Gratis verzending*
Gratis samples

PH behandeling

Ontdek de kracht van een gecontroleerde Skin Resurfacing

ONTDEK DE KRACHT VAN EEN PH FORMULA BEHANDELING

Een PH Formula behandeling wordt op maat gemaakt en gericht op de behoeften van jouw huid en wensen.

Of het nu gaat om anti-aging, hyperpigmentatie, chronische roodheid, acne, rimpels of zelfs als je op zoek bent naar een instant boost.

Drie unieke door Beauté samengestelde behandelingen kunnen worden gekozen waarbij er behandeld wordt op de intensiteit van de behandeling.

Aan jouw de keuze!

meer dan alleen een peeling

De focus van een PH Formula behandeling ligt ook bij het vernieuwen van de huid d.m.v een unieke combinatie van peelings. Echter blijft het daar niet bij want je kan specifieke huiddoelen, zoals bv. anti-aging zeer effectief aanpakken met deze behandeltechniek. Uniek is dat er een combinatie van soorten fruitzuur peelings gebruikt wordt en deze  in verschillende lagen/intensiteit  kunnen worden aangebracht. Hierdoor wordt het een op maat gemaakte peeling aangepast op jouw huidtype en huiddoelen.

effectief op korte én lange termijn

Acne, roodheid, pigmentvlekken en rimpels: allemaal huidproblemen die de huidspecialist doeltreffend kan behandelen met PH Formula. Daarnaast is het belangrijk dat de aanvullende producten voor thuisgebruik de behandeling verder voortzetten, dus wie thuis smeert wordt beloond. Wist je dat alle producten en behandelingen van PH Formula zijn gebaseerd op het reinigen, peelen, hydrateren, voeden én beschermen van je huid? Deze slimme benadering onderbouwd ook de werking van PH Formula op lange termijn. Wie de huid voorziet van alle hierboven genoemde basisbehoeften voorkomt andere toekomstige huidproblemen, zoals bijvoorbeeld een gevoelige huid of huidveroudering. Deze slimme benadering zorgt ervoor dat een skin resurfacing behandeling niet alleen op korte termijn resultaat biedt, maar ook op lange termijn een goede investering is voor een optimale huidconditie.

Beauté ziet een PH Formula behandeling als een sleutel die de motor van je auto start. PH Formula producten voor thuisgebruik zijn de versnellingen waarmee je zonder tegenslagen en snel bij je bestemming komt, namelijk een gezonde en stralende huid!

Ph Formula behandeling in drie levels
Ph Formula heeft wel meer dan 18 soorten behandelingen. Prachtige behandelingen maar wij bij Beauté willen natuurlijk altijd het beste. Uniek is dat wij drie level behandelingen hebben ontwikkeld welke de intensiteit van de behandeling verhoogd door een combinatie te maken met andere behandelingen. Hierdoor bepaal jij de intensiteit en kan de huidspecialist een behandeling op maat maken binnen het gekozen level.  
PH Formula Behandeling bij Beauté House of skin in Grave
Wanneer kies je voor een PH formula Behandeling ?

Hier zijn de voordelen van een Ph Formule behandeling op een rijtje:

Direct Zichtbare Resultaten: Ervaar onmiddellijke verbetering van de huidtextuur en uitstraling dankzij de unieke formules .

Gecontroleerde Skin Resurfacing: Minimaliseer irritatie en vervelling in vergelijking met traditionele chemische peelings door actieve celstimulatie, wat leidt tot een snellere herstel

Maatwerk voor Individuele Huidbehoeften: Geniet van behandelingen die zijn afgestemd op uw specifieke huidtype en -problemen, met verschillende concentraties oplossingen voor gerichte resultaten.

Ethisch Verantwoorde Keuzes: Kies voor een behandeling die ethische waarden omarmt, zoals dierproefvrij, zonder kleurstoffen, lanoline, minerale oliën, en parabeenvrij.

Effectief bij Diverse Huidproblemen: PH formula behandelingen zijn succesvol in het aanpakken van diverse huidproblemen, waaronder huidveroudering, hyperpigmentatie, acne en chronische roodheid.

Geschikt voor Alle Huidtinten en Structuren: Geniet van de veelzijdigheid van pHformula, geschikt voor diverse huidtinten en -structuren.

kies je intensiteit 

          De hoogte van het niveau bepaald  de intensiteit van de behandeling waardoor je een optimaler resultaat kan bereiken tijdens de duur van de behandeling.
Wat onze Diamond en VIP behandelingen echt uniek maakt, is dat we hierbij meerdere merken, apparatuur en technieken kunnen combineren gedurende jouw behandeling.

