Gratis verzending*
Gratis samples

Juliette has a gun

Exclusive niche parfum

ONTDEK DE COLLECTIE

Juliette has a gun

Alle parfums van Juliette has a gun worden gecreëerd door Romano Ricci, die werd ingewijd in de mysterieuze wereld van parfum door zijn grootvader, Robert Ricci. Na jarenlang leren van vooraanstaande parfumeurs, overtuigde Romano Francis Kurkdjian om met hem samen te werken. Daarna ging het snel. Van New York tot Parijs, van Moskou tot Sydney: Juliette betovert de wereld.

Het leven is kort en genoegens zijn overvloedig, zegt Juliette. Het pistool symboliseert parfum als een wapen van verleiding en vertegenwoordigt de vrijheid van vrouwen ten opzichte van mannen.

Elke geur van Juliette has a gun is geïnspireerd door een verschillende ‘Juliette’. Citizen Queen is een eerbetoon aan de zelfstandige vrouw die het leven omarmt, terwijl Musc Invisible een comfortabele geur is, zoals je favoriete kledingstuk, geschikt voor zowel werk als een casual date.

Het bijzondere parfum ‘Not a Perfume’ bestaat uit slechts één molecuul, ambroxan, en ontwikkelt zich op unieke wijze bij iedereen.

Juliette has a gun Parfum welke dit de heerlijk geur is van Musk invisible
Juliette has a gun

History en icons

Juliette has a gun, een gerenommeerd parfumhuis, onthult haar diepgewortelde artistieke wortels en passie voor creativiteit in de moderne parfumwereld. Geïnspireerd door een tijdperk dat symbool staat voor vrijheid en verleiding, heeft het merk een unieke erfenis gecreëerd die resoneert met moderne elegantie.

Met oprichting gebaseerd op grondig onderzoek en artistiek vakmanschap, heeft Juliette has a gun zich opgewerkt tot een marktleider in de parfumindustrie. Het merk heeft zijn naam gevestigd door het gebruik van de meest verfijnde ingrediënten en een authentieke artistieke expressie. Het streven naar uitmuntendheid heeft geresulteerd in een collectie die zowel tijdloze klassiekers als eigentijdse meesterwerken omvat.

Enkele kenmerkende geuren van Juliette has a gun zijn:

Lady Vengeance: Een betoverende geur die rozen combineert met patchouli en vanille, voor een krachtige en verfijnde uitstraling.

Not a Perfume: Een uniek parfum opgebouwd uit slechts één molecuul, ambroxan, dat zich op een unieke manier ontwikkelt bij iedereen.

Sunny Side Up: Een zonnige en vrolijke geur met noten van vanille, jasmijn en amyris, voor een lichte en optimistische sfeer.

Musc invisible : een betoverende geur die opent met verfrissende citrusnoten, gevolgd door een subtiel boeket van witte bloemen, en zijn unieke kenmerk van muskus zorgt voor een sensuele en mysterieuze ondertoon.

Deze kenmerkende geuren van Juliette has a gun weerspiegelen een diepgaande aantrekkingskracht op parfumliefhebbers en kenners, en belichamen een erfenis van tijdloze elegantie en verfijning. Met een voortdurende zoektocht naar perfectie blijft Juliette has a gun de standaard zetten voor hoogwaardige parfums, die zowel een eerbetoon zijn aan het verleden als een blik op de toekomst.

top 3 icons

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!