Gratis verzending*
Gratis samples

De Nieuwste

Generatie

Peelings:

Skin Resurfacing

ONTDEK DE KRACHT VAN EEN PH FORMULA BEHANDELING

Een PH Formula behandeling wordt op maat gemaakt en gericht op de behoeften van jouw huid en wensen.

Of het nu gaat om anti-aging, hyperpigmentatie, chronische roodheid, acne, rimpels of zelfs als je op zoek bent naar een instant boost.

Drie unieke door Beauté samengestelde behandelingen kunnen worden gekozen waarbij er behandeld wordt op de intensiteit van de behandeling.

Aan jouw de keuze!

Ontdek

De Kracht

Van een

PH Formula Behandeling

Een PH Formula behandeling wordt op maat gemaakt en gericht op de behoeften van jouw huid en wensen.

Of het nu gaat om anti-aging, hyperpigmentatie, chronische roodheid, acne, rimpels of zelfs als je op zoek bent naar een instant boost.

Drie unieke door Beauté samengestelde behandelingen kunnen worden gekozen waarbij er behandeld wordt op de intensiteit van de behandeling.

Aan jouw de keuze!

Meer dan alleen een peeling

De focus van een PH Formula behandeling ligt ook bij het vernieuwen van de huid d.m.v een unieke combinatie van peelings. Echter blijft het daar niet bij want je kan specifieke huiddoelen, zoals bv. anti-aging zeer effectief aanpakken met deze behandeltechniek. Uniek is dat er een combinatie van soorten fruitzuur peelings gebruikt wordt en deze  in verschillende lagen/intensiteit  kunnen worden aangebracht. Hierdoor wordt het een op maat gemaakte peeling aangepast op jouw huidtype en huiddoelen.

Effectief op korte én lange termijn

Acne, roodheid, pigmentvlekken en rimpels: allemaal huidproblemen die de huidspecialist doeltreffend kan behandelen met PH Formula. Daarnaast is het belangrijk dat de aanvullende producten voor thuisgebruik de behandeling verder voortzetten, dus wie thuis smeert wordt beloond. Wist je dat alle producten en behandelingen van PH Formula zijn gebaseerd op het reinigen, peelen, hydrateren, voeden én beschermen van je huid? Deze slimme benadering onderbouwd ook de werking van PH Formula op lange termijn. Wie de huid voorziet van alle hierboven genoemde basisbehoeften voorkomt andere toekomstige huidproblemen, zoals bijvoorbeeld een gevoelige huid of huidveroudering. Deze slimme benadering zorgt ervoor dat een skin resurfacing behandeling niet alleen op korte termijn resultaat biedt, maar ook op lange termijn een goede investering is voor een optimale huidconditie.

Beauté ziet een PH Formula behandeling als een sleutel die de motor van je auto start. Producten voor thuisgebruik zijn de versnellingen waarmee je zonder tegenslagen en snel bij je bestemming komt, namelijk een gezonde en stralende huid!

Ph Formula behandeling in drie levels
Ph Formula heeft wel meer dan 18 soorten behandelingen. Prachtige behandelingen maar wij bij Beauté willen natuurlijk altijd het beste. Uniek is dat wij drie level behandelingen hebben ontwikkeld welke de intensiteit van de behandeling verhoogd door een combinatie te maken met andere behandelingen. Hierdoor bepaal jij de intensiteit en kan de huidspecialist een behandeling op maat maken binnen het gekozen level.  
PH Formula Behandeling | Voor en Na
Veel gestelde vragen 

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Al na één behandeling zie je resultaat. Wil je je gezicht, decolleté of hals echt een boost geven, dan is een kuur aan te raden.  Gemiddeld zijn vier tot zes behandelingen nodig. Deze vinden om de twee weken plaats.

Is het veilig?

Bij Mesotherapie werken we met 100% natuurlijke stoffen. Daarnaast wordt de behandeling al sinds 1952 in het ziekenhuis toegepast voor pijnmedicatie. Het is dus volledig veilig. Door de snelheid en kracht van de injecties is de behandeling volgens onze klanten vrijwel pijnloos.

Wat is de hersteltijd?

Na de Mesotherapie behandeling ziet de huid er wat licht rood uit en voelt strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

Onze pakketten

Het All in One concept is behandelen naar intensiteit in levels. Aan jouw de keuze!
Bijna elke behandeling bestaat ook uit drie gradaties namelijk: Advanced, Ultimate en Diamond. De hoogte van het level ( 1 t/m 6 )bepaald de intensiteit van de behandeling waardoor je een optimaler resultaat kan bereiken tijdens de duur van de behandeling.

Level 1

Advanced
Level 1
€ 114,-

Intensiteit Advanced :

Incl. PH Formula Peeling Light
Incl. Masker Advanced
.
.
.

Level 2

Ultimate
Level 2
€ 134,-

Extra intensiteit Ultimate :

Incl. PH Formula Medium
Incl. Masker Ultimate
Incl. Soft Laser of Bindweefselmassage
.
.

Level 3

Diamond
Level 3
€ 162,-

Extra intensiteit Diamond :

Incl. PH Formula Peeling Strong
Incl. Masker Diamond
Incl. Soft laser of Bindweefselmassage
Incl. Hals Zone
.
Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!