Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Bio Peeling | Neoderma

Bio peeling NEW (Floret en Earth)

Heb je last van acne, acne littekens, grove poriën, onzuivere huid of pigmentvlekken – kies dan voor de Bio peeling van Neoderma.

Deze biologische kruidenpeeling zorgt voor verrassend resultaat in slechts één behandeling.  Er bestaan sinds kort twee varianten van de Neoderma bio-peeling.

Na deze peeling ziet je huid er stralend uit.

Bio peeling NEw ( floret en earth )

Heb je last van acne, acne littekens, grove poriën, onzuivere huid of pigmentvlekken – kies dan voor de Bio peeling van Neoderma.

Deze biologische kruidenpeeling zorgt voor verrassend resultaat in slechts één behandeling.

Er bestaan sinds kort twee varianten van de Neoderma bio-peeling.

Na deze peeling ziet je huid er stralend uit.

OVER DE BIO PEELING 

Wie voor de Bio peeling  kiest, kiest voor resultaat. De combinatie van algen, muntolie, melisse en calendula extracten zorgt ervoor dat de bloedcirculatie en talgproductie wordt verbeterd. Deze behandeling bevordert daarnaast celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Dat zie je.

RESULTAAT

Zo wordt met behulp van de Bio peeling  acne minder. Het is zelfs mogelijk dat het volledig verdwijnt. De huid kijkt na de behandeling rustiger en de talgproductie wordt gereduceerd. De huidstructuur oogt egaler; zo zijn pigmentvlekken minder zichtbaar. Na gebruik zijn poriën minder grof. De Bio peeling zorgt daarnaast voor een betere doorbloeding van de huid.

ALLE HUIDTYPE

Deze biologische peeling is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Dit maakt hem geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de donker getinte huid. Het product is niet agressief. Na gebruik ziet de huid er meteen goed uit. En dat wordt de dagen erna zelfs nog beter. Voor velen die andere peelings gewend zijn, is dit echt een aangename verrassing.

EÉN OF MEERDERE BEHANDELINGEN

Voor de Bio peeling wordt uitgevoerd, vindt er een uitgebreide huidscan plaats. We kunnen dan aangeven hoeveel behandelingen er nodig zijn om jouw gewenste resultaat te behalen. In veel gevallen zie je al na één behandeling resultaat. Wil je dit behouden, dan zijn meerdere behandelingen raadzaam. Bij de behandeling van zware acne wordt een kuur geadviseerd.

BIO PEELING BIJ ZWARE ACNE

Heb je last van zware acne? Dan is kuurverband raadzaam. Dit zijn drie behandelen binnen twee weken. Vervolgens is onderhoud noodzakelijk. Bij zeer actieve acne volgt er soms een uitbarsting na de behandeling. Dit is niet fijn, maar wel noodzakelijk om de acne daarna te kunnen verminderen. De huid ziet er na een acne behandeling met de Bio peeling van Neoderma een beetje rood. Daarnaast heb je een tintelend gevoel. Na een paar uur verdwijnt dit meestal. Na drie dagen gaat de huid licht schilferen en mag er een lichte scrub plaatsvinden om de dode huidcellen te verwijderen.

TYPERENDE GEUR

De peeling wordt op masserende wijze aangebracht. De geur is heel specifiek. Klanten omschrijven deze vaak als nat hooi.

Voordeel:
  • Resultaat na één behandeling
  • Korte hersteltijd
  • Geschikt voor elk huidtype
  • Biologisch
  • Vegan
  • Dierproefvrij
  • Maakt de huid niet lichtgevoeliger zoals een fruitzuur peeling
  • Mag in de zomer worden uitgevoerd
  • Geschikt voor alle huidtypen
Bio Peeling Neoderma
Veel gestelde vragen 

Is deze behandeling geschikt voor ieder huidtype

Ja, de Bio peeling van Neoderma is geschikt voor ieder huidtype; zelfs voor de donker getinte huid.

Wat is de hersteltijd?

In de meeste gevallen ziet de huid er meteen goed uit én mag je je zelfs opmaken. Na een behandeling van zware acne kan wel een uitbarsting volgen en oogt de huid roder. Drie dagen na de behandeling gaat de huid in dit geval ook licht schilferen.

Wat zijn de kosten per behandeling ?

Neoderma bio peeling 60min. € 99,- Reserveer nu

Huidinstituut Beauté
Maasstraat 19
5361 GE Grave

Contact

. Bel: 0486-437751
Neem gratis contact op
. Mail: info@verjongjehuid.nl
Antwoord binnen 1 dag
. Via Facebook
Antwoord binnen 24 uur

 

Openingstijden

Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Open chat
Kom je er niet uit? Stuur een bericht!