Gratis verzending*
Gratis samples

PCA Peeling

PCA Peeling zorgt binnen no time voor een verfijnde, egale en stralende huid

Met deze peeling pakken we fijne rimpeltjes, een grove huidstructuur, oppervlakkig pigment, een lichte zonbeschadiging en de rokershuid aan.

Onze specialist beoordeelt welke PCA Peeling het beste bij jouw huid past. Hierdoor is deze behandeling geschikt voor alle huidtypes.

PCA Peeling zorgt binnen no time voor een verfijnde en egale, glanzende huid – wie wil dat nu niet?

Met deze peeling pakken we fijne rimpeltjes, een grove huidstructuur, oppervlakkig pigment, een lichte zonbeschadiging en de rokershuid aan.

Onze specialist beoordeelt welke PCA Peeling het beste bij jouw huid past. Hierdoor is deze behandeling geschikt voor alle huidtypes.

Huidinstituut Beauté staat voor natuurlijke huidverjonging ; de PCA Peeling sluit hier perfect op aan. Op een veilige en gecontroleerde manier kunnen wij met deze peeling de laag met beschadigde huidcellen verwijderen. De huid wordt vervolgens zelf aan het werk gezet en straalt na een aantal dagen als nooit te voren. Huidveroudering uit zich namelijk niet alleen in rimpels, maar ook in verslapping, grove poriën, pigmentvlekken en een vale huidskleur.

Resultaat

Vier tot zeven dagen na de behandeling zie je écht het resultaat; dan oogt de huid fris en gehydrateerd. Het beste resultaat behaal je als je deze behandeling in kuurvorm volgt, waarbij je om de vier weken bij ons langskomt voor de TCA Peeling. Twee tot drie behandelingen zijn al voldoende. Breng vervolgens eens per kwartaal een bezoek aan Huidinstituut Beauté voor deze peeling, zodat het resultaat ook echt behouden blijft.

Voorbereiding

Voor onze specialist de behandeling start, wordt de huid eerst uitvoerig beoordeeld. Daarna bepaalt hij de sterkte van de PCA Peeling die we gaan gebruiken. Hij vertelt je alles over de perfecte voorbereiding op de behandeling én welke producten je tussen de behandelingen het beste kunt gebruiken. Kies als voorbereiding bijvoorbeeld voor een ampullenkuur, waarmee je de huid vooraf al goed hydrateert. Daarnaast is het raadzaam om al vooraf te starten met supplementen die het huidherstel bevorderen. Wij hebben verschillende producten in ons assortiment die hier bij aansluiten; onze specialist zal er alles over vertellen. Heren: het is goed om je langer dan 24 uur voor de behandeling niet meer te scheren. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je twee weken voor de behandeling niet meer mag zonnen; gebruik dan SPF 30 of hoger.

Behandeling

De huid wordt voorafgaand aan de behandeling gereinigd en voorbereid op de peeling. Dit doen we met een enzymatische peeling. Je kunt daarbij een tintelend gevoel ervaren. Daarna wordt de huid nogmaals gereinigd, voordat we de PCA Peeling voorzichtig met twee wattenstaafjes aanbrengen. Uit ervaring weten we dat veel klanten dan een paar minuten een vervelend, brandend en prikkend gevoel ervaren. Dit is snel weer verdwenen na het verwijderen van de peeling. Het tintelend gevoel kan iets langer aanhouden en mogelijk vertoont de huid een witte waas, roodheid en lichte zwelling.

Huidreacties

Hoe je huid reageert op de PCA Peeling verschilt per persoon. Doorgaans heb je last van wat schilfertjes en oogt de huid rood. De dag na de behandeling is een bruine verkleuring zichtbaar en voelt de huid strak aan. Daarna laten de dode huidcellen los en voelt de huid droog aan. Smeer de huid 24 uur per dag in met een vette crème voor een goede verzorging. Na vier tot zeven dagen zie je een lichtroze glow over de huid en oogt deze fris en goed gehydrateerd. Rook je? Hou er dan rekening mee dat dit het wondgenezingsproces vertraagt, waardoor het langer duur voordat de huid geneest en het resultaat zichtbaar is.

Het gebruik van gezichtsmaskers, cosmetische producten en exfoliërende producten wordt afgeraden tijdens de kuur. Wil je gebruik maken van camouflerende producten, laat je dan door ons voorlichten. Er zijn namelijk speciale producten die voor een natuurlijke dekking zorgen

Veel gestelde vragen 

Zijn er verschillende peelings die worden gebruikt?

Ja, wij werken met vele soorten peelings, allemaal op maat gemaakt, we kiezen voor de meerdere peelings in één behandeling om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.

Wat kost een PCA peeling?

PCA Peeling (combinatie van verschillende peelings) € 124,-

Huidinstituut Beauté
Maasstraat 19
5361 GE Grave

Contact

. Bel: 0486-437751
Neem gratis contact op
. Mail: info@verjongjehuid.nl
Antwoord binnen 1 dag
. Via Facebook
Antwoord binnen 24 uur

 

Openingstijden

Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!