Gratis verzending*
Gratis samples

Pascaud Laser behandeling

Pascaud Laser
Behandeling
is dé natuurlijke
facelift

Pascaud-behandeling

De Pascaud-behandeling met laser is dé natuurlijke facelift. De behandeling is perfect als je gezicht wel een oppepper kan gebruiken. Geef je gezicht een boost, geniet van de ontspannende behandeling en herken jezelf weer in de spiegel om vervolgens volop complimenten over je verschijning in ontvangst te nemen. Wie wil dat nu niet? Kom snel langs bij Beauté in Grave en we helpen je verder.

Pascaud-behandeling

De Pascaud-behandeling met laser is dé natuurlijke facelift. De behandeling is perfect als je gezicht wel een oppepper kan gebruiken. Geef je gezicht een boost, geniet van de ontspannende behandeling en herken jezelf weer in de spiegel om vervolgens volop complimenten over je verschijning in ontvangst te nemen. Wie wil dat nu niet? Kom snel langs bij Beauté in Grave en we helpen je verder.

Al resultaat na één Pascaud-behandeling

Met de Pascaud-behandeling met laser zorgen we voor een betere doorbloeding van de huid. Daardoor ziet je huid er gelift uit, wordt de poriënstructuur fijner en straal je écht. Al na één behandeling is het resultaat zichtbaar en dat zonder dat er een naald aan te pas is gekomen! Op een compleet ontspannende wijze roepen we met deze behandeling de huidveroudering een halt toe. De huid hervindt en behoudt hierdoor een nieuwe balans.

Het resultaat

Zelfs zonder dat je een facelift hebt gehad, zie je er na de Pascaud-behandeling stralend uit. Dit is natuurlijke huidverjonging ten top, zoals bij een behandeling met Forlle’d. De Pascaud-behandeling is de oplossing tegen:

  • Vochtwallen;
  • Overhangende oogleden;
  • Een hangende kaaklijn;
  • Verslapte neuslippenlijn;

Dankzij deze behandeling tegen wallen en nog veel meer zaken, blijft je huid jong en stevig. Daarnaast voelt de huid ook veel gladder aan. Zelfs al na één behandeling. Wil je dit resultaat behouden? Dan is een wekelijkse kuur van vier tot zes behandelingen aan te raden. Ook voor een ooglidcorrectie tegen overhangende oogleden kun je bij ons terecht.

De behandeling

Tijdens de Pascaud-behandeling prikkelt de laser cellen en bevordert daardoor de stofwisseling. De afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingsstoffen wordt geoptimaliseerd. Dat komt alle huidfuncties ten goede, met als gevolg een strakkere en steviger huid. Ook bij een bindweefselmassage van het gezicht wordt het afvoeren van afvalstoffen gestimuleerd. In ons huidinstituut maken we gebruik van een koude laser. Dit noemen ze ook wel een Niet Invasieve Laser (NIL). Hierdoor is de behandeling mogelijk bij alle huidtypes en huidskleuren. De Pascaud-behandeling met laser is volledig veilig en geheel pijnloos.

Maak jouw afspraak

Onze klanten omschrijven de Pascaud-behandeling als een ontspannende behandeling vergelijkbaar met een massage. Maak eenvoudig online een afspraak voor jouw Pascaud Laser behandeling. Daarnaast zijn al onze behandelingen en de bijhorende tarieven op onze website te vinden. Zien wij jou binnenkort in onze praktijk?

Veel gestelde vragen 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Al na één behandeling zie je resultaat. Wil je dit behouden, dan is een kuur aan te raden. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie. Dit zal gemiddeld vier tot zes keer zijn.

Is het veilig en pijnloos?

Ja, volledig! Aan deze behandeling zijn geen risico’s verbonden. Het gaat namelijk om een Niet Invasieve Laser, ofwel een koud laser. Hierdoor is de behandeling mogelijk bij alle huidtypes en huidskleuren. De behandeling wordt als ontspannen omschreven; het voelt als een massage.

WAT ZIJN DE KOSTEN PER BEHANDELING EN IN KUURVERBAND?

Een Pascaudlite deelbehandeling  (bijvoorbeeld ogen of hals) kost € 83,50 en het gehele gelaat € 110,- Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband . Een kuur bestaat uit 5 a 8 behandelingen en zal elke week of om de  2 weken plaats vinden voor een optimaal resultaat.(afhankelijk van de huidconditie en wensen)

Bonus

Betaal je de kuur van 5 of 8 behandelingen in een keer,  dan ontvang je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!