Simone Andreoli Silenzio | Extrait de Parfum 100 ML

Artikelnummer: 114877

Simone Andreoli Silenzio | Extrait de Parfum 100 ML

 185,00

Reken direct één derde deel af, het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.
Simone Andreoli Silenzio | Extrait de Parfum 100 ML

Ontdek de weelderige wereld van Simone Andreoli Silenzio Extrait de Parfum, een meesterlijke compositie doordrenkt met betoverende noten. De bedwelmende geur opent de zintuigen met de aroma’s van Bulgaarse roos, die een bloemige en sensuele charme toevoegen. Leer en oudh voegen een diepe, aardse dimensie toe, terwijl de subtiele zoetheid van vanille de geur omhult met een vleugje verfijning.

“Liefde ruikt naar stilte, want je kan haar schoonheid alleen overwegen in stilte.” Geïnspireerd door deze woorden wordt Silenzio meer dan zomaar een parfum – het is een beleving, een moment van intieme reflectie. Stel je voor dat je ontwaakt naast je geliefde, omringd door de nachtelijke stilte, en in die serene stilte de pure schoonheid van liefde ervaart.

Silenzio is een eerbetoon aan die diepe, overweldigende liefde. Het vangt de essentie van een omhelzing, met contrasterende tonen van zoet en rokerig die samenkomen om een meeslepende harmonie te creëren. Laat je betoveren door Silenzio Extrait de Parfum en omhul jezelf in de emoties van liefde en sereniteit, vastgelegd in elke verfijnde druppel.

________________________________________________________________________

Voordelen

Betoverende Mix: Silenzio Extrait de Parfum biedt een unieke mix van Bulgaarse roos, leer, oudh en vanille voor een betoverende geur.

Diepgaande Reflectie: Geïnspireerd door liefde en stilte, nodigt Silenzio uit tot introspectie bij elke druppel.

Sensuele Tonen: Bloemig, aards en zoet – perfect voor elke gelegenheid.

Emotionele Connectie: Silenzio wekt intieme genegenheid op met zijn contrastrijke noten.

Langdurige Elegantie: Geniet de hele dag van de betoverende aroma’s dankzij de uitgebalanceerde samenstelling.