Ph Formula Behandeling

116,-

Ph formula behandeling

136,-

ph formula behandeling

164,-

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Meest gestelde vragen

Wat is PH Formula?

PH Formula  is een geavanceerd pharma-cosmeceutisch behandelsysteem dat gecontroleerde skin resurfacing combineert met medische wetenschap en cosmetica voor optimale huidverbetering.

Wat is gecontroleerde skin resurfacing?

Gecontroleerde skin resurfacing is een innovatieve benadering die actieve celstimulatie bevordert zonder de irritatie en vervelling veroorzaakt door traditionele chemische peelings.

Voor welke huidproblemen is een PH Formula behandeling geschikt?

Een PH Formula behandeling  is geschikt voor  diverse huidproblemen, waaronder huidveroudering, hyperpigmentatie, acne en chronische roodheid.

Hoe werkt het PH-DVC delivery complex?

Het PH-DVC delivery complex zorgt voor een gecontroleerde toevoer van actieve ingrediënten, wat resulteert in maximale effectiviteit zonder extreme bijwerkingen.

Wat is de downtime na een PH Formula behandeling?

Door gecontroleerde skin resurfacing is de downtime minimaal, waardoor klanten snel terug kunnen keren naar hun dagelijkse activiteiten.

Hoe ziet een typische PH Formula behandeling eruit?

Een PH Formula behandeling omvat reiniging, ontvetting, het aanbrengen van solutions, gevolgd door gespecialiseerde maskers, massage, en afsluiting met aangepaste skincare.

Zijn er verschillende behandelingen voor verschillende huidtypes?

Ja, PH Formula biedt op maat gemaakte behandelingen voor verschillende huidtypes en -problemen.

Is PH Formula geschikt voor alle huidtinten?

Ja,  PH Formula is geschikt voor diverse huidtinten en -structuren.

Wat zijn de voordelen van de thuisproducten van PH Formula?

Thuisproducten op basis van het PH-DVC delivery complex bieden voortdurende huidverbetering tussen professionele behandelingen door.

Hoe vaak moet ik terugkomen voor een PH Formula behandeling?

De frequentie van behandelingen varieert, maar maandelijkse sessies worden aanbevolen voor optimale huidgezondheid.

Zijn er bijwerkingen?

Bijwerkingen zijn minimaal vanwege gecontroleerde skin resurfacing, waardoor extreme negatieve effecten zoals vervelling en irritatie worden beperkt.

Zijn PH Formula producten dierproefvrij?

Ja,  PH Formula producten worden ethisch geproduceerd en zijn dierproefvrij.

Hoe lang blijven de resultaten van een PH formula behandeling zichtbaar?

De duur van de resultaten varieert en is ook afhankelijk van skincare routine, leefstijl en leeftijd, maar regelmatige behandelingen en het gebruik van thuisproducten helpen bij het behouden van langdurige huidverbetering.

Kan ik make-up dragen na een PH Formula behandeling?

Ja, na de behandeling kan make-up worden aangebracht, maar het wordt aanbevolen om producten te gebruiken die de huid niet irriteren.

Mag ik zonblootstelling vermijden na een behandeling?

Het wordt aanbevolen om blootstelling aan direct zonlicht te vermijden en zonnebrandcrème te gebruiken om de huid te beschermen.

Kan ik sporten na een PH Formula behandeling?

Lichte oefeningen zijn over het algemeen acceptabel, maar intensieve trainingen moeten mogelijk worden uitgesteld gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

daarom kies je voor  ons huidinstituut

 • Winnaar Beste Huidinstituut van Nederland
 • Resultaatgerichte behandelingen
 • Ruime openingstijden (drie avonden)
 • Veel van onze behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars
 • Huidinstituut Beauté heeft een gem. van 4.8/5 op Google (154 reviews)
 • Onze apparaten en technieken behoren tot de beste van de markt
 • Aangesloten bij branche organisaties ANBOS & NVH
 • Gediplomeerde Schoonheids- & Huidtherapeuten
 • Uniek concept : combinatie van een huidinstituut, parfumerie en skinstore
 • Familiebedrijf sinds 1979

Genoeg redenen dus om voor ons als gespecialiseerde huidtherapeut te kiezen!

Word lid van de Beauté familie

Family members hebben een streepje voor. Profiteer daarom als eerste van onze aanbiedingen, nieuwtjes en de laatste beauty tips & tricks.

  Kom je er niet uit? Stuur een bericht!