Gratis verzending*
Gratis samples

Pascaud

Beauty Innovations

ONTDEK DE COLLECTIE

Pascaud

Pascaud producten en behandelingen hebben als doel schoonheid binnen handbereik te brengen door middel van de Beauty Triangle. Deze driehoek bestaat uit drie onderling ondersteunende aspecten die je laten stralen!

Outside In Beauty: Ervaar schoonheid van buiten naar binnen met krachtige Cosmeceuticals – producten die zich bevinden tussen cosmetica en farmaceutica. Geniet thuis van effectieve huidverzorging en laat je verwennen met behandelingen in ons instituut.

Inside Out Beauty: Ontdek schoonheid van binnen naar buiten door middel van een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen – de Nutriceuticals van hoge kwaliteit.

Zen Beauty: Ervaar schoonheid van inzicht en leer positief denken, je leven zinvol in te richten en dingen te doen die jou gelukkig maken. Dit omvat het gebruik van methodes en producten die jouw integriteit niet schaden.

Bij Pascaud geloven we dat echte schoonheid voortkomt uit harmonie en balans tussen deze drie aspecten van de Beauty Triangle.

Pascaud Eigenaar

Pascaud producten

Historie en de icons

Pascaud, een gerenommeerd skincare merk, heeft een rijke historie in de schoonheidsindustrie. Het werd opgericht door de gepassioneerde huidtherapeut Mardge Pascaud, die in de jaren ’80 haar eigen praktijk begon en de wens had om haar cliënten een effectieve en resultaatgerichte huidverzorging te bieden. Geïnspireerd door haar ervaringen en expertise, lanceerde ze later haar eigen huidverzorgingslijn.

Sinds de oprichting heeft Pascaud een prominente positie ingenomen in de wereld van huidverzorging. Het merk staat bekend om zijn wetenschappelijke aanpak en het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Pascaud blijft voortdurend innoveren en ontwikkelt geavanceerde formules om huidproblemen doeltreffend aan te pakken en de huid te verbeteren.

Enkele iconische producten van Pascaud zijn:

  1. Pascaud Cleanser: Een milde en effectieve reiniger die de huid grondig schoonmaakt en onzuiverheden verwijdert.
  2. Pascaud 24 hour Cream : Een krachtige anti-aging crème die de huidstructuur verbetert en rimpels en fijne lijntjes vermindert.
  3. Pascaud Hydrating Mask: Een intens hydraterend masker dat de huid verzacht en een gezonde gloed geeft.
  4. Pascaud UV Defense: Een dagcreme en zonbescherming die de huid voedt en beschermt tegen schadelijke UV-stralen.
  5. Pascaud Code H Serum : een geconcentreerd en intensief vochtherstellende serum voedt en hydrateert de huid.

De iconische producten van Pascaud zijn geliefd bij zowel professionals als huidverzorgingsliefhebbers en hebben een bewezen staat van dienst in het behalen van zichtbare resultaten. Met een geschiedenis van innovatie en toewijding aan huidverbetering, blijft Pascaud een voorloper in de schoonheidsindustrie, waardoor huidverzorging voor iedereen binnen handbereik is.

top 3 icons

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!