Gratis verzending*
Gratis samples

Om je zo optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij voor jou de volgende informatie bij elkaar gezet.

Vrijblijvend Huid Advies gesprek:

Je kunt bij ons altijd een vrijblijvend en kosteloos* (bij aanschaf van producten of het boeken van een behandeling) intake gesprek inplannen. Naar aanleiding van het intake gesprek zullen wij jouw huid met de huidscan en/of collageenscan bekijken. Hieruit volgt een huidadvies en een behandeladvies dat wij uitgebreid met je zullen bespreken.

Online uw afspraak inplannen:

Op ons online reserveringssysteem kun je direct in onze agenda de afspraak inplannen.

Tijdsplanning:

Ons streven is om je  in een ontspannen sfeer de behandeling te laten ondergaan. Wij vragen wij je daarom 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Je kunt in onze ontvangstruimte op je gemak plaatsnemen en zullen je wat drinken aanbieden. Wanneer het voorkomt dat je toch te laat zou komen, dan zullen wij je, gezien onze agendaplanning, behandelen tot de afgesproken tijd.

Parkeermogelijkheden:

In het centrum van Grave i is voldoende gratis parkeergelegenheid tot 2 uur met blauwe parkeerschijf.

Verhindering:

Bij Beauté Huidinstituut vinden alle behandelingen op afspraak plaats en dat vraagt om een nauwkeurige planning. Bent je door omstandigheden verhinderd, dan vragen wij je vriendelijk om minimaal 48 uur van te voren je afspraak telefonisch of per mail te annuleren of verzetten. Bij niet tijding annuleren of als je zonder bericht niet op de afspraak verschijnt is onze behandelruimte leeg en onze tijd verloren. Hiervoor zijn we genoodzaakt om je 50% van de door jouw geplande behandeling in rekening te brengen.

Betalingsmogelijkheden:

Je kan bij ons zowel met contant of per pin betalen.

Tevreden:

Wij streven naar tevreden klanten! Wij stellen het zeer op prijs als je eerlijk aangeeft wat je van ons verwacht én wat je wel of niet prettig vindt. Dit komt je behandeling ten goede doordat wij beter op je wensen en behoeften kunnen ingaan. Samen komen tot een optimaal resultaat is ons doel!

Review:

Tevreden over onze behandelingen en diensten? Vertel het door! Wij stellen het zeer op prijs als je een review wilt achterlaten op google. Onze dank hiervoor!

Ontevreden:

Hoewel wij er alles aan doen om een goede kwaliteit van diensten en producten aan te bieden, kan het een keer voorkomen dat je niet tevreden bent. In dat geval stellen wij het zeer op prijs dat je contact met ons opneemt, zodat we samen met jouw tot een oplossing kunnen komen.

Ook als een door jouw aangekocht product niet bevalt horen wij dat graag. Wij kunnen dan eventueel een oplossing voor je zoeken met een andere product.

Allergie:

Indien er sprake is van een allergische reactie van een product voor thuis, kun je met jouw product terug komen en zullen we samen kijken welk ander product geschikt is voor jouw huid.

Scholing en Training:

Onze specialistes blijven altijd op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen in de branche. Wij volgen meerdere malen per jaar trainingen en workshops om onze kennis up to date te houden. Het kan daarom zijn dat uw vaste specialiste naar een training is bij jouw afspraak. Wij zullen dit van tevoren aan je melden. Wij lezen maandelijks drie verschillende vakbladen.

Producten retourneren:

Ruilen van een bij ons aangekocht product is mogelijk indien het product nog ongeopend en niet gebruikt is binnen zeven dagen. Afgeprijsde producten als ook acties of aanbiedingen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Privacy:

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy: de AVG. Uw gegevens staan bij ons in beveiligde systemen. Met de leveranciers van deze systemen hebben we Verwerkersovereenkomsten afgesloten. Daarmee is volstrekt duidelijk wie waar voor verantwoordelijk is. Uw gegevens zijn veilig opgeslagen, worden niet doorgegeven, verkocht of ter beschikking gesteld aan derden. Gegevens worden louter gebruikt voor onze dienstverlening en om onze nieuwsbrief toe te zenden. Voor vragen kunt je een e-mail sturen naar info@hotmail.com

Hygiëne:

Hygiëne is bij Beauté Huidinstituut een belangrijk item. We zijn aangesloten bij de ANBOS  en NVH en werken volgens de HAM-codes. We werken met handschoenen, desinfecteren alle instrumenten met desinfectievloeistof, zodat de hygiëne gewaarborgd blijft.

Contra-Indicaties:

Gezondheid van al onze klanten en specialistes zijn erg belangrijk. Daarom kun je in geval van onderstaande contra-indicaties niet behandeld worden en zijn we genoodzaakt jouw afspraak te verzetten:

  • besmettelijke (huid)ziekten
  • griep of ernstige verkoudheid
  • koorts en/of koortslip in het blaasjes stadium

Voor onze algemene voorwaarden kunt u hier bekijken.

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!