Gratis verzending*
Gratis samples

forlle’d behandeling

De Forlle’d-behandeling is uniek in Nederland. Huidverzorgingsmerk Forlle’d brengt de Nobelprijs winnende technologie van verkleining van de werkstof hyaluronzuur en platinum tot uiting. Forlle’d voegt hier geïoniseerde essentiële mineralen aan toe om werkstoffen diep in de huid op te laten nemen. Zo zorgt deze behandeling bij Beauté Huidinstituut in Grave voor directe huidvernieuwing en -verjonging.

forlle’d behandeling

De Forlle’d-behandeling is uniek in Nederland. Huidverzorgingsmerk Forlle’d brengt de Nobelprijs winnende technologie van verkleining van de werkstof hyaluronzuur en platinum tot uiting. Forlle’d voegt hier geïoniseerde essentiële mineralen aan toe om werkstoffen diep in de huid op te laten nemen. Zo zorgt deze behandeling bij Beauté Huidinstituut in Grave voor directe huidvernieuwing en -verjonging.

De natuurlijke kracht van een Forlle’d-behandeling

De unieke combinatie van laagmoleculaire actieve ingrediënten met geïoniseerde mineralen zorgt ervoor dat de werkstoffen van Forlle’d-producten op een veilige wijze, zonder verlies van kwaliteit, diep in de huid opgenomen worden. De gezichtsbehandeling met radiofrequentie pakt ook de diepere laag van de huid aan. Forlle’d is wereldwijd het enige merk dat zo diep in de dermis komt. De producten in combinatie met de behandelingen vernieuwen en verbeteren de huid op cellulair niveau.

Onze behandelingen op maat

De unieke behandeling in onze praktijk voor schoonheidsspecialisme is ontwikkeld om het optimale resultaat te behalen. Door combinaties te maken van verschillende technieken breiden we de Forlle’d-behandeling uit. Wij kijken naar jouw huidconditie, het doel, jouw wensen en het seizoen om een behandeling op maat samen te stellen. Afhankelijk van deze factoren voegen we peelings, een bindweefselmassage voor uw gezicht, of andere passende technieken aan de behandeling toe.

Wat zijn de voordelen en effecten van een Forlle’d-behandeling?

De eerste tekenen van chronische- of photo-aging kunnen al op jonge leeftijd zichtbaar worden. Denk hierbij aan verslapping van de huid, fijne lijntjes, een droge en gedehydrateerde huid of een ongelijkmatige teint. Een andere behandeling die goed werkt tegen huidverslapping en rimpels, is de Microneedling. Ook QMS-medicosmetics helpt bij rimpels en een doffe huid. Forlle’d-producten kunnen de huidstructuur en de uitstraling van de huid verbeteren ongeacht leeftijd, huidtype, Fitzpatrick-huidtype of geslacht. Een Forlle’d-behandeling heeft veel positieve effecten:

  • Voorkomen van vroegtijdige huidveroudering: de combinatie van laagmoleculaire ingrediënten in de producten controleren de processen van interne en externe huidbeschadiging.
  • Anti-aging effectiviteit en verbetering van de huidstructuur: de actieve ingrediënten verbeteren de huidfuncties, herstellen de structuur, vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau.
  • Voor- en nazorg voor peelings, botox, injectables of plastische chirurgie: farmaceutische cosmeceutica helpen de huid voorbereiden op cosmetische chirurgie en verkorten het herstel na een ingreep, zodat de vorming van littekenweefsel geminimaliseerd wordt.

De producten van een Forlle’d-behandeling hebben sterke overeenkomsten met huideigen stoffen. Ook onze behandeling met collageen-filler is natuurlijk. Forlle’d-producten bestaan uit innovatieve laagmoleculaire ingrediënten, hoge kwaliteit plantaardige ingrediënten en unieke formules. Daarnaast hebben de producten strikte kwaliteitscontroles. Dit maakt dat de producten veilig zijn voor iedereen, zelfs bij een hypergevoelige huid. De lage concentraties van geurstoffen maken alle producten comfortabel in gebruik en gevoel.

Maak direct een afspraak voor jouw huidbehandeling

De Forlle’d-producten zijn perfect met elkaar te combineren. Als huidspecialist mixen en matchen wij deze voor een persoonlijke behandeling op maat. Ook het thuisgebruik van producten is van groot belang om jouw huid te verbeteren. Maak een online afspraak voor jouw unieke Forlle’d-behandeling. In een behandeling bepaald de hoogte van een level de intensiteit om een optimaal resultaat te bereiken! De tarieven van alle behandelingen zijn te vinden op onze website.

Veel gestelde vragen 

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten in de producten?

Laagmoleculair hyaluronzuur

Forlle’d heeft een laagmoleculair hyaluronzuur met een molecuul van 5 nanometer ontwikkeld, dat geïoniseerd is met mineralen om een doorlaatbaarheid tot in de dermis te garanderen! Dit zorgt voor een intensieve hydratatie, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, vermindert verslapping en heeft een anti-oxidant effect.

Laagmoleculair platinum

Geïoniseerd laagmoleculair platinum voorkomt alle vormen van ROS in de huid en vertraagt het verouderingsproces. Geïoniseerd platinum is het hoofdingrediënt in de gehele Forlle’d platinum lijn.

Proteïnen uit eierschaalmembraan

Gehydroliseerde proteïnen uit het eierschaalmembraan verhogen de activiteit van de fibroblasten en versterken het basale membraan. Ze werken helend en herstellend op de huid en hebben een ontstekingsremmend effect.

Peptiden

Forlle’d werkt met verschillende peptiden om rimpels en mimische spiertjes te ontspannen, om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken, de structuur van de huid te verbeteren en de barrièrefunctie te herstellen.

Sodium chondroitin sulfate

Een glycosaminoglycaan, die van nature in ons lichaam voorkomt en water aantrekt. Verbetert de stevigheid van bindweefsel, versterkt de wanden van haarvaatjes en het voorkomt de UV-gerelateerde veroudering van de huid.

Geïoniseerde mineralen

Forlle’d introduceert een nieuwe benadering om de mineralenbalans in de huid optimaal te houden. Geïoniseerd calcium is belangrijk voor het verminderen van AGE’s, die glycation in de huid veroorzaken, geïoniseerd magnesium en zink activeren enzymen, die het genezingsproces van de huid aansturen.

Laagmoleculaire ceramides

Gepatenteerde technologie om ceramides te ontwikkelen, die authentiek zijn aan onze huid. Door de fermentatie van sojabonen worden de ceramiden 100% opneembaar in onze huid en helpen ze bij het verbeteren van de barrièrefunctie en voorkomen ze TEWL.

Parelproteïne

Speelt een belangrijke rol in het opnamevermogen van water in de huid. Voorkomt een droge huid en het ontstaan van rimpels.

Vitamine C

Deze stabiele vorm van vitamine C is in olie oplosbaar en heeft geweldige anti-pigment, verhelderende, ontgiftende en ontstekingsremmende effecten. Het versterkt de wanden van onze haarvaatjes, waardoor roodheid vermindert.

Diosgenin

Afkomstig uit de yam, balanceert de oestrogeenlevels in de huid, waardoor de huid verstevigt. Het verbetert de structuur van de epidermis, verhoogt de collageen- en elastineproductie, versterkt de haarvaten en vermindert hyperpigmentatie.

Gehydroliseerd collageen, elastine en keratine

Deze ingrediënten zijn natuurlijke componenten van onze huid en zijn goed opneembaar en herkenbaar voor onze huid. Ze verbeteren de stevigheid, elasticiteit en textuur.

kies je intensiteit

          De hoogte van het level bepaald  de intensiteit van de behandeling waardoor je een optimaler resultaat kan bereiken tijdens de duur van de behandeling.

Level 3

Advanced
Level 3
€ 164,-

intensiteit advanced :

Incl. Masker Advanced
Incl. Peeling Light
.
.

Level 4

Ultimate
Level 4
€ 206,-

EXTRA Intensiteit ultimate :

Incl. Masker Ultimate
.Incl. Peeling Medium
.Incl. Soft Laser of Bindweefselmassage
.

Level 5

Diamond
Level 5
€ 229,-

Extra intensiteit Diamond :

Incl. Masker Diamond
Incl. Peeling Strong
Incl. Venus Collageen Plus (focus zone)
Incl. Hals Zone

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken
Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!