Gratis verzending*
Gratis samples

Microneedling Fusion

Microneedling in de buurt van Nijmegen

Ben jij op zoek naar een behandeling met microneedling in de buurt van Nijmegen en Den Bosch? De behandelingen bij Huidinstituut Beauté in Grave zijn efficiënte en uiterst veilige behandelingen voor collageenstimulatie door middel van Multi-Needle of de Mono-Needle. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen.

Microneedling in de buurt van Nijmegen

Ben jij op zoek naar een behandeling met microneedling in de buurt van Nijmegen en Den Bosch? De behandelingen bij Huidinstituut Beauté in Grave zijn efficiënte en uiterst veilige behandelingen voor collageenstimulatie door middel van Multi-Needle of de Mono-Needle. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen.

Een behandeling met microneedling

Tijdens een behandeling met microneedling in ons huidinstituut komt het hyaluronzuur- gehalte van de huid weer op peil, waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, mag een behandeling met microneedling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Mono-needling

Zichtbare rimpels worden verminderd met mono-needling. Met deze behandeltechniek wordt de rimpel plaatselijk behandeld waardoor lijntjes en rimpels als het ware opgevuld worden met huideigen collageen. De behandeling heeft minder zichtbare rimpels als resultaat. Ongeacht of je volume, verstrakking of een gladdere huid wenst, de skin needling pen heeft de ultieme oplossing! Wil je liever een behandeling zonder naalden tegen rimpels ondergaan? Dan is de QMS-behandeling wellicht iets voor jou.

Multi-needling

De behandeling met de multi-needling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger! Wanneer je liever een behandeling tegen huidveroudering zonder naalden ondergaat, bieden wij ook de radiofrequentie-gezichtsbehandeling aan.

Waar helpt de behandeling bij?

Een behandeling met microneedling helpt bij:

  • Verslapte, rijpere huid;
  • Fijne lijntjes en rimpels;
  • Volumeverlies;
  • Grove poriën;

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal onze huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie is met tussenpozen van drie weken.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke uv-stralen met een uv-filter en extra te hydrateren. De behandeling stimuleert collageen en dit proces heeft circa drie weken de tijd nodig. Om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken. Onze huidspecialist zal je hierover inlichten. Een andere behandeling ter anti-aging is onze facelift zonder chirurgische ingreep.

Maak jouw afspraak voor een behandeling

Maak eenvoudig online een afspraak voor jouw behandeling met microneedling. Daarnaast kun je ook voor andere huidbehandelingen in onze praktijk terecht. Wij adviseren je graag over welke behandeling voor jou geschikt is. Op onze website vind je alle behandelingen en de bijhorende tarieven.

Veel gestelde vragen 

kies je intensiteit

          De hoogte van het level bepaald  de intensiteit van de behandeling waardoor je een optimaler resultaat kan bereiken tijdens de duur van de behandeling.

Level 3

Advanced
Level 3
€ 162,-

Intensiteit Advanced :

.Incl. Peeling Light
.
.
.

Level 4

Ultimate
Level 5
€ 204,-

Extra intensiteit Ultimate :

Incl. Peeling Medium
Incl. Masker Ultimate
.Incl. Soft Laser of Bindweefselmassage
.

Level 5

Diamond
Level 5
€ 227,-

Extra intensiteit Diamond :

Incl. Peeling Strong
Incl. Masker Diamond
.Incl. Soft Laser of Bindweefselmassage
Incl. Decolleté Zone
Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!