Gratis verzending*
Gratis samples

Pigment Behandeling Me-line

Me-Line-behandeling

De Me-Line-behandeling is de oplossing tegen pigment. Me-Line is het enige merk ter wereld dat zich specialiseert in behandelingen en producten voor pigmentatie. Het pakt pigmentvlekken aan die veroorzaakt zijn door zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid, agressieve huidbehandelingen of overmatige blootstelling aan de zon. Huidinstituut Beauté in Grave biedt deze nieuwste innovatie op het gebied van hyperpigmentatie aan!

Me-Line-behandeling

De Me-Line-behandeling is de oplossing tegen pigment. Me-Line is het enige merk ter wereld dat zich specialiseert in behandelingen en producten voor pigmentatie. Het pakt pigmentvlekken aan die veroorzaakt zijn door zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid, agressieve huidbehandelingen of overmatige blootstelling aan de zon. Huidinstituut Beauté in Grave biedt deze nieuwste innovatie op het gebied van hyperpigmentatie aan!

Wat maakt de Me-Line-behandeling zo uniek?

De kracht van een behandeling van Me-Line zit hem in het ingrediënt tranexaminezuur. Artsen schrijven het tranexaminezuur in orale vorm in een één tot zes keer lagere dosis voor aan patiënten met een hardnekkige vorm van melasma en aan mensen met donkere pigmentkringen rondom de ogen. Ook de PCA Skin Retinol-peeling is een methode tegen pigment. De combinatie van actieve ingrediënten en tranexaminezuur maakt de Me-Line-behandeling uniek. Me-Line bestaat uit een kuur van meerdere behandelingen in combinatie met productgebruik en is bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. De resultaten van deze kuur zijn verbluffend!

Wat doen deze professionele behandelingen?

Actieve ingrediënten worden gecontroleerd en vernietigd op de melaninesynthese. Zo verstoort het complex het proces van pigmentaanmaak. Een andere behandeling tegen pigmentvlekken is de behandeling met Venus Viva. Voordat je start met de Me-Lineproducten begin je met een eerste behandeling. Deze behandeling maakt de opperhuid beter doorlaatbaar. Daarmee verdunt de hoornlaag en ‘reset’ de huidbarrière, waardoor deze beide optimaal gaan functioneren. De huid zal zichzelf opnieuw hydrateren en is zo voorbereid op het gebruik van de producten en de volgende Me-Line-behandeling.

Pigmentbehandeling in kuurverband

De Me-Line-behandeling bestaat uit een kuur van vier maanden waarmee het pigment drastisch vermindert kan worden. De behandeling zal om de vier weken plaatsvinden. Er wordt gestart met een pigmentbehandeling in ons huidinstituut, waarna de behandeling vanaf dag drie verder thuis wordt ondersteund met bijpassende Me-Line-producten. Daarnaast kan de behandeling geoptimaliseerd worden met microneedling. Dit kan twee weken na de pigmentbehandeling worden ingezet.

De kuur

Een Me-Line-kuur bestaat uit een aantal stappen:

 • Pigment-behandeling: de huid wordt gereinigd en ontvet waarna er een peelingmasker wordt aangebracht. In het begin kan deze peeling wat prikken. Na 15 minuten wordt het masker nogmaals plaatselijk aangebracht op het pigment. Vervolgens wordt het masker verwijderd met een kompres en brengen we de moisturizer, een dagcrème en een SPF aan. Na de behandeling schaf je de verplichte producten aan voor de thuisbehandeling.
 • Microneedling-behandeling: de huid wordt gereinigd en ontvet waarna er een serum wordt aangebracht via microneedling. Aansluitend verzorgen we de huid met een dagcrème en een SPF.
 • Pigmentbehandeling: een herhaling van behandeling één, inclusief de aanschaf van het pigmentmasker voor thuis.
 • Evaluatie en spotbehandeling: indien plaatselijke pigmentvlekken nog aanwezig zijn, worden deze aangepakt.

Elk onderdeel van de behandeling vindt ongeveer na vier weken plaats. Aangezien elke huid anders is kan de duur per persoon iets afwijken. De hoogwaardige ingrediënten van de Me-Line-behandeling werken verhelderend en ontstekingsremmend op de huid en versterken elkaar. Ze kunnen de huid optimaal penetreren om op de juiste diepte te komen. De Me-Line-producten hebben verschillende samenstellingen voor een donkere en lichtere huid, zodat onze huidtherapeuten elk huidtype veilig kunnen behandelen. Ook bij chronische huidproblemen zoals melasma is de behandeling veilig.

Me-Line-producten

Een verplicht onderdeel van de Me-Line-behandeling zijn uiteraard de producten van Me-Line. Deze werken in synergie met de behandelingen en versterken elkaar tijdens de kuur van vier tot vijf maanden. De serums, emulsies of gels hebben een sterk huidverhelderend effect en zorgen zo voor de hoogst haalbare resultaten. De effectiviteit van de Me-Line -producten is klinisch bewezen! Ook de pHformula-behandeling is een combinatie van behandelingen in de praktijk en het gebruik van producten thuis.

Na de behandelingen en bijwerkingen

Na een pigmentbehandeling in ons huidinstituut komt er een schilferende huidreactie op gang. Dit kan vijf tot zeven dagen duren. In sommige gevallen wordt het pigment eerst donkerder van kleur en schilfert het daarna pas. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en moet dit dus ook vermeden worden. Het is belangrijk om na de pigmentbehandeling dagelijks SPF 50+ te smeren. De producten om thuis te gebruiken bevatten veel antioxidanten, verhelderende stoffen, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen. De microneedling-behandeling kent geen bijwerkingen, maar ook hierbij is het belangrijk om de huid goed te beschermen met SPF.

Maak jouw afspraak voor een behandeling

Wil jij afrekenen met pigmentvlekken in het gezicht en een Me-Line-behandeling ondergaan? Je maakt eenvoudig online een afspraak. Ook voor andere behandelingen tegen verschillende huidproblemen of anti-aging kun je bij ons terecht. Al onze behandelingen en de tarieven bekijk je op de website.

Veel gestelde vragen 

Voordelen t.o.v een laser behandeling?

Wat zijn de kosten voor de pigmentkuur?

De pigment behandeling werkt enkel in kuur verband i.c.m met de aanschaf van de Me-line producten.

    • Pigment behandeling             € 164,- + Me line Day € 99,- + Me Line Night € 99,- + Moist € 79,-
    • Microneedling                       € 164,-
    • Pigment behandeling             € 164,- + Me Line Pigment masker € 79,-
    • Microneedling                       € 164,-
    • Evaluatie + spot behandeling        vanaf € 79,-

Voor optimaal resultaat te behalen is het aan te raden twee microneedling behandelingen toe te voegen aan de kuur zoals hierboven aangegeven.

Het product Me-line Night is belangrijk als preventie 2 keer in de week te blijven gebruiken.

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!