Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Collageen Draden Behandeling Plus

Collageen Draden

Dé Behandeling

Voor een ieder die zich

aan rimpels stoort

Verjong je huid met de Collageen Draden Plus Behandeling

De unieke cosmetische behandeling combineert gepatenteerde collageen draden met effectieve serums boordevol goede werkstoffen. Het werkt als een natuurlijke collageen-filler, om met draadlifting het gezicht weer meer volume te geven. De absorptie van collageen in diepere huidlagen pakt zelfs diepere rimpels aan.

verjong je huid met de Collageen draden plus behandeling

De unieke cosmetische behandeling combineert gepatenteerde collageen draden met effectieve serums boordevol goede werkstoffen. Het werkt als een natuurlijke collageen-filler, om met draadlifting het gezicht weer meer volume te geven. De absorptie van collageen in diepere huidlagen pakt zelfs diepere rimpels aan.

Daarom kiezen klanten voor deze collageen draden behandeling Plus
   • Pijn- en injectievrij
   • Natuurlijke filler
   • Collageen voor een strakke huid
   • Ervaren huidspecialisten bij Beauté
Behandeling

Het is helemaal naaldloos en dus pijnvrij. Voordat we met de behandeling beginnen zal onze huidspecialist je precies uitleggen wat we doen.

De behandeling wordt gecombineerd met een bindweefsel massage of met een cupping techniek. Hierna wordt de collageen draad tijdens de behandeling aangebracht in de rimpel , met een speciaal serum en een tangetje. De draad zakt in jouw huid, om daar de aanmaak van collageen te stimuleren. Dit maakt de rimpel minder diep of laat die zelfs helemaal verdwijnen. We gebruiken geen naalden of injecties, dus dit is helemaal pijnvrij.

Met de collageen draden behandeling zorgen we voor een gladder huidoppervlak, dankzij de versteviging en versterking van de huid. De huid ziet er meteen voller, jonger en strakker uit. We stoppen het verouderingsproces, door het lichaam te stimuleren om op natuurlijke wijze collageen aan te maken.

De meeste van onze klanten bereiken het beste resultaat na drie behandelingen. We plannen de behandelingen steeds na 14 dagen, om de huid tussendoor de kans te bieden om extra collageen aan te maken. Per behandeling gebruiken we zo’n 10 tot 12 draden. De behandeling duurt een uurtje of net iets langer.

Het Resultaat

De collageen draden behandeling plus vormt een laagdrempelig alternatief voor meer heftige ingrepen. We gebruiken de collageen draden behandeling om een speciale draad en met een werkzaam stamcel serum te combineren. Het serum op basis van collageen en stamcellen zorgen er in de diepere huidlagen voor dat deze z’n elasticiteit en stevigheid weer terugkrijgt. Dat vermindert rimpels, voor een stralende uitstraling.

De collageen draden vormen het antwoord op het natuurlijke verouderingsproces. De huid maakt minder collageen aan, net als hyaluronzuur en elastine. Dat veroorzaakt fijne lijntjes, en later rimpels. Met onze collageen draden behandeling bieden we daarvoor op natuurlijke wijze een passende oplossing.

Collageen Draden Behandeling Plus | Huidinstituut Beauté
Collageen Draden Behandeling Plus | Huidinstituut Beauté 1
Veel gestelde vragen 

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Al na één behandeling zie je resultaat. Wil je meer resultaat dan is een kuur aan te raden.  Gemiddeld zijn drie tot vijf  behandelingen nodig. Deze vinden om de twee weken plaats.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van leefsituatie, leeftijd, genen en huidconditie. Gemiddeld zal het resultaat ongeveer 2 maanden zichtbaar blijven.

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

Het is belangrijk om je huid te verzorgen met de aangeraden producten . Hiermee optimaliseer je het uiteindelijke resultaat. De combinatie met producten van een ander merk dan van Beauté Huidinstituut kan reacties veroorzaken en resultaten tegenwerken.

1. LET OP! De eerste 6 uur , na de collageen draden behandeling, het behandelde gebied NIET nat maken.

2.De huid kan door alle werkstoffen na de behandeling wat plakkerig aanvoelen. Na 3-4 uur mag er indien gewenst een creme worden aangebracht.

3. Gelieve de eerste 12 uur na de behandeling NIET sporten, in een sauna gaan of zwemmen. Voorkom overmatig zweten!

4. Na de collageen draden behandeling mag make-up gebruikt worden.

5. De eerste 7 dagen, na de behandeling, gelieve het gebied niet scrubben

6. Het optimaalste resultaat kan bereikt worden in kuur (3 tot  5 keer) verband, waarbij je meerdere behandelingen korter op elkaar ondergaat. Vraag voor meer informatie bij je behandeld huidspecialist

7. De collageen draden behandeling mag na 2 weken weer worden herhaald.

8. Om het resultaat te behouden is aan te raden de behandeling om de 2 a 3 maanden te herhalen. Zonder onderhoud zal het resultaat langzaam weer afnemen.

Wat zijn de kosten per behandeling en in kuurverband?

Collageen Draden behandeling Plus  Focus Zone  € 85,- ( tot 5 Draden )
Collageen Draden behandeling Plus Volledig gezicht € 195,-  ( tot 13 Draden)
Toevoeging aan behandeling  € 15,- per draad ( max. 1 tot 5 draden)
Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband . Een kuur bestaat uit 3 a 5 behandelingen en zal om de  2 weken plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaal je de kuur van 3 of 5 behandelingen in een keer,  dan ontvang je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Maak direct een afspraak

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!