Gratis verzending*
Gratis samples

Venus Viva Fractional

De behandeling om je
Huidstructuur 
Drastisch
Te verbeteren

Venus Viva Fractional pakt pigmentvlekken, acnélittekens, grove poriestructuur, striae, rosacea en diepe plooien en rimpels effectief aan. Dit is dé behandeling om je huidstructuur te verbeteren. 

Venus Viva

De Venus Viva Fractional-behandeling pakt pigmentvlekken, littekens als gevolg van acne, grove poriestructuur, striae, rosacea, diepe plooien en rimpels effectief aan. Vakkundig Huidinstituut Beauté in Grave staat met deze behandeling voor je klaar. Dit is dé behandeling om je huidstructuur te verbeteren en heeft veel voordelen ten opzichte van een laser.

Over de behandeling met Venus Viva

De behandeling van Venus Viva heeft vele voordelen ten opzichte van een laser. De veilige Nanofractional Radiofrequentie™ (RF) en SmartScan™ technologie zijn bewezen om de huid effectief te verstrakken. Een behandeling:

  • Heeft een minimale herstelperiode;
  • Is ook geschikt voor een donkere huid;
  • Is het gehele jaar uitvoerbaar.

Het is dus mogelijk om de behandeling het hele jaar uit te voeren, dit kent geen grenzen in verband met zongebruik. Wanneer je huid te veel blootgesteld is aan de zon, kan ook de Me-Line-behandeling een oplossing zijn.

Het resultaat van de behandeling
De Venus Viva Fractional is geschikt voor ieder huidtype, waarbij er in minder dan een half uur per zone al resultaat wordt behaald. Al na de eerste behandeling merk je het verschil. De huid is zachter, gladder, strakker en oogt frisser. Als vakkundige huidtherapeut weten wij inmiddels uit ervaring dat het beste resultaat na gemiddeld twee tot vier behandelingen te behalen is.

De herstelperiode

Deze resultaatgerichte behandeling is erg intensief voor de huid. Dat betekent dat de zone na de behandeling een tijdje rood ziet. Heb je last van chronische roodheid in de huid? Dan is de pHformula-behandeling wellicht iets voor jou. De herstelperiode van de Venus Viva is korter dan bij de meeste fractionele lasers. Maar houd bij een intensieve behandeling wel rekening met een herstelperiode van drie tot vijf dagen. Intensief zonnen wordt tijdens deze herstelperiode ten strengste afgeraden. Onze schoonheidsspecialist met ervaring in huidverbetering kan je daar vooraf alles over vertellen. Hij of zij bespreekt dan ook je esthetische wensen en beoordeelt of de Venus Viva Fractional-behandeling bij jou past.

Hoe werkt de behandeling?
Onze specialist richt de speciale apparatuur op de probleemzone. Hierbij maken de gefractioneerde radiogolven minuscule kleine gaatjes in de opperhuid. Er wordt gebruik gemaakt van de SmartScan-technologie, die zorgt ervoor dat de energie niet meteen volledig vrijkomt. Daardoor ligt de hersteltijd bij een behandeling met de Venus Viva Fractional lager dan bij andere fractionele lasers. Minimaal ongemak dus, maar met maximaal resultaat. Een andere krachtige behandeling is de PCA Skin Retinol-peeling.

Maak direct een afspraak

Veel gestelde vragen 

Hoe snel boek je resultaat met Venus Viva Fractional?

Dit varieert per persoon. Dankzij onze ervaring weten we dat je het beste resultaat boekt met zo’n twee tot vier  behandelingen per zone.

Is de Venus Viva Fractional veilig?

Natuurlijk. Radiofrequentie wordt al jaren toegepast in de geneeskunde. Het is een bewezen veilige en effectieve technologie. Natuurlijk hebben onze specialisten ruime ervaring. Zij zullen vooraf dan ook met jouw je esthetische wensen bespreken én kijken of de Venus Viva Fractional-behandeling bij je past.

Wat kost een Venus Viva behandeling?

Deel behandeling ( bovenlip of Litteken ) € 152,50

Volledig gezicht € 352,50

Lichaam (armen, billen, buik of benen) vanaf € 152,50

Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband . Een kuur bestaat uit 3 a 4 behandelingen en zal om de 4 weken plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaal je de kuur van 3 of 4 behandelingen in een keer, dan ontvang je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!