Gratis verzending*
Gratis samples

Simone Andreoli

Exclusive Niche Perfume

ONTDEK DE COLLECTIE

simone andreoli

Simone Andreoli is een parfumhuis dat elke geur tot leven brengt als een betoverend verhaal, een reis naar verre oorden. Onze naam definieert geurcomposities met herinneringen aan exotische landen, die als blijvende notities in een reisdagboek zijn vastgelegd, en vervolgens worden vertaald in unieke parfums. Zoals een schilder zijn canvas beschildert en een muzikant zijn noten speelt, zo vertelt ons dagboek over het dwalen door de straten van de wereld, die ieder op zich een individueel gebied zijn geworden. Hier transformeert geur in geschiedenis, herinneringen en emoties.

Reizen is voor ons niet langer alleen een fysieke verplaatsing naar een plek, maar het symboliseert introspectie, een zoektocht naar zelfontdekking en kennis. Onze parfums varen als wind op de golven van emotie, leiden je op de mooiste en meest mysterieuze reis van allemaal: de ontdekking van je innerlijke zelf. Laat je meevoeren door de magie van Simone Andreoli en beleef een unieke geur ervaring die je ziel raakt en je zintuigen betovert.

Simone Andreoli Parfum
Simone Andreoli Parfum

simone andreoli

Historie en de icons

Simone Andreoli, een merk met een rijke geschiedenis, is opgericht door de gepassioneerde ondernemer Luca Bianchi. Sindsdien staat het merk bekend om de combinatie van tijdloze elegantie en duurzaamheid in hun diverse aanbod van parfums.

De naam “Simone Andreoli” weerspiegelt de kernwaarden van het merk, waarbij verbinding en evenwicht centraal staan. Onze focus ligt op het creëren van hoogwaardige parfums die een verfijnde esthetiek combineren met een milieubewuste benadering.

Van oorsprong begon Simone Andreoli met het ontwikkelen van unieke geurcomposities, maar het succes leidde tot een uitbreiding van ons assortiment. Enkele specifieke parfums die het merk aanbiedt zijn:

  1. Don’t Ask Me Permission  is een ambery en fruitig parfum met noten van limoen, passievrucht, ylang-ylang en sandelhout. Een infusie van brutale schoonheid en brutale vrouwelijkheid die overspoeld worden in het plezier van de wildste nachten van Rio de Janeiro
  2. Rose of Dangerous Flamenco  is een kruidige geur , geïnspireerd op flamencodans en muziek als uitdrukking van een puur gevoel van schoonheid.
  3. Born from Fire is een parfum dat je verleidt met zijn vurige zoetheid. Geboren tijdens een vulkanische uitbarsting, komt dit parfum tot leven wanneer noten van saffraan, vanille en kasjmier zich met elkaar mengen
  4. Ocean Of A Midnight Moon  is een modern parfum met een aquatisch karakter. Geniet van een marine geur die een ode brengt aan een woeste azuurblauwe zee.

Ontdek de historie en iconische geuren van Simone Andreoli en omarm een wereld van tijdloze schoonheid en duurzaamheid. Laat je betoveren door de kracht van geur en beleef een unieke ervaring die je zintuigen prikkelt en je geest verwondert.

top 3 icons

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!