Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Venus Viva Fractional

De behandeling om je
Huidstructuur 
Drastisch
Te verbeteren

Venus Viva Fractional pakt pigmentvlekken, acnélittekens, grove poriestructuur, striae, rosacea en diepe plooien en rimpels effectief aan. Dit is dé behandeling om je huidstructuur te verbeteren. 

Venus Viva Fractional pakt pigmentvlekken, acnélittekens, grove poriestructuur, striae, rosacea en diepe plooien en rimpels effectief aan. Dit is dé behandeling om je huidstructuur te verbeteren. 

Over de Venus Viva

De Venus Viva heeft vele voordelen ten opzichte van een laser. Een minimale herstelperiode, het gehele jaar uitvoerbaar, dus geen limits met zon gebruik. Ook is het mogelijk om de donkere huid te behandelen.  De veilige NanoFractional Radio Frequentie™ (RF) en SmartScan™ technologie zijn bewezen effectief om ook de huid te verstrakken.

Resultaat

De Venus Viva Fractional is geschikt voor ieder huidtype, waarbij er in minder dan een half uur per zone al resultaat wordt behaald. Al na de eerste behandeling ervaar je het verschil; de huid is zachter, gladder, strakker en oogt frisser. Het beste resultaat behaal je – zo weten wij inmiddels uit ervaring – gemiddeld in 2 tot 4 behandelingen.

Deze resultaatgerichte behandeling is erg intensief voor de huid. Dat betekent dat de zone na de behandeling een tijdje rood ziet. De herstelperiode is korter dan bij de meeste fractionele lasers. Maar hou bij een intensieve behandeling wel rekening met een herstelperiode van drie tot vijf dagen. Intensief zonnen wordt tijdens deze herstelperiode ten strengste afgeraden. Onze specialist kan je daar vooraf alles over vertellen. Hij bespreekt dan ook je esthetische wensen en beoordeelt of de Venus Viva Fractional-behandeling bij jou past.

Hoe werkt het de Venus Viva?

Onze specialist richt de speciale apparatuur op de probleemzone. Hierbij maken de gefractioneerde radiogolven minuscule kleine gaatjes in de opperhuid. De SmartScan-technologie gebruik van maakt, zorgt ervoor dat de energie niet meteen volledig vrijkomt. Daardoor ligt de hersteltijd bij een behandeling met de Venus Viva Fractional lager dan bij andere fractionele lasers. Minimaal ongemak dus, maar met maximaal resultaat. Na de behandeling heb je namelijk weer een strakke, egale huid mét een gezonde teint en kleinere poriën.

Veel gestelde vragen 

Hoe snel boek je resultaat met Venus Viva Fractional?

Dit varieert per persoon. Dankzij onze ervaring weten we dat je het beste resultaat boekt met zo’n twee tot vier  behandelingen per zone.

Is de Venus Viva Fractional veilig?

Natuurlijk. Radiofrequentie wordt al jaren toegepast in de geneeskunde. Het is een bewezen veilige en effectieve technologie. Natuurlijk hebben onze specialisten ruime ervaring. Zij zullen vooraf dan ook met jouw je esthetische wensen bespreken én kijken of de Venus Viva Fractional-behandeling bij je past.

Wat kost een Venus Viva behandeling?

Deel behandeling ( bovenlip of Litteken ) € 152,50

Volledig gezicht € 352,50

Lichaam (armen, billen, buik of benen) vanaf € 152,50

Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband . Een kuur bestaat uit 3 a 4 behandelingen en zal om de 4 weken plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaal je de kuur van 3 of 4 behandelingen in een keer, dan ontvang je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!