Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Oog Behandeling Wallen

Oog behandeling Wallen
Oog behandeling Wallen

Ontdek de kracht van combineren met de combi oog behandeling wallen .

Deze combi behandeling is ontwikkeld door Beauté.

Door onze jaren lange ervaring en kennis hebben wij gemerkt dat de  combinatie van multi polaire radio-frequentie i.c.m magnetische pulsen (Venus Collageen plus) met de soft Laser (pascaudlite) tot nog betere resultaten leidt. Voor de Oog behandeling wallen hebben we 3 levels in intensiteit ontwikkeld, namelijk: Advanced , Ultimate en Diamond.

Oog behandeling Wallen

oog behandeling wallen

Ontdek de kracht van combineren met de combi oog behandeling wallen .

Deze combi behandeling is ontwikkeld door Beauté.

Door onze jaren lange ervaring en kennis hebben wij gemerkt dat de  combinatie van multi polaire radio-frequentie i.c.m magnetische pulsen (Venus Collageen plus) met de soft Laser (pascaudlite) tot nog betere resultaten leidt. Voor de Oog behandeling wallen hebben we 3 levels in intensiteit ontwikkeld, namelijk: Advanced , Ultimate en Diamond.

VeNus collageen plus
HOE WERKT de techniek?

De huid wordt gemasseerd met een kop die muliti-polaire radio frequentie golven af geeft i.c.m magnetische pulsen die frequentie wordt in de huid omgezet in warmte. Weefsels met een sterk vochtgehalte, zoals talg en vetcellen en de diepere huidlagen nemen de radiofrequentie golven op en door de magnetische pulsen wordt er een nieuw fibroblasten netwerk aangemaakt. . Hier op volgend zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Als gevolg daarvan krimpt de huid en wordt de verstrakking zichtbaar.

DE Venus collageen plus HELPT BIJ …
  • Verstrakken van gezicht of/en kaaklijn
  • Wallen onder de ogen verminderen (i.c.m Laser)
  • Vermindering van neuslippenplooi
  • Verstrakken van de hals
Soft Laser (pascaudlite)

Met de Pascaud Laser Behandeling zorgen we voor een betere doorbloeding van de huid. Daardoor ziet je huid er gelift uit, wordt de poriënstructuur fijner en straal je écht. Al na één behandeling is het resultaat zichtbaar. En dat zonder dat er een naald aan te pas is gekomen! Op een compleet ontspannen wijze roepen we met deze behandeling de huidveroudering een halt toe. De huid hervindt en behoudt hierdoor een nieuwe balans.

BEHANDELING

Hoe dat kan? De laser prikkelt de cellen en bevordert daardoor de stofwisseling. De afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingsstoffen wordt geoptimaliseerd. Dat komt alle huidfuncties ten goede, met als gevolg een strakkere en steviger huid.

Bij Huidinstituut Beauté maken we gebruik van een koud laser. Dit noemen ze ook wel een Niet Invasieve Laser (NIL). Hierdoor is de behandeling mogelijk bij alle huidtypes en huidskleuren. De Pascaud Laser Behandeling is volledig veilig en geheel pijnloos. Onze klanten omschrijven het zelfs als een ontspannen behandeling vergelijkbaar met een massage.

Veel gestelde vragen 

kies je intensiteit

          De hoogte van het level bepaald  de intensiteit van de behandeling waardoor je een optimaler resultaat kan bereiken tijdens de duur van de behandeling.

Level 1

Advanced
Level 1
€ 109,-

Intensiteit Advanced :

Oogbehandeling
.
.

Level 2

Ultimate
Level 2
€ 129,-

Extra intensiteit Ultimate :

incl. oogbehandeling Advanced
incl. oogmasker
.

Level 5

Diamond
Level 5
€ 227,-

Extra intensiteit Diamond :

Incl. advanced oogbehandeling
Incl. oogmasker
Incl. Mesotherapie Eyes
Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!