Gratis verzending*
Gratis samples

PCA Skin

Trust The Experts

ONTDEK DE COLLECTIE

Pca skin

Ontdek de kracht van PCA SKIN producten – een vertrouwde innovator in professionele producten voor  thuisgebruik. Onze visie is optimale gezondheid voor jouw unieke huid, met resultaatgerichte oplossingen ondersteund door wetenschap.

Het formuleren van effectieve producten die jouw huidgezondheid verbeteren, staat centraal bij PCA SKIN. Met tientallen jaren onderzoek selecteren we zorgvuldig ingrediënten die perfect aansluiten bij de huid, voor de beste resultaten zonder onnodige bijwerkingen.

Onze producten zijn dieproefvrij en vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, minerale oliën, lanoline en ftalaten. Vertrouw op PCA SKIN voor gezonde, doeltreffende huidverzorging die jouw unieke schoonheid laat stralen. Ervaar het verschil met PCA SKIN producten en geniet van een stralende, gezonde huid, precies zoals jij verdient.

Creme tegen Vette Huid | PCA Skin Clearskin
PCA Skin Pigment Gel Pro | Krachtig Pigment Serum

PCA Skin producten

Historie en de icons

PCA SKIN, een gerenommeerd skincare merk, heeft een rijke geschiedenis in de huidverzorgingsindustrie. Het werd opgericht door een toegewijd team van huidexperts en wetenschappers met een gedeelde passie voor het ontwikkelen van hoogwaardige en doeltreffende huidverzorgingsproducten. Met de wens om de gezondheid van de huid te optimaliseren en zichtbare resultaten te behalen, werd PCA SKIN geboren.

Sinds de oprichting heeft PCA SKIN een vooraanstaande positie verworven in de wereld van huidverzorging. Het merk staat bekend om zijn wetenschappelijk onderbouwde aanpak en het gebruik van geavanceerde ingrediënten. PCA SKIN blijft continu innoveren en ontwikkelt geavanceerde formules om huidproblemen doeltreffend aan te pakken en de huid te verbeteren.

Enkele iconische producten van PCA SKIN zijn:

  1. Dry Skin Bar Reliëf : Dit reinigingsproduct voor gezicht en lichaam is geschikt om alle soorten droge huidtypen te behandelen, inclusief eczeem, keratosis pilaris en psoriasis.
  2. Hyaluronic Acid Boosting Serum: Een krachtig serum dat de huid intens hydrateert en fijne lijntjes vermindert.
  3. ExLinea Peptide Smoothing Serum: Een geconcentreerd serum dat de huidstructuur verbetert en de vorming van expressielijntjes vermindert.
  4. Daily Defense Broad Spectrum SPF 50: Een dagcrème met breedspectrum zonbescherming die de huid beschermt tegen schadelijke UV-stralen.
  5. Pigment Pro Serum: Een geavanceerd serum welke helpt om donkere vlekken en pigmentatie te verminderen en een egalere teint bevordert.

De iconische producten van PCA SKIN worden gewaardeerd door professionals en huidverzorgingsliefhebbers vanwege hun bewezen effectiviteit. Met een geschiedenis van innovatie en toewijding aan huidverbetering, blijft PCA SKIN een toonaangevende naam in de schoonheidsindustrie en streeft ernaar huidverzorging voor iedereen toegankelijk te maken.

top 3 icons

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!