Simone Andreoli Don’t Ask Me Permission | Eau de Parfum 100 ML

Artikelnummer: 114873

Simone Andreoli Don’t Ask Me Permission | Eau de Parfum 100 ML

 150,00

simone andreoli Don’t Ask Me Permission | eau de parfum 100 ML

Stap binnen in de betoverende wereld van Simone Andreoli’s ‘Don’t Ask Me Permission’ Eau de Parfum. Dit ambery en fruitige parfum is doordrenkt met een opwindende mix van limoen, passievrucht, ylang-ylang en sandelhout. Met een gedurfde combinatie van schoonheid en vrouwelijkheid belichaamt het de levendige energie van de wilde nachten in Rio de Janeiro.

De essentie van ‘Don’t Ask Me Permission’ is geïnspireerd op de moedige geest van Brazilië, waarbij het de vrijgevochten aard en sensuele aantrekkingskracht omarmt. Laat je verleiden door de carioca-groef en laat je meeslepen door de libertijnse passies die in de lucht hangen. De exotische aroma’s van passievrucht en ylang-ylang vloeien samen tot een magnetisch Oosters akkoord van barnsteen, sandelhout en cachaca.

Verrijk jezelf met dit sensuele elixer dat de essentie van avontuur vastlegt en je uitnodigt om regels te trotseren. ‘Don’t Ask Me Permission’ is meer dan een geur – het is een statement van zelfexpressie en bevrijding. Duik in de exotische weelde en omarm de unieke mix van culturele rebellie en verfijnde allure die dit parfum definieert. Bestel nu en ervaar de ontembare geest van Rio, vastgelegd in een flesje.

________________________________________________________________________

Voordelen

Unieke mix van fruitig en ambery voor een gedurfde geurervaring.

Vang de vrijgevochten geest van Rio’s nachten.

Verleidelijke mix van passievrucht en ylang-ylang.

Langdurig magnetisch Oosters akkoord met barnsteen en sandelhout.

Krachtig statement van zelfexpressie.