Gratis verzending*
Gratis samples

QMS Medicosmetics

QMS-behandeling

Een QMS-behandeling geeft je een stralende en jongere uitstraling. Herken jij jezelf niet meer als je je gezicht in de spiegel ziet? Zorgen rimpels ervoor dat je er streng uitziet? Oog je vermoeid door je doffe huid? Zie je er voor je gevoel jaren ouder uit dan je effectief bent? De specialisten van Huidinstituut Beauté in Grave brengen daar met deze behandeling graag verandering in!

QMS-behandeling

Een QMS-behandeling geeft je een stralende en jongere uitstraling. Herken jij jezelf niet meer als je je gezicht in de spiegel ziet? Zorgen rimpels ervoor dat je er streng uitziet? Oog je vermoeid door je doffe huid? Zie je er voor je gevoel jaren ouder uit dan je effectief bent? De specialisten van Huidinstituut Beauté in Grave brengen daar met deze behandeling graag verandering in!

Collageen als rode draad door de QMS-behandeling

QMS medicosmetics is anti-aging-behandelconcept waarbij collageen als rode draad door de productlijn en behandelingen heeft lopen. QMS beschikt over een zeer uniek gefragmenteerd collageen dat het mogelijk maakt het collageenniveau snel weer op te vullen in de huid. Dit resulteert in een jongere uitziende huid zonder het gebruik van injectiemethodes net zoals bij een radiofrequentie-behandeling. Aangezien QMS-medicosmetics niet enkel wekt op de stimulatie van bestaand collageen maar juist de tekorten aanvult in je huid zijn de resultaten verbazingwekkend.

Waarom met een QMS-behandeling beginnen?

Naarmate we ouder worden maakt de huid op een gegeven moment geen type 1 collageen meer aan. Het is daarom belangrijk om dit op tijd aan te vullen, zodat je het verouderingsproces zoveel mogelijk kan vertragen en er zo jong mogelijk uit blijft zien. Onze praktijk biedt ook microneedling tegen huidveroudering aan. Belangrijk om te weten is dat collageen zich bindt aan vocht. Onze huid bevat van nature vocht en door het aanbrengen kan het QMS-collageen zich 300 keer binden aan het vocht in onze huid.

Het resultaat van de behandeling

De QMS-behandeling in combinatie met de producten voor thuisgebruik zorgen voor:

  • Strakkere, stevige huid;
  • Minder lijntjes en rimpels;
  • Stralende en jongere uitstraling;
  • Minder roodheid;
  • Betere vocht en vet-balans.

Bij de QMS-behandeling in ons huidinstituut wordt geen gebruik gemaakt van apparatuur, de behandeling bestaat enkel uit het aanbrengen van de QMS-producten.

Maak jouw afspraak in ons schoonheidsinstituut

Wil jij een afspraak maken voor een ontspannende QMS-behandeling? Een behandeling boek je eenvoudig online op onze website. Ook wanneer je een andere behandeling ter anti-aging wil ondergaan, kun je bij ons terecht. Bekijk alle behandelingen en de tarieven via de website. Tot ziens in ons huidinstituut!

 

Veel gestelde vragen 

Wat is het resultaat van de algen modellage in een QMS behandeling?

Een algen modellage brengt de vochthuishouding in de huid weer in balans. Eenmaal op de huid vormt er zich een osmotische druk: dit houdt in dat ongeveer 10% aan vocht, wat net onder de huid zit, naar beneden gedrukt wordt, en ongeveer 70% aan water vanuit de dieper gelegen lagen ( basaal) naar boven wordt gezogen. Hierdoor krijgt het collageen voldoende vocht, en kan het zijn gewicht 300 maal binden aan ditzelfde vocht, waardoor het volume toeneemt. Dit volume zie en voel je direct.

Wie is het brein achter QMS Medicosmetics?

Dr. med. Erich Schulte, QMS

  • Oprichtend lid van ICADA e.V. (internationale cosmetica- en detergentenvereniging e.V.) in Duitsland
  • Lid van de Amerikaanse en Europese academies voor cosmetische chirurgie
  • Lid van de Europese Academie van gezichtchirurgie
  • Lid van de Duitse Vereniging voor Esthetische Geneeskunde
  • Lid van de Duitse Wellnessvereniging

Achter het succes van QMS Medicosmetics staat de chirurg, biochemicus en internationaal erkende specialist op het gebied van esthetische chirurgie, Dr. med. Erich Schulte. Deze Duitse plastische chirurg was eind jaren zeventig actief in de reconstructieve plastische chirurgie waar hij slachtoffers van branden en zware ongevallen behandelde. Hier ontdekte hij de belangrijke werking van het ei-witproteïne collageen bij het herstellend vermogen van de huid. Hij ontwikkelde speciale serums waarmee aanvankelijk enkel patiënten op medisch voorschrift hun wonden behandelden. Maar met dit fantastische product lag de weg naar cosmetische huidverjonging volledig open. Het begin van het QMS Medicosmetics’ succesverhaal was een feit!

In de elitewereld van de cosmetica staat Dr. med. Erich Schulte erom bekend nieuwe wegen in te slaan en zichzelf steeds te willen overtreffen. Voor hem is het beste nog niet goed genoeg. In zijn Derma-Research-Laboratorium wordt er dan ook onvermoeibaar en met succes doorgewerkt. Zijn QMS Medicosmetics anti-aging-gezichtsbehandelingssysteem voor huidregeneratie is tot op heden uniek in zijn werking. Elk QMS Medicosmetics product garandeert kwaliteit van het hoogste niveau, betrouwbaarheid in het gebruik en superieure resultaten.

Een introductie van nieuwe producten met exceptionele resultaten. Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden worden hiermee effecten bereikt die voordien voor onmogelijk gehouden werden.

Huidinstituut Beauté
Maasstraat 19
5361 GE Grave

Contact

. Bel: 0486-437751
Neem gratis contact op
. Mail: info@verjongjehuid.nl
Antwoord binnen 1 dag
. Via Facebook
Antwoord binnen 24 uur

Openingstijden

Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

kies je intensiteit

          De hoogte van het level bepaald  de intensiteit van de behandeling waardoor je een optimaler resultaat kan bereiken tijdens de duur van de behandeling.

Level 1

Advanced
Level 1
€ 109,-

Intensiteit Advanced :

Incl. Masker Light (créme)
.
.

Level 2

Ultimate
Level 2
€ 129,-

Extra intensiteit Ultimate :

Incl. Masker Medium ( Alginaat)
Incl. Peeling
.

Level 3

Diamond
Level 3
€ 157,-

Extra intensiteit Diamond :

Incl. Masker Strong (Alginaat + Foam)
Incl. Peeling
Incl. Hals en Decolleté zone
Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Ontdek alle huidproducten
in onze webshop

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!