Gratis verzending*
Gratis samples

2787 Perfumes

Exclusive niche parfum

ONTDEK DE COLLECTIE

2787 Perfumes

2787 Perfumes creëert samen met zijn klanten het hier en nu, zonder zich te richten op herinneringen of het verleden. De collectie biedt een breed scala aan geuren, van fris en licht tot diep en sensueel, die dienen als een canvas voor het onopgesmukte heden en passen bij elke voorkeur en gelegenheid. Het merk blijft groeien en evolueren, voortdurend de grenzen van geurontwerp verleggend en strevend naar innovatie en perfectie in elke fles.

2787 Perfumes hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Elk parfum is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, met behulp van nauwgezet onderzoek en traditioneel vakmanschap van lokale ambachtslieden uit Barcelona. Dit resulteert in parfums die lang meegaan, evolueren en altijd een beetje onvoorzien zijn. De minimalistische en stijlvolle flacons, verkrijgbaar in volumes van 27 ml en 87 ml, zijn ontworpen om de aandacht op de inhoud te vestigen zonder afleiding.

De iconische geuren van 2787 Perfumes trekken zowel parfumliefhebbers als kenners aan en belichamen een erfenis van moderne elegantie en verfijning. Met een geschiedenis doordrenkt van innovatie en een voortdurende zoektocht naar perfectie, blijft 2787 Perfumes de norm zetten voor hoogwaardige parfums die een tastbare link met het heden en een visie op de toekomst vormen.

Collectie wiite flessen en een zwarte parfumfles in een cirkel gelegd van het merk 2787 Perfumes
zwarte parfumfles van het merk 2787 Perfumes liggend in ondiep helder water op het strand

History en icons

2787 Perfumes, een innovatief parfumhuis, is diepgeworteld in de moderne en creatieve sfeer van Barcelona. Opgericht in 2016 door Romy Kowalewski, heeft het merk zichzelf gevestigd als een pionier in de niche parfumwereld door een unieke mix van hedendaagse technologie en traditionele parfumeriekunst te combineren. Het streven van 2787 Perfumes is om de essentie van de moderne tijd te vangen en deze te vertalen naar onderscheidende geuren die luxe en verfijning uitstralen.

Met een oprichting geïnspireerd door gedegen onderzoek en artistiek vakmanschap, is 2787 Perfumes uitgegroeid tot een icoon in de parfumindustrie. Het merk heeft een reputatie opgebouwd door het gebruik van de meest hoogwaardige ingrediënten en een authentieke creatieve expressie. Door de jaren heen is 2787 Perfumes trouw gebleven aan hun streven naar uitmuntendheid, wat heeft geresulteerd in een collectie die zowel tijdloze klassiekers als moderne meesterwerken omvat.

Enkele iconische geuren van 2787 Perfumes zijn:

#hashtag: Een frisse en energieke geur die citrusnoten combineert met houtachtige en muskusachtige accenten, perfect voor de dynamische en moderne levensstijl.

Sonar: Een mysterieuze en hypnotiserende geur die diepe houtachtige en ambertonen vermengt met frisse en mariene accenten.

Genetic Bliss: Een unieke compositie die zich aanpast aan de huid van de drager, met romige houtnoten, muskus en subtiele kruiden voor een persoonlijke en intieme geurervaring.

Elixir de Bombe: Een explosieve en levendige geur met sappige fruitnoten, exotische bloemen en een vleugje warme kruiden voor een betoverende en gedenkwaardige indruk.

Wandervogel: Een avontuurlijke en levendige geur die de frisheid van de natuur vangt met groene noten, kruiden en een vleugje citrus.

 

top 3 icons

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!