Gratis verzending*
Gratis samples

Forlle'd

High- End Skincare from Japan

ONTDEK DE COLLECTIE

Forlle’d

Forlle’d: Revolutionaire high-tech cosmeceuticals uit Japan, marktleider in anti-aging en huidherstructurering.

Ontdek de meest geavanceerde technologieën van Forlle’d, gecombineerd met Nobel-prijswinnende formules om chronologische huidveroudering en photo-aging effectief te bestrijden.

Forlle’d producten bevatten laagmoleculaire werkstoffen die de huid op cellulair niveau verjongen zonder injecties. Unieke combinaties stimuleren celdeling, herstellen de huidstructuur, verhogen het vochtgehalte en ontgiften de huid.

Verhoog de weerstand van je huid, bescherm cellen tegen irriterende stoffen en allergenen, verbeter het mineralengehalte en stimuleer de genezing van je huid met Forlle’d. Ervaar de toekomst van professionele huidverzorging!

Forlle'd Producten
Forlle'd Hyalogy Re-Dify Cream | Facelift Cream

Forlle’d producten

Historie en de icons

Forlle’d is pionier in intelligente huidverbetering op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een uniek delivery system op basis van de nobelprijs winnende nanotechnologie. De producten van Forlle’d zijn ontwikkeld en vervaardigd in Japan met behulp van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen. Ze helpen de huid efficiënt te herstellen en de gezondheid hiervan op elke leeftijd te behouden.

Sinds de oprichting heeft Forlle’d een prominente positie verworven als marktleider in anti-aging en geavanceerde huidverzorgingstechnologie. Het merk is verankerd in prijswinnende formules, ondersteund door de meest geavanceerde wetenschappelijke ontdekkingen, waarmee ze succesvol chronologische huidveroudering en photo-aging bestrijden.

De producten van Forlle’d bevatten laagmoleculaire werkstoffen, een unieke samenstelling die de huidverjonging op cellulair niveau mogelijk maakt, zonder de noodzaak van injecties. Deze innovatieve formules stimuleren celdeling, herstellen de huidstructuur, verhogen het vochtgehalte en ontgiften de huid.

Enkele iconische producten van Forlle’d zijn:

  1. Hyalogy P-effect Essence Serum: Een krachtig en intensief vochtherstellend serum dat de huid diep voedt en hydrateert voor een stralende teint.
  2. Platinum Eye Creme: Laagmoleculair, geïoniseerd platinum blokkeert alle vormen van vrije radicalen, waardoor de jeugdigheid rondom de ogen verbeterd  wordt
  3. Platinum Lotion: Deze anti aging lotion is gebaseerd op laagmoleculair geïoniseerd platinum, dat alle vrije radicalen in de huid deactiveert en de werking van andere anti-oxidanten versterkt. Het verstrakt de verslapte huid, vermindert hyperpigmentatie en ontstekingen.
  4. Hyalogy Re-pureance Wash : Dit zachte schuim is ontwikkeld om alle in water oplosbare stoffen op te lossen met een verfrissende, herstellende en ontstekingsremmende werking

De iconische producten van Forlle’d worden gewaardeerd door professionals en huidverzorgingsliefhebbers vanwege hun bewezen effectiviteit en revolutionaire aanpak. Met een geschiedenis van innovatie en passie voor het verbeteren van de huid, blijft Forlle’d een pionier in de schoonheidsindustrie, waardoor de belofte van een stralende en gezonde huid binnen handbereik komt voor iedereen.

top 3 icons

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!