Gratis verzending*
Gratis samples

PH Formula

The Innovative Art of Skin Health

ONTDEK DE COLLECTIE

Ph formula

PH Formula is een toonaangevend merk dat hoogwaardige producten voor thuisgebruik aanbiedt, ontworpen om jouw huidverzorgingsroutine te verbeteren. De productlijn van PH Formula is gebaseerd op geavanceerde formules die zijn ontwikkeld door experts op het gebied van dermatologie en huidverzorging.

De PH Formula-producten zijn speciaal samengesteld om jou te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid vanuit het comfort van je eigen huis. De producten zijn geformuleerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die zijn afgeleid van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en klinisch bewezen resultaten.

Of je nu een doffe huid, onzuiverheden, veroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken, PH Formula heeft een breed scala aan producten die zijn afgestemd op verschillende huidtypes en behoeften. De thuisgebruik-producten van PH Formula zijn eenvoudig in gebruik en vormen een waardevolle aanvulling op jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Met PH Formula kun je vertrouwen op de kracht van geavanceerde technologie en effectieve ingrediënten om jouw huid te transformeren en haar natuurlijke schoonheid te onthullen. Ervaar de innovatieve en resultaatgerichte aanpak van PH Formula en geniet van een stralende huid die gezond en veerkrachtig aanvoelt.

Ph formula producten

Historie en de icons

PH Formula, opgericht door Petru van Zuyl, is geboren uit grondig onderzoek naar de biologie van de huid en cosmetische chemie. Het resultaat is het unieke pHformula skin resurfacing systeem, dat zich onderscheidt van reguliere chemische peelings. Dit systeem biedt een gecontroleerde en gerichte afgifte van actieve ingrediënten, waardoor celvernieuwing en collageenaanmaak worden gestimuleerd met minimale schade aan de epidermis. De behandelingen en formules die in pHformula worden gebruikt, zijn gesteund door meer dan 30 jaar gecombineerde wetenschappelijke en medische ervaring. Alle actieve ingrediënten zijn van farmaceutische kwaliteit, wat zorgt voor de meest effectieve en geavanceerde manier van skin resurfacing.

Rij van best verkochte producten van PH Formula:

  1. AGE Recovery Serum : een zeer effectief anti-aging serum dat is ontwikkeld om de huid te vernieuwen en te revitaliseren.
  2. VITA B3 24 Hour Cream : een hydraterende dagcrème die is verrijkt met niacinamide, ook wel bekend als vitamine B3.
  3. ACB 24 hours cream kit : is een unieke en innovatieve huidverzorgingsset die bestaat uit drie crèmes, elk met zijn eigen unieke formule om verschillende huidproblemen aan te pakken. De drie crèmes worden geleverd in één handige set, zodat u gemakkelijk en effectief kunt zorgen voor een gezonde, stralende huid.
  4. EXFO Cleanse : Deze cleanser bevat een combinatie van salicylzuur en melkzuur, die helpen bij het exfoliëren van de huid en het verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden.

Bij PH Formula draait alles om de naam. De ‘pH’ verwijst naar de kracht van waterstofionen (maximale protonafgifte in de huid). De effectiviteit van gecontroleerde skin resurfacing hangt niet alleen af van de keuze, aard of concentratie van de gebruikte zuren, maar nog belangrijker is de effectieve protonafgifte. Dit zorgt ervoor dat het maximale aantal protonen op een gecontroleerde manier aan de huid wordt afgegeven, zonder irritatie te veroorzaken. Zo garandeert PH Formula een veilige en doeltreffende behandeling voor een stralende huid.

top 3 icons

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!