Creme voor Rijpere Huid | PCA Skin Collagen Hydrator

Creme voor Rijpere Huid | PCA Skin Collagen Hydrator

 67,50

Een volle 24 uurs dag/nachtcreme voor een droge en rijpe huid

Een volle 24 uurs moisturiser op basis van een combinatie van moisturisers en cacaoboter voor maximale hydratatie voor de droge en rijpe huid. Deze verzorging bestrijdt droogte en heeft uitstekende anti-oxidante voordelen.
________________________________________________________________________

Voordelen

Vermindert een trekkerig gevoel

Vol maar toch luchtig in gevoel

Verbeterd de elasticiteit van de huid

Anti-aging crème met een vriendelijke prijs

 

GRATIS verzending
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Creme voor Rijpere Huid | Gebruik PCA Skin Collagen Hydrator

‘s morgens en ‘s avonds na het reinigen en aanvullende serums aangebracht te hebben, een kleine hoeveelheid aanbrengen op het gezicht. Gedurende de dag met een SPF.

Bekijk de video voor meer uitleg!


inhoud

Lees verder

Huidtype: Droge en rