Gratis verzending*
Gratis samples

Thoclor Labs

Miracle Molecule

ONTDEK DE COLLECTIE

Thoclor Labs

Natuurlijke Huidverzorging met Wetenschappelijke Innovatie: Ontdek Thoclor Labs!

Bij Thoclor Labs zijn we gepassioneerd over het bieden van natuurlijke huidverzorgingsoplossingen die de kracht van wetenschap combineren met de schoonheid van de natuur. Onze producten zijn gebaseerd op een 100% stabiele en zuivere HOCL immuunoplossing, geproduceerd buiten het lichaam en vrij van schadelijke stoffen.

Met ons assortiment, zoals de krachtige GF1 Aftercare, bieden we niet alleen effectieve behandelingen voor diverse huidaandoeningen, maar ook ondersteuning voor herstel na invasieve procedures. Onze producten desinfecteren effectief voorafgaand aan behandelingen en versnellen het genezingsproces achteraf, terwijl ze roodheid, irritatie en zwelling minimaliseren.

Voor dagelijks gebruik bieden we GF2 Skin Rejuvenation aan, een lichtere concentratie HOCl die helpt bij het herstellen van ontstekingen en bijdraagt aan een gezonde en jeugdige huid. Bij Thoclor Labs streven we ernaar om natuurlijke, veilige en effectieve huidverzorgingstoepassingen te bieden, zodat jij elke dag kunt stralen met een gezonde en stralende huid.

twee flesjes Thoclor Labs GF1 En GF2 op een marmerenblad gepresenteerd
Vrouw in badjas sprayt thoclor labs gf1 in haar gezicht

Thoclor LAbs

Historie en de icons

Thoclor Labs is opgericht met een visie om effectieve en veilige huidverzorgingsproducten te ontwikkelen met behulp van geavanceerde wetenschappelijke methoden. Door ons te concentreren op de ontwikkeling van HOCL-immuunoplossingen hebben we een reputatie opgebouwd als een toonaangevend bedrijf op het gebied van natuurlijke huidverzorging. Onze producten worden wereldwijd gebruikt en gewaardeerd door professionals en consumenten die streven naar een gezonde en stralende huid.

Thoclor GF1:

  • Krachtige reiniging: Bestrijdt effectief bacteriën, virussen en schimmels op de huid.
  • Kalmerend en herstellend: Vermindert ontstekingen, roodheid en bevordert een snel herstel van de huid.
  • Behoudt de natuurlijke balans: Verstoort de pH-balans van de huid niet, waardoor de natuurlijke bescherming behouden blijft.
  • Geschikt voor alle huidtypes: Van acne-gevoelige tot gevoelige huidtypes, GF1 is veilig en effectief.

Thoclor GF2:

  • Huidverjonging: Helpt bij het herstellen van ontstekingen en bevordert een gezonde, jeugdige huid.
  • Ondersteuning bij huidaandoeningen: Geschikt voor acne, rosacea, gordelroos en zonnebrand.
  • Bescherming tegen ziekteverwekkers: Biedt continu bescherming tegen bacteriën en envelopvirussen, mogelijk ook tegen het coronavirus.

top 3 icons

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!