Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Forlle’d Behandeling

forlle’d behandeling

Uniek in Nederland. Forlle’d brengt de Nobelprijs winnende technologie van verkleining van de werkstof hyaluronzuur en platinum tot uiting. Hieraan voegen zij ook nog geïoniseerde essentiële mineralen toe om werkstoffen diep in de huid te brengen en te laten opnemen. Uniek en ongeëvenaard.

De behandelingen en de producten van Forlle’d zijn het enige product wereldwijd dat zo diep onze huid in kan gaan. Dit zorgt voor directe huidvernieuwing en verjonging.

forlle’d signature treatment

Uniek in Nederland. Forlle’d brengt de Nobelprijs winnende technologie van verkleining van de werkstof hyaluronzuur en platinum tot uiting. Hieraan voegen zij ook nog geïoniseerde essentiële mineralen toe om werkstoffen diep in de huid te brengen en te laten opnemen. Uniek en ongeëvenaard.

De behandelingen en de producten van Forlle’d zijn het enige product wereldwijd dat zo diep onze huid in kan gaan. Dit zorgt voor directe huidvernieuwing en verjonging.

de natuurlijke kracht van Forlle’d

De unieke combinatie van laagmoleculaire actieve ingrediënten met geïoniseerde mineralen geven Forlle’d de ongeëvenaarde mogelijkheid om werkstoffen op een veilige wijze diep in de huid te brengen en te laten opnemen. Deze bijzondere, gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat actieve ingrediënten zonder verlies van kwaliteit diep in de huid dringen. Forlle’d is daarmee wereldwijd het enige merk dat in de dermis komt. De producten i.c.m de behandelingen vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. Dit maakt Forlle’d zo bijzonder.

Forlle’d behandeling

De signature treatment bij Beauté is ontwikkeld om het optimale uit de behandeling te halen door combinaties te maken van behandelingen. Dit wil zeggen dat we de Forlle’d behandeling hebben uitgebreid, waarbij we kijken naar de huidconditie en wensen om vervolgens een peeling, bindweefsel massage of andere passende techniek toe te passen in de behandeling.  Hierdoor is het een op maat gemaakte behandeling en kan de huidspecialist meerdere combinaties maken waardoor de behandeling nooit precies hetzelfde is en aangepast is naar bijvoorbeeld seizoen, doel , wens en huidconditie op dat moment.

voordelen en effecten
Voorkomen van vroegtijdige huidveroudering

De Forlle’d cosmeceuticals zijn ontwikkeld om de huid te vernieuwen van binnenuit. De combinatie van laagmoleculaire ingrediënten in de producten controleren de processen van interne- en externe huidbeschadiging. Alle producten zijn gebaseerd op het gepatenteerde laagmoleculaire hyaluronzuur, waarvan de moleculen zo klein zijn dat ze door kunnen dringen in de dermis en vanuit daar kunnen stimuleren.

Bewezen anti-aging effectiviteit en verbetering van de huidstructuur

De actieve ingrediënten verbeteren de huidfuncties, herstellen de structuur, vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. Zelfs na de 1e applicatie voel je verschil. Stabiele, zichtbare resultaten zie je na een week thuisgebruik, na 28 dagen is de kwaliteit van de huid zichtbaar veranderd en na twee maanden productgebruik heb je ultiem lang houdbare resultaten.

Voor- en nazorg voor peelings, botox, injectables of plastische chirurgie

Bewezen opname van laagmoleculair hyaluronzuur in de dermis maakt Forlle’d een niet-invasieve vervanging voor behandelingen zoals mesotherapie en het verlengt de effecten van fillers. Daarnaast helpen pharma cosmeceuticals de huid voorbereiden op cosmetische chirurgie en verkorten ze het herstel na een ingreep, zodat de vorming van littekenweefsel geminimaliseerd wordt.

Persoonlijk advies

Alle producten zijn perfect met elkaar te combineren, zodat wij als huidspecialist producten kunnen mixen en matchen. Het personaliseren van producten voor thuisgebruik en salonbehandelingen is van groot belang om jouw huid te verbeteren en het maakt de behandeling uniek. Forlle’d producten zijn een perfecte keuze voor anti-aging op elke leeftijd en voor elk huidtype!

Sterke overeenkomst met huideigen stoffen Innovatieve laagmoleculaire ingrediënten, hoge kwaliteit plantaardige ingrediënten, unieke formules en strikte kwaliteitscontroles, zoals bij pharma cosmeceuticals maken alle producten veilig voor iedereen, zelfs de hypergevoelige huid. De laagste concentraties van geurstoffen maken alle producten comfortabel in gebruik en gevoel.

