Simone Andreoli Zest Di Sorrento | Eau de Parfum 100 ML

Artikelnummer: 114875

Simone Andreoli Zest Di Sorrento | Eau de Parfum 100 ML

 150,00

Simone Andreoli Zest Di Sorrento | Eau de Parfum 100 ML

Betreed de betoverende wereld van Zest di Sorrento, gecreëerd door Simone Andreoli. Dit parfum vangt de ziel van het zuiden met een samenspel van citrus, neroli, hout en cognac. Evenals de belichaming van de sprankelende energie van de Amalfikust en het Sorrentijnse schiereiland. Zoals een fonkelende ode aan de prachtige citrussen die deze regio sieren.

Zest di Sorrento is een eerbetoon aan de meest verfijnde citroenen ter wereld. Waardoor de geur een geel, levendig en tijdloos gevoel op wekt, dat je meeneemt naar de romantische landschappen van Sorrento tot Amalfi. Een explosie van citrusnoten schildert de onmiskenbare smaak van een Italiaanse zomer. Met de bedoeling dat elke spritz een zintuiglijke reis is door de stralende zonovergoten kustlijn.

Laat je daarom verleiden door de harmonie van Zest di Sorrento en geef jezelf over aan de geurige herinneringen van deze idyllische bestemming. Simone Andreoli’s meesterwerk vangt de essentie van een zorgeloze Italiaanse zomer.  En brengt deze naar je toe in een elegante flacon. Ontdek de tijdloze allure van Zest di Sorrento en laat je meevoeren naar een wereld van citrusverrukking en zonnige emoties.

________________________________________________________________________

Voordelen

Verfrissende Citrussprankeling: Levendige mix voor de hele dag.

Zonnige Zomeressentie: Omarm de warme Italiaanse zomer.

Langhoudend Genot: Subtiele hout- en cognacnuances.

Stijlvol Design: Betoverende flacon.

Exclusieve Citruscharme: Geïnspireerd door de verfijnde citrussen van de Amalfikust.

Beschikbaar via nabestelling