Parfums de Marly Darcy | 75 ML

Artikelnummer: 119992

Parfums de Marly Darcy | 75 ML

 245,00

Parfums de Marly Darcy

Parfums de Marly Darcy is een sublieme damesgeur die een combinatie van klassieke verfijning en moderne luxe belichaamt, zorgvuldig verpakt in een prachtig ontworpen flacon. Deze verfijnde eau de parfum is meesterlijk gelaagd in drie verleidelijke fasen, elk bijdragend aan een complex en onvergetelijk aroma:

  • Topnoten: Darcy begint met een frisse en uitnodigende opening van bergamot essence, verrijkt met de zoetheid van sinaasappel en een vleugje andere citrusnoten. Deze sprankelende mix zet een levendige toon, die de zintuigen prikkelt en een eerste indruk van helderheid en energie geeft.
  • Hartnoten: In het hart van de geur bloeit een rijk en verfijnd boeket van roos en jasmijn. De roos, symbool van liefde en schoonheid, biedt een diepe florale zachtheid die perfect harmonieert met de verleidelijke en exotische aroma’s van jasmijn. Deze combinatie van bloemen creëert een sensueel en boeiend hart dat de ware essentie van vrouwelijkheid vangt.
  • Basisnoten: De afronding van Darcy is diep en blijvend, met een rijke basis van patchouli, witte musk en praline. Patchouli voegt een aardse diepte toe die goed samengaat met de zoete, bijna verslavende noten van praline, terwijl witte musk een subtiele, schone sensualiteit biedt. Deze combinatie geeft de geur een langdurige, luxueuze afwerking en een onuitwisbare elegantie.

Parfums de Marly Darcy is ideaal voor de vrouw die waarde hecht aan een geur die zowel tijdloze elegantie als een vleugje moderne verfijning uitstraalt. Het is een uitstekende keuze voor bijzondere gelegenheden, waar de gelaagde en harmonieuze noten een sfeer van exclusiviteit en verfijnde flair creëren. Laat je omhullen door de verleidelijke en verfijnde geur van Darcy, die zowel charme als karakter belichaamt.