Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Venus Collageen Plus | Huidverslapping

Venus Collageen Plus
is dé
oplossing tegen
huidverslapping

Venus Collageen Plus is dé oplossing tegen huidverslapping.

Weg met die hangende wangen en te diepe neuslippenplooi. Ga het verouderingsproces te lijf met deze behandeling met als resultaat een stevigere huid met minder rimpels.

Wij vertellen je graag meer over deze revolutionaire behandeling, waarbij radiofrequentie en magnetische pulsen samen worden ingezet.

Venus Collageen Plus is dé oplossing tegen huidverslapping.

Weg met die hangende wangen en te diepe neuslippenplooi. Ga het verouderingsproces te lijf met deze behandeling met als resultaat een stevigere huid met minder rimpels.

Wij vertellen je graag meer over deze revolutionaire behandeling, waarbij radiofrequentie en magnetische pulsen samen worden ingezet.

Geeft een te diepe neuslippenplooi je een vermoeide, zorgelijke uitdrukking in het gezicht? Oog je ouder, omdat je wangen of kin iets hangen? Met de Venus Collageen Plus zijn wij in staat om jouw huidconditie aanzienlijk te verbeteren. Het resultaat – een strakkere huid mét minder rimpels – kun je direct zien. Dat bereiken we op een uiterst aangename manier. De Venus Collageen Plus-behandeling wordt door klanten namelijk omschreven als ‘aangenaam en pijnloos’. Volgens hen voelt het aan als een hot-stone massage.

GLANS

Na afloop van de behandeling voel je je ontspannen. De huid kan iets warmer aanvoelen en een beetje rood zien, maar dat duurt niet langer dan een uur. Vaak wordt dit zelfs omschreven als een ‘mooie glans’ op de huid. Indien gewenst kunt je dit ook maskeren met mineralen make-up. Een fijne, non-invasieve, pijnloze ervaring mét snel resultaat. Wie wil dat nu niet? Het beste resultaat behaal je met gemiddeld tien behandelingen. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

TECHNIEK VENUS

De Venus Collageen Plus-behandeling combineert de krachtige MP2-technologie van multi-polaire radiofrequentie met magnetische pulsen. MP2-technologie realiseert een gelijkmatige warmte in de huid, waarmee de productie van nieuw collageen en de aanmaak van nieuwe bloedvezels worden gestimuleerd. Dat maakt deze behandeling ook zo uniek; de fibroblasten worden gestimuleerd om nieuw – en daarmee in vergelijking met andere vergelijkbare behandelingen meer – collageen aan te maken. Met als gevolg: een stevigere huid met minder rimpels. Dit is écht de oplossing tegen huidverslapping.

Resultaat:
  • Strakkere, stevige huid
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Stralende en jongere uitstraling
  • Minder spanning in het gezicht
  • Positief effect bij een slechte doorbloeding
  • Direct zichtbaar resultaat
Veel gestelde vragen 

Hoe snel boek je resultaat met de Venus Collageen Plus?

Dit varieert per persoon. Dankzij onze ervaring weten we dat je het beste resultaat boekt met gemiddeld 5 a 10 behandelingen. De behandeling kent geen vervelende herstelperiodes, zoals je die hebt bij behandelingen met een CO2 Laser of TCA peeling.

Is de Venus Collageen Plus Veilig?

Natuurlijk. Radiofrequentie en magnetische pulsen worden al jaren toegepast in de geneeskunde. Het zijn bewezen veilige en effectieve technologieën. Natuurlijk hebben onze specialisten ruime ervaring. Zij zullen vooraf dan ook met jouw je esthetische wensen bespreken én kijken of de Venus Collageen Plus-behandeling bij je past.

kies je intensiteit

          De hoogte van het level bepaald  de intensiteit van de behandeling waardoor je een optimaler resultaat kan bereiken tijdens de duur van de behandeling.

Level 2

Advanced
Level 2
€ 129,-

INTENSITEIT ADVANCED:

Focus Zone
.
.
.

Level 5

Ultimate
Level 5
€ 227,-

Extra intensiteit Ultimate :

Incl. Peeling Medium
Incl. Masker Ultimate
.
.

Level 6

Diamond
Level 6
€ 349,-

Extra intensiteit Diamond :

Incl. Peeling Strong
Incl. Masker Diamond
Incl. Hals Zone
Incl. Soft Laser of Bindweefselmassage
Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!