Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Retinol Peeling

Ontdek de
Kracht 
Van
Retinol

Oogt je huid dof en heb je last van veel oneffenheden? Voel je je onzeker door de fijne lijntjes en rimpels?

Wil je echte resultaten zien, maar geen ongemak ervaren. Kom dan langs bij Huidinstituut Beauté en maak kennis met onze Retinol Peeling van PCA Skin. Een behandeling die erg geschikt is voor ieder die last heeft van veel pigmentatie, zonbeschadiging of een rokershuid. De peeling helpt daarnaast rimpeltjes te verzachten en vervaagt acne littekens. Onze ervaren specialisten vertellen je graag meer over deze krachtige behandeling.

Oogt je huid dof en heb je last van veel oneffenheden? Voel je je onzeker door de fijne lijntjes en rimpels?

Wil je echte resultaten zien, maar geen ongemak ervaren. Kom dan langs bij Huidinstituut Beauté en maak kennis met onze Retinol Peeling van PCA Skin. Een behandeling die erg geschikt is voor ieder die last heeft van veel pigmentatie, zonbeschadiging of een rokershuid. De peeling helpt daarnaast rimpeltjes te verzachten en vervaagt acne littekens. Onze ervaren specialisten vertellen je graag meer over deze krachtige behandeling.

Retinol Peeling

Fijne lijntjes en rimpels ontstaan vroeg of laat bij iedere huid. Bepaalde factoren versnellen dit proces. Denk dan aan stress, zonschade en/of roken. Dan is het fijn dat er een behandeling is, waarmee we deze ontwikkeling een halt toe kunnen roepen. Dat doen we met de Retinol Peeling. Deze behandeling mag dan krachtig zijn; het voelt hooguit wat prikkerig en de bijwerkingen zijn minimaal. Denk je als je het woord peeling hoort meteen aan een extreem rode huid, die ook nog eens gaat vervellen? Daar hoef je bij de Retinol Peeling van PCA Skin niet bang voor te zijn. Dit is namelijk minimaal; de huid oogt na de behandeling mogelijk iets rood en zal een klein beetje vervellen. Het zal niemand echt opvallen. Nee, dat doet het resultaat na afloop wel. Omdat de behandeling nog tien dagen door werkt, wordt de huid gaan de weg verbeterd. Dat betekent dat je na tien weken het ultieme resultaat kunt zien.

Resultaat

Een klein beetje geduld is dus een schone zaak bij de Retinol Peeling. Om diep in de huid verbetering te realiseren worden de celdeling en celfuncties gestimuleerd. Daarna komt de huidverbetering op gang. De Retinol Peeling van PCA Skin werkt zo tot tien dagen na de behandeling door. Na tien weken zie je het verbluffende eindresultaat. Fijne lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar en de elasticiteit van de huid is sterk verbeterd. Heb je last van een droge huid, dan ervaar je dat de huid na deze behandeling echt goed gehydrateerd is. Je ziet er stralend uit, hebt een gladdere huid met meer volume en een mooie teint. Deze behandeling is perfect inzetbaar bij een rokershuid of een huid die sterk verouderd is door zonschade.

Behandeling

We maken bij deze krachtige behandeling gebruik van 6% pure retinol. Bij de retinol van PCA Skin wordt dit in maar liefst tien uur langzaam afgegeven aan de huid. Hiermee wordt overmatige stimulatie voorkomen. Dit zorgt ervoor dat de behandeling comfortabel aanvoelt, zonder pijnlijke ongemakken. Naast de retinol bevat de peeling anti-oxidanten uit onder andere Calendula, Olijf, Silybum Marianum en tocopherol. Retinol is zelf een zeer krachtige vitamine A. Vanwege de kracht mag dit middel alleen toegepast worden door een beautyprofessional.

Veel gestelde vragen 

Wat is de hersteltijd?

Direct na de behandeling zal de huid een beetje rood zijn. Na een paar daagjes kun je last krijgen van lichte vervelling. Dit is niet erg. Het is juist een goed teken. De celdeling is in gang gezet en je krijgt een nieuwe en gladdere huid als resultaat. In de meeste gevallen levert de Retinol Peeling geen bijwerkingen op en herstelt de huid snel.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Onze specialist beoordeelt allereerst jouw huid en kan dan vertellen hoeveel behandelingen voor jou nodig zijn. Een optimaal resultaat behaal je met drie sessies in combinatie met een bijpassend product voor thuisgebruik.

Wat kost een retinol peeling?

Retinol peeling 4% of 6%  € 155,-

TCA Peeling incl. retinol peeling € 199,-

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!