Gratis verzending*
Gratis samples

Parfums De Marly

Exclusive niche parfum

ONTDEK DE COLLECTIE

Parfums de marly

Parfums de Marly is een luxueus parfumhuis dat zich laat inspireren door de rijke geschiedenis van het Franse hof en de majestueuze paardenraces van de 18e eeuw. De geuren van Parfums de Marly zijn als kunstwerken die de elegantie, kracht en verfijning van die tijd weerspiegelen. Elke geur is met zorg gecreëerd en biedt een meeslepende reis voor de zintuigen.

De collectie van Parfums de Marly omvat een reeks unieke geuren, van weelderige bloemencomposities tot kruidige en houtachtige creaties. De parfums belichamen vakmanschap en prachtige ingrediënten, en ze bieden een scala aan olfactorische ervaringen die passen bij diverse persoonlijkheden en gelegenheden.

Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen, biedt Parfums de Marly een uitgebreide selectie van geuren die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Deze parfums zijn ontworpen om emoties op te roepen, herinneringen te creëren en een aura van verfijning en luxe te verspreiden bij elke drager.

twee boekenplanken met boeken en parfums de marly parfumflesjes

History en icons

Parfums de Marly, een prestigieus parfumhuis, heeft diepgewortelde historische en creatieve wortels die teruggaan naar de glorieuze tijd van het Franse hof en de prachtige paardenraces van de 18e eeuw. Opgericht met een passie voor het vangen van de essentie van die majestueuze periode, blijft het merk de erfenis van luxe en elegantie in de parfumwereld voortzetten.

Met oprichting geïnspireerd door diepgravend onderzoek en artistiek vakmanschap, is Parfums de Marly verheven tot een icoon in de parfumindustrie. Het merk heeft naam gemaakt door gebruik te maken van de meest verfijnde ingrediënten en authentieke creatieve expressie. Door de jaren heen is Parfums de Marly trouw gebleven aan het streven naar uitmuntendheid, resulterend in een collectie die zowel tijdloze klassiekers als moderne meesterwerken omvat.

Enkele iconische geuren van Parfums de Marly zijn:

  • Layton: Een boeiende geur die weelderige vanille en warme specerijen omarmt, voor een geraffineerde en uitnodigende sfeer.
  • Pegasus: Een aromatisch meesterwerk dat krachtige noten van vanille en amandel combineert met houtachtige en florale accenten.
  • Herod: Een gedurfde en krachtige compositie die tabak, hout en specerijen combineert voor een onvergetelijke olfactorische reis.
  • Delina: Een verfijnde bloemengeur die de delicate schoonheid van rozen en pioenrozen viert, verrijkt met fruitige en houtachtige nuances.
  • Oajan: Een betoverende gourmand geur die rijke honing en kruidige tonen mengt voor een sensuele en verrukkelijke ervaring.

De iconische geuren van Parfums de Marly hebben een diepe aantrekkingskracht op parfumliefhebbers en kenners, en ze vertegenwoordigen een erfenis van tijdloze elegantie en verfijning. Met een geschiedenis doordrenkt van weelde en een voortdurende zoektocht naar perfectie, blijft Parfums de Marly de norm zetten voor hoogwaardige parfums die een tastbare link met het verleden en een visie op de toekomst vormen.

top 3 icons

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!