Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Pigment Behandeling Me-line

Me-Line is het enige merk ter wereld dat zich specialiseert in behandelingen en producten voor pigmentatie.

Heb je last van pigmentvlekken in het gezicht en heb je al van alles geprobeerd? Dan is de pigment behandeling met Me-line de oplossing.

Dit pakt pigmentvlekken aan die veroorzaakt zijn door zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid, agressieve huidbehandelingen of overmatige blootstelling aan zon. Dit is nieuwste innovatie op het gebied van hyperpigmentatie!

Heb je last van pigmentvlekken in het gezicht en heb je al van alles geprobeerd? Dan is de pigment behandeling met Me-line de oplossing.
Dit pakt pigmentvlekken aan die veroorzaakt zijn door zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid, agressieve huidbehandelingen of overmatige blootstelling aan zon. Dit is nieuwste innovatie op het gebied van hyperpigmentatie!

Wat maakt Me-Line zo uniek t.o.v andere methodes?
De kracht ligt hem in het ingrediënt tranexaminezuur.
Artsen schrijven het tranexaminezuur, in orale vorm en in een tot zes keer lagere dosis- voor aan patiënten met een hardnekkige vorm van melasma en aan mensen met donkere pigmentkringen rondom de ogen.
 
De combinatie van ingrediënten en tranexaminezuur maakt Me-line uniek.
Me-line is een kuur van meerdere behandelingen i.c.m productgebruik en bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. De resultaten zijn verbluffend!
 
Het ontstaan van pigmentvlekken heeft meerdere oorzaken.
 

Wat doen de professionele behandelingen?

De combinatie van actieve ingrediënten wordt gecontroleerd en vernietigd op het melaninesynthese. Zo verstoort het complex het proces van pigmentaanmaak.
 
Voor dat je start met de Me-line producten begin je met de eerste behandeling. Deze behandeling maakt de opperhuid beter doorlaatbaar. Daarmee verdun je de hoornlaag en ‘reset’ je de huidbarriére waardoor deze optimaal gaat functioneren.
De huid zal zichzelf opnieuw hydrateren en is zo voorbereid op het gebruik van de producten en de volgende behandeling.
Pigment behandeling in kuurverband

De pigment behandeling is een kuur van 4 maanden waarmee pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit  4 behandelingen en moet worden ondersteund met bijpassende producten voor thuis. Daarnaast kan de behandeling geoptimaliseerd  worden met microneedling. Dit zou 2 weken na de pigment behandeling kunnen worden ingezet. De pigment behandeling zal om de 4 weken plaats vinden.

Er wordt gestart met een pigment behandeling  (stap 1) in ons instituut waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet met producten.

De kuur
1. Pigment behandeling  : de huid wordt gereinigd en ontvet waarna er een peeling masker wordt aangebracht gedurende 15 minuten. In het begin kan deze peeling wat prikken. Na 15 minuten wordt het masker nogmaals plaatselijk aangebracht op het pigment. Vervolgens wordt het masker na 15 minuten verwijderd met een compres en brengen we de moisturizer aan, een dag crème en een SPF. Na de behandeling schaf je de producten aan voor de thuisbehandeling (dit is verplicht).

2. Na 4 weken een Microneedling behandeling  :  De huid wordt gereinigd en ontvet waarna er een serum wordt aangebracht via microneedling. Aansluitend verzorgen we de huid met een dag crème en een SPF.

3. Na 4 weken Pigment behandeling  : herhaling van behandeling 1 + je schaft het pigment masker aan voor thuis.

4. Na 4 weken Pigment behandeling of Microneedling: afhankelijk van het resultaat.

5. Na 4 Weken evaluatie + spotbehandeling : Hierbij pakken we plaatselijke pigmentvlekken aan mochten deze er nog zijn.

 • Aangezien iedere huid anders is kan de kuur per persoon iets afwijken.

De hoogwaardige ingrediënten werken verhelderend en ontstekingsremmend op de huid en zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken en de huid optimaal kunnen penetreren om op de juiste diepte te komen. Vanwege een verschillende samenstelling van de producten voor de donkere en de lichte huid, kunnen wij ook donkere huidtypes veilig behandelen. Omdat het product zo samengesteld is dat het diep in de huid kan komen en het de pigmentcellen kalmeert, kunnen ook moeilijke chronische huidproblemen zoals melasma veilig behandeld worden.

De producten van Me-line zijn verplicht aangezien deze in synergie werken met de behandelingen en elkaars werking versterken. (Alleen tijdens de kuur in een periode van 4 tot 5 maanden)
Deze serums, emulsies of gels hebben een sterk huidverhelderend effect en zijn daardoor een verplicht onderdeel van de kuur waardoor ze zorgen voor de hoogst haalbare resultaten. De effectieviteit van deze producten is klinisch bewezen.
Na de behandelingen & bijwerkingen
Na de pigment behandeling in ons instituut komt er een schilferende huidreactie op gang. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. In sommige gevallen kan het pigment eerst donkerder kleuren dan daarna pas afschilferen. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en mag je niet in de zon. Ook draag je dagelijks een SPF 50+.

De thuisproducten bevatten veel anti-oxidanten, verhelderende stoffen, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen zodat de huid kan wennen. De microneedling behandeling kent geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met SPF.

Het resultaat
Veel gestelde vragen 

Voordelen t.o.v een laser behandeling?

Wat zijn de kosten voor de pigmentkuur?

De pigment behandeling werkt enkel in kuur verband i.c.m met de aanschaf van de Me-line producten.

    • Pigment behandeling             € 150,- + Me line Day € 95,- + Me Line Night € 89,- + Moist € 69,- = Totaal € 403,-
    • Microneedling                       € 150,-
    • Pigment behandeling             € 150,- + Me Line Pigment masker € 79,-
    • Microneedling                       € 150,-
    • Evaluatie + spot behandeling        vanaf € 60,-

Voor optimaal resultaat te behalen is het aan te raden twee microneedling behandelingen toe te voegen aan de kuur zoals hierboven aangegeven.

Het product Me-line Night is belangrijk als preventie 2 keer in de week te blijven gebruiken.

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!