Breed inzetbaar

De eerste tekenen van chronische- of photo-aging kunnen al op jonge leeftijd zichtbaar worden, bijvoorbeeld: verslapping, fijne lijntjes, droge, gedehydrateerde huid of een ongelijkmatige teint. Forlle’d producten kunnen de huidstructuur verbeteren en de uitstraling van de huid verbeteren ongeacht leeftijd, huidtype, fitzpatrick huidtype of geslacht.

Veel gestelde vragen 

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten in de producten?

Laagmoleculair hyaluronzuur

Forlle’d heeft een laagmoleculair hyaluronzuur met een molecuul van 5 nanometer ontwikkeld, dat geïoniseerd is met mineralen om een doorlaatbaarheid tot in de dermis te garanderen! Dit zorgt voor een intensieve hydratatie, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, vermindert verslapping en heeft een anti-oxidant effect.

Laagmoleculair platinum

Geïoniseerd laagmoleculair platinum voorkomt alle vormen van ROS in de huid en vertraagt het verouderingsproces. Geïoniseerd platinum is het hoofdingrediënt in de gehele Forlle’d platinum lijn.

Proteïnen uit eierschaalmembraan

Gehydroliseerde proteïnen uit het eierschaalmembraan verhogen de activiteit van de fibroblasten en versterken het basale membraan. Ze werken helend en herstellend op de huid en hebben een ontstekingsremmend effect.

Peptiden

Forlle’d werkt met verschillende peptiden om rimpels en mimische spiertjes te ontspannen, om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken, de structuur van de huid te verbeteren en de barrièrefunctie te herstellen.

Sodium chondroitin sulfate

Een glycosaminoglycaan, die van nature in ons lichaam voorkomt en water aantrekt. Verbetert de stevigheid van bindweefsel, versterkt de wanden van haarvaatjes en het voorkomt de UV-gerelateerde veroudering van de huid.

Geïoniseerde mineralen

Forlle’d introduceert een nieuwe benadering om de mineralenbalans in de huid optimaal te houden. Geïoniseerd calcium is belangrijk voor het verminderen van AGE’s, die glycation in de huid veroorzaken, geïoniseerd magnesium en zink activeren enzymen, die het genezingsproces van de huid aansturen.

Laagmoleculaire ceramides

Gepatenteerde technologie om ceramides te ontwikkelen, die authentiek zijn aan onze huid. Door de fermentatie van sojabonen worden de ceramiden 100% opneembaar in onze huid en helpen ze bij het verbeteren van de barrièrefunctie en voorkomen ze TEWL.

Parelproteïne

Speelt een belangrijke rol in het opnamevermogen van water in de huid. Voorkomt een droge huid en het ontstaan van rimpels.

Vitamine C

Deze stabiele vorm van vitamine C is in olie oplosbaar en heeft geweldige anti-pigment, verhelderende, ontgiftende en ontstekingsremmende effecten. Het versterkt de wanden van onze haarvaatjes, waardoor roodheid vermindert.

Diosgenin

Afkomstig uit de yam, balanceert de oestrogeenlevels in de huid, waardoor de huid verstevigt. Het verbetert de structuur van de epidermis, verhoogt de collageen- en elastineproductie, versterkt de haarvaten en vermindert hyperpigmentatie.

Gehydroliseerd collageen, elastine en keratine

Deze ingrediënten zijn natuurlijke componenten van onze huid en zijn goed opneembaar en herkenbaar voor onze huid. Ze verbeteren de stevigheid, elasticiteit en textuur.

kies je intensiteit

          De hoogte van het level bepaald  de intensiteit van de behandeling waardoor je een optimaler resultaat kan bereiken tijdens de duur van de behandeling.

Level 3

Advanced
Level 3
€ 162,-

intensiteit advanced :

Incl. Masker Advanced
Incl. Peeling Light
.
.

Level 4

Ultimate
Level 4
€ 204,-

EXTRA Intensiteit ultimate :

Incl. Masker Ultimate
.Incl. Peeling Medium
.Incl. Soft Laser of Bindweefselmassage
.

Level 5

Diamond
Level 5
€ 227,-

Extra intensiteit Diamond :

Incl. Masker Diamond
Incl. Peeling Strong
Incl. Venus Collageen Plus (focus zone)
Incl. Hals Zone

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken
Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!