hangende kaaklijn, verslapte neuslippenlijn en zelfs acne. Geef je gezicht een boost. Herken jezelf weer in de spiegel. Geniet van de ontspannende behandeling. Om vervolgens volop complimenten over je verschijning in ontvangst te nemen. Wie wil dat nu niet?

Met de Pascaud Laser Behandeling zorgen we voor een betere doorbloeding van de huid. Daardoor ziet je huid er gelift uit, wordt de poriënstructuur fijner en straal je écht. Al na één behandeling is het resultaat zichtbaar. En dat zonder dat er een naald aan te pas is gekomen! Op een compleet ontspannen wijze roepen we met deze behandeling de huidveroudering een halt toe. De huid hervindt en behoudt hierdoor een nieuwe balans.

Resultaat

Zelfs zonder dat je een facelift hebt gehad, zie je er na de Pascaud Laser Behandeling perfect uit. Dit is natuurlijke huidverjonging op ten top. Je huid blijft dankzij deze behandeling jong en stevig. Daarnaast voelt de huid ook veel gladder aan. Zelfs al na één behandeling. Wil je dit resultaat behouden dan is een wekelijkse kuur van vier tot zes behandelingen aan te raden.

Behandeling

Hoe dat kan? De laser prikkelt de cellen en bevordert daardoor de stofwisseling. De afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingsstoffen wordt geoptimaliseerd. Dat komt alle huidfuncties ten goede, met als gevolg een strakkere en steviger huid.

Bij Huidinstituut Beauté maken we gebruik van een koud laser. Dit noemen ze ook wel een Niet Invasieve Laser (NIL). Hierdoor is de behandeling mogelijk bij alle huidtypes en huidskleuren. De Pascaud Laser Behandeling is volledig veilig en geheel pijnloos. Onze klanten omschrijven het zelfs als een ontspannen behandeling vergelijkbaar met een massage.

Veel gestelde vragen 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Al na één behandeling zie je resultaat. Wil je dit behouden, dan is een kuur aan te raden. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie. Dit zal gemiddeld vier tot zes keer zijn.

Is het veilig en pijnloos?

Ja, volledig! Aan deze behandeling zijn geen risico’s verbonden. Het gaat namelijk om een Niet Invasieve Laser, ofwel een koud laser. Hierdoor is de behandeling mogelijk bij alle huidtypes en huidskleuren. De behandeling wordt als ontspannen omschreven; het voelt als een massage.

WAT ZIJN DE KOSTEN PER BEHANDELING EN IN KUURVERBAND?

Een Pascaudlite deelbehandeling  (bijvoorbeeld ogen of hals) kost € 83,50 en het gehele gelaat € 110,- Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband . Een kuur bestaat uit 5 a 8 behandelingen en zal elke week of om de  2 weken plaats vinden voor een optimaal resultaat.(afhankelijk van de huidconditie en wensen)

Bonus

Betaal je de kuur van 5 of 8 behandelingen in een keer,  dan ontvang je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!