Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

QMS Medicosmetics

QMS Medicosmetics

Herken jij jezelf niet meer als je je gezicht in de spiegel ziet? Zorgen rimpels ervoor dat je er streng uitziet.

Oog je vermoeid door je doffe huid? Zie je er voor je gevoel jaren ouder uit?

Daar brengen onze specialisten graag verandering in

QMS Medicosmetics

Herken jij jezelf niet meer als je je gezicht in de spiegel ziet? Zorgen rimpels ervoor dat je er streng uitziet.

Oog je vermoeid door je doffe huid? Zie je er voor je gevoel jaren ouder uit?

Daar brengen onze specialisten graag verandering in

Collageen = Key

QMS medicosmetics  is een anti-aging behandelconcept waarbij collageen als rode draad door de productlijn en behandelingen heeft lopen. !QMS beschikt over een zeer uniek gefragmenteerd collageen waarbij het mogelijk maakt het collageen niveau snel weer in de huid op te vullen. Dit resulteert in een jongere uitziende huid zonder het gebruik van injectiemethodes.

Aangezien QMS medicosmetics niet enkel wekt op de stimulatie van bestaand collageen maar juist de tekorten aanvult in je huid zijn de resultaten verbazingwekkend. Niet voor niets dat vele Bn’ers  ( zoals bijvoorbeeld chantal Janzen  en Wendy van Dijk ) fan zijn van QMS  producten en behandelingen.

Waarom met !QMS beginnen?

Naarmate we ouder worden maakt de huid op een gegeven moment geen type 1 collageen meer aan. Des te meer belangrijk om dit op tijd aan te vullen zodat je het verouderingsproces zoveel mogelijk kan vertragen en er zo jong mogelijk voor je leeftijd eruit te blijven zien. Belangrijk om te weten is dat collageen zich bind aan vocht. Onze huid bevat van nature vocht, en door het aanbrengen  kan het  QMS collageen kan het zich 300 keer binden aan het vocht in onze huid.

Resultaat:
  • Strakkere, stevige huid
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Stralende en jongere uitstraling
  • Minder roodheid
  • Betere vocht en vet balans
Veel gestelde vragen 

Wat is het resultaat van de algen modellage in een QMS behandeling?

Een algen modellage brengt de vochthuishouding in de huid weer in balans. Eenmaal op de huid vormt er zich een osmotische druk: dit houdt in dat ongeveer 10% aan vocht, wat net onder de huid zit, naar beneden gedrukt wordt, en ongeveer 70% aan water vanuit de dieper gelegen lagen ( basaal) naar boven wordt gezogen. Hierdoor krijgt het collageen voldoende vocht, en kan het zijn gewicht 300 maal binden aan ditzelfde vocht, waardoor het volume toeneemt. Dit volume zie en voel je direct.

Wie is het brein achter QMS Medicosmetics?

Dr. med. Erich Schulte, QMS

  • Oprichtend lid van ICADA e.V. (internationale cosmetica- en detergentenvereniging e.V.) in Duitsland
  • Lid van de Amerikaanse en Europese academies voor cosmetische chirurgie
  • Lid van de Europese Academie van gezichtchirurgie
  • Lid van de Duitse Vereniging voor Esthetische Geneeskunde
  • Lid van de Duitse Wellnessvereniging

Achter het succes van QMS Medicosmetics staat de chirurg, biochemicus en internationaal erkende specialist op het gebied van esthetische chirurgie, Dr. med. Erich Schulte. Deze Duitse plastische chirurg was eind jaren zeventig actief in de reconstructieve plastische chirurgie waar hij slachtoffers van branden en zware ongevallen behandelde. Hier ontdekte hij de belangrijke werking van het ei-witproteïne collageen bij het herstellend vermogen van de huid. Hij ontwikkelde speciale serums waarmee aanvankelijk enkel patiënten op medisch voorschrift hun wonden behandelden. Maar met dit fantastische product lag de weg naar cosmetische huidverjonging volledig open. Het begin van het QMS Medicosmetics’ succesverhaal was een feit!

In de elitewereld van de cosmetica staat Dr. med. Erich Schulte erom bekend nieuwe wegen in te slaan en zichzelf steeds te willen overtreffen. Voor hem is het beste nog niet goed genoeg. In zijn Derma-Research-Laboratorium wordt er dan ook onvermoeibaar en met succes doorgewerkt. Zijn QMS Medicosmetics anti-aging-gezichtsbehandelingssysteem voor huidregeneratie is tot op heden uniek in zijn werking. Elk QMS Medicosmetics product garandeert kwaliteit van het hoogste niveau, betrouwbaarheid in het gebruik en superieure resultaten.

Een introductie van nieuwe producten met exceptionele resultaten. Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden worden hiermee effecten bereikt die voordien voor onmogelijk gehouden werden.

Huidinstituut Beauté
Maasstraat 19
5361 GE Grave

Contact

. Bel: 0486-437751
Neem gratis contact op
. Mail: info@verjongjehuid.nl
Antwoord binnen 1 dag
. Via Facebook
Antwoord binnen 24 uur

Openingstijden

Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

kies je intensiteit

          De hoogte van het level bepaald  de intensiteit van de behandeling waardoor je een optimaler resultaat kan bereiken tijdens de duur van de behandeling.

Level 1

Advanced
Level 1
€ 109,-

Intensiteit Advanced :

Incl. Masker Light (créme)
.
.

Level 2

Ultimate
Level 2
€ 129,-

Extra intensiteit Ultimate :

Incl. Masker Medium ( Alginaat)
Incl. Peeling
.

Level 3

Diamond
Level 3
€ 157,-

Extra intensiteit Diamond :

Incl. Masker Strong (Alginaat + Foam)
Incl. Peeling
Incl. Hals en Decolleté zone
Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Ontdek alle huidproducten
in onze webshop

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!