Simone Andreoli Sentosa The Night Escape | Eau de Parfum 100 ML

Artikelnummer: 114870

Simone Andreoli Sentosa The Night Escape | Eau de Parfum 100 ML

 150,00

Simone Andreoli Sentosa The Night Escape | Eau de Parfum 100 ML

Ervaar de betovering van Sentosa The Night Escape Eau de Parfum, gecreëerd door Simone Andreoli. Dit ambery parfum is doordrenkt met een meeslepende mix van roze peper, gember, vanille en patchoeli, wat resulteert in een buitengewoon verleidelijke geurbeleving.

De geur van Sentosa is als een reis naar Singapore, waar traditie en futurisme samensmelten tot een unieke sfeer. Net zoals de stadstaat zelf, omarmt dit parfum het contrast tussen verleden en toekomst. De topnoten van roze peper en gember openen de zintuigen op een pittige en verkwikkende manier, terwijl de diepe basisnoten van vanille en patchoeli een warme en sensuele ondertoon toevoegen.

Sentosa is meer dan een parfum; het is een ervaring. Deze geur neemt je mee naar een nacht doordrenkt met passie en romantiek, waarin twee geliefden samenkomen. Laat je verleiden door de geur die de intensiteit van die bijzondere nacht weerspiegelt.

Voeg Sentosa The Night Escape Eau de Parfum toe aan je collectie en omhul jezelf met de sensuele geur die herinneringen oproept aan onvergetelijke nachtelijke avonturen. Ontsnap aan het gewone en ontdek de magie van Sentosa.

________________________________________________________________________

Voordelen

Betoverende mix van roze peper, gember, vanille en patchoeli in Sentosa Eau de Parfum.

Vang de sfeer van traditie en futurisme in Singapore.

Sensuele geur voor onvergetelijke momenten.

Langdurige intensiteit op de huid.

Emotionele reis in een flesje.

Beschikbaar via nabestelling