Forlle’d Hyalogy VCIP Cream

Forlle’d Hyalogy VCIP Cream

 239,00

forlle’d hylogy VCIP Cream

Een luchtige crème, die energie geeft aan de cellen en bescherming biedt tegen vrije radicalen. Het verheldert hyperpigmentatie en kalmeert de huid. Ultra stabiele in olie-oplosbare Vitamine C stimuleert de celactiviteit en voorkomt cel- en DNA-schade, veroorzaakt door UV-stralen. Deze hyperpigmentatie creme is geschikt voor alle huidtypen, maar speciaal voor een gecombineerde huid met zonneschade.

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Verheldert pigmentvlekken

Geeft energie aan de cellen

Stimuleert de celactiviteit en voorkomt cel- en DNA-schade

Geschikt voor alle huidtypen, maar speciaal voor een gecombineerde huid met zonneschade.

Luchtige creme

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Hyperpigmentatie Creme | Gebruik Forlle’d Hyalogy VCIP Cream

Ochtend en Avond. Verdeel een hoeveelheid ter grote van een parel over de huid.  Let op! Gebruik de bijgeleverde spatel.


specificaties

Lees verder

Hier zijn de specificaties van de Forlle’d Hyalogy VCIP Cream:

 1. Productnaam: Forlle’d Hyalogy VCIP Cream
 2. Merk: Forlle’d Hyalogy
 3. Doel: Dit product is ontworpen om de huid te verzorgen, te hydrateren en de teint te verbeteren met behulp van vitamine C.
 4. Vitamine C: De VCIP Cream bevat een geavanceerde vorm van vitamine C, genaamd VCIP (Vitamin C Phosphate), die bekend staat om zijn verhelderende en antioxidante eigenschappen.
 5. Verheldert de huid: Het product helpt bij het verminderen van hyperpigmentatie, donkere vlekken en ongelijkmatige teint, waardoor de huid helderder en stralender wordt.
 6. Antioxidante werking: De VCIP Cream beschermt de huid tegen schadelijke vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige veroudering en beschadiging van de huid.
 7. Hydratatie en verzorging: Het product biedt ook diepe hydratatie en verzorging aan de huid, waardoor de huid zacht en soepel blijft.
 8. Verzachtende werking: De crème heeft een verzachtende werking op de huid, waardoor roodheid, irritaties en ontstekingen worden verminderd.
 9. Geschikt voor alle huidtypen: De VCIP Cream is geschikt voor alle huidtypen en kan dagelijks worden gebruikt als onderdeel van de huidverzorgingsroutine.
 10. Gebruiksvriendelijk: Breng een geschikte hoeveelheid crème aan op een gereinigde huid en masseer zachtjes in. Gebruik het product zowel ‘s ochtends als ‘s avonds.
 11. Inhoud: 30 ml.

Voor gedetailleerde en specifieke informatie raad ik je aan om de verpakking en instructies van de Forlle’d Hyalogy VCIP Cream te raadplegen.


Ingrediënten

Lees verder

Hyperpigmentatie Creme | Werkstoffen Forlle’d Hyalogy VCIP Cream

Brightening and immunomodulation: Ascorbyl tetraisopalmitate (vitamin C), Hydrolysed prunus domestica, Glycyrrhiza glabra extract (Licorice root extract), Saccharomyces lysate extract, Cynara scolymus leaf extract, Zink chloride

Skin restructuring: Hydrolyzed elastin and keratin

Hydration and moisture balance: Sodium hyaluronate, Hydrolysed eggshell membrane, Hydrolysed conchiolin protein (Pearl protein)

Antioxidant protection: Tocopherol (vitamin E)

Skin restructuring and mineral balance: Amino acids, Ionized minerals (Ca2+, K+, Zn2+, Na+, Mg2+)


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Forlle’d Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


De Forlle’d Hyalogy VCIP Cream wordt gratis verzonden

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Forlle’d Hyalogy VCIP Cream ?  Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken