Gratis verzending*
Gratis samples
Buccal Massage
Ontdek de geheimen van een jonger en stralender uiterlijk met onze cosmetische buccale massage,
gericht op het stimuleren van de bloedcirculatie en het verstevigen van de huid.

Wat is een Buccal Massage ?

Een cosmetische buccale massage is een gezichtsmassage die gericht is op het verstevigen en liften van de spieren in de wangen en het gebied rond de mond. De massage wordt uitgevoerd door zachte druk en knijpbewegingen op de wangen en de kaaklijn uit te voeren, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de spieren worden versterkt.

Het doel van deze massage is om het uiterlijk van de huid te verbeteren door de elasticiteit te vergroten en de contouren van het gezicht te versterken. De massage kan ook helpen om wallen en donkere kringen onder de ogen te verminderen en kan stressverlichtend werken.

Het wordt vaak uitgevoerd als onderdeel van een bredere schoonheidsbehandeling of als een op zichzelf staande massage

Wanneer kiest u voor een Buccal Massage ?

Hier zijn de voordelen van een cosmetische buccale massage op een rijtje:

Vermindert fijne lijntjes en rimpels in het gezicht.

Verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Vermindert wallen en donkere kringen onder de ogen.

Verlicht spanning in de gezichtsspieren.

Verbetert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen.

Verhoogt de productie van collageen en elastine, wat bijdraagt aan een jeugdige uitstraling.

Meest gestelde vragen

Voor wie is de Buccal Massage bedoeld ?

Een cosmetische buccale massage is bedoeld voor mensen die de tekenen van veroudering in hun gezicht willen verminderen en hun huid een jeugdige uitstraling willen geven. Het kan ook nuttig zijn voor mensen die last hebben van spanning in hun gezichtsspieren of die wallen en donkere kringen onder hun ogen hebben.

De massage kan worden uitgevoerd op mannen en vrouwen van alle leeftijden, hoewel het meestal populair is bij mensen van middelbare leeftijd en ouder, die vaak meer zichtbare tekenen van veroudering in hun gezicht hebben.

Het is belangrijk op te merken dat de massage niet geschikt is voor mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals huidaandoeningen of ernstige allergieën, en dat het altijd het beste is om een gekwalificeerde professional te raadplegen voordat u een cosmetische behandeling ondergaat.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig ?

Een cosmetische buccale massage is bedoeld voor mensen die de tekenen van veroudering in hun gezicht willen verminderen en hun huid een jeugdige uitstraling willen geven. Het kan ook nuttig zijn voor mensen die last hebben van spanning in hun gezichtsspieren of die wallen en donkere kringen onder hun ogen hebben.

De massage kan worden uitgevoerd op mannen en vrouwen van alle leeftijden, hoewel het meestal populair is bij mensen van middelbare leeftijd en ouder, die vaak meer zichtbare tekenen van veroudering in hun gezicht hebben.

Het aantal behandelingen dat nodig is voor een cosmetische buccale massage kan variëren, afhankelijk van de individuele behoeften en doelen , evenals het niveau van veroudering of spanning in de gezichtsspieren.

Sommige mensen kunnen al verbetering zien na slechts één behandeling, terwijl anderen mogelijk meerdere behandelingen nodig hebben om de gewenste resultaten te bereiken. Over het algemeen wordt aanbevolen om de massage regelmatig te laten uitvoeren om de resultaten te behouden en te verbeteren.

Het is belangrijk op te merken dat de massage niet geschikt is voor mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals huidaandoeningen of ernstige allergieën, en dat het altijd het beste is om een gekwalificeerde professional te raadplegen voordat u een cosmetische behandeling ondergaat.

Het wordt vaak uitgevoerd als onderdeel van een bredere schoonheidsbehandeling of als een op zichzelf staande massage.

Heeft de behandeling een down time ?

Buccale massage is een zachte massage van de wangen en het gezicht die de huid ontspant en verjongt. Het is een niet-invasieve behandeling die geen downtime veroorzaakt en geschikt is voor alle huidtypes.

Tijdens de massage worden de spieren in de wangen en het gezicht zachtjes gemasseerd om spanningen en stress te verminderen. Dit kan helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de bloedcirculatie te verbeteren en de huid er gezonder en jonger uit te laten zien.

Buccale massage kan worden uitgevoerd als een op zichzelf staande behandeling of als onderdeel van een uitgebreide gezichtsmassage. Het kan worden gecombineerd met andere schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsreiniging, peeling en maskers, om de algehele gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren.

Na de massage kan de huid enigszins rood zijn en kunnen er lichte zwellingen of kneuzingen optreden, afhankelijk van de intensiteit van de massage. Dit is echter normaal en zou binnen enkele minuten tot enkele uren moeten verdwijnen.

Is een Buccal Massage pijnlijk ?

Een cosmetische buccal massage is meestal niet pijnlijk, maar het kan wel ongemakkelijk zijn omdat de huidspecialist in de mond werkt. Sommige mensen vinden het moeilijk om te ontspannen tijdens de massage, waardoor het ongemakkelijk kan aanvoelen.

 

Zijn er contra-indicaties bij een Buccal Massage ?

Ja, er zijn enkele contra-indicaties voor een buccale massage, waaronder ontstekingen in de mond of tandvlees, infecties, recente tandheelkundige ingrepen of operaties, tandheelkundige beugels, en abnormale kaakstructuur. Personen die zwanger zijn of medische aandoeningen hebben, moeten ook eerst met hun arts overleggen voordat ze een buccal massage ondergaan.

Wat is het verschil tussen bindweefselmassage en buccal massage ?

Een bindweefselmassage en een buccal massage zijn beide massagetechnieken die gericht zijn op het gezicht, maar er zijn enkele verschillen tussen beide technieken.

Een bindweefselmassage is een diepe weefselmassage die gericht is op het bindweefsel van het gezicht en de nek. Bindweefselmassage helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van spanning in de spieren en het bindweefsel. Het is vooral geschikt voor mensen met een verouderde, vale huid, rimpels en littekens. Bindweefselmassage kan ongemakkelijk aanvoelen en kan leiden tot blauwe plekken en tijdelijke roodheid van de huid.

Een buccal massage is een zachte massage van de binnenkant van de mond. Het richt zich voornamelijk op de spieren van de wangen en de mond en is ontworpen om de spiertonus te verbeteren en de algehele uitstraling van het gezicht te verbeteren. Het kan worden gedaan als een op zichzelf staande behandeling of als onderdeel van een gezichtsmassage. Een buccal massage kan helpen bij het verminderen van spanning in de kaakspieren en het verbeteren van de huidtint.

Kortom, een bindweefselmassage is meer gericht op het dieper gelegen bindweefsel van het gezicht en de nek, terwijl een buccal massage zich richt op de spieren van de wangen en de mond. Beide massagetechnieken hebben unieke voordelen en kunnen afzonderlijk of in combinatie met andere behandelingen worden gebruikt om de gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren.

Tarieven

De Buccal Massage bestaat uit drie gradaties namelijk: Advanced, Ultimate en Diamond.

De hoogte van de gradatie bepaald de intensiteit van de behandeling

waardoor je een optimaler resultaat kan bereiken tijdens de duur van de behandeling.

Advanced
€ 116,-
Buccal Massage
Uitgevoerd met PH Formula of Dr. K producten
Incl. PH Formula creme masker
Ultimate
€ 136,-
Buccal Massage
Uitgevoerd met Pascaud of PCA Skin producten
Incl. toevoeging van Soft laser of Led
Diamond
€ 164,-
Buccal Massage
Uitgevoerd met Forlle’d of QMS producten
Incl. Nano Microneedling of Venus Collageen Plus Deel
Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!