Parfums de Marly Carlisle | 125 ML

Artikelnummer: 119987

Parfums de Marly Carlisle | 125 ML

 305,00

Parfums de Marly Carlisle

Parfums de Marly Carlisle is een betoverende herengeur die een perfecte mix van kracht en verfijning biedt, gepresenteerd in een elegant ontworpen flacon. Deze gelaagde eau de parfum ontvouwt zich in drie uitgekiende fasen:

  • Topnoten: groene appel, nootmuskaat, saffraan. Carlisle begint met een verkwikkende opening van groene appel, gecombineerd met de kruidige warmte van nootmuskaat en een vleugje exotische saffraan. Deze combinatie biedt een frisse, maar intrigerend kruidige start.
  • Hartnoten: tonkaboon, roos, osmanthus, davana. Het hart van de geur is een rijke mix van tonkaboon, roos, osmanthus en davana. Deze blend van florale en fruitige tonen met een vleugje zoetheid creëert een diep, boeiend midden dat zowel verleidelijk als verfijnd is.
  • Basisnoten: vanille, patchouli, opoponax resinoïde. De afronding van de geur onthult een robuuste basis van vanille, patchouli en opoponax resinoïde. Deze combinatie van zoete en houtachtige noten zorgt voor een warme, langdurige finish die de geur een luxueuze diepte geeft.

Parfums de Marly Carlisle is ideaal voor de moderne man die zoekt naar een geur die zowel dynamiek als diepte uitstraalt. Het is perfect voor avondgelegenheden en speciale evenementen, waar de rijke en gelaagde noten een sfeer van luxe en distinctie bieden. Carlisle is een uitdrukking van verfijnde mannelijkheid die onmiskenbaar aanwezig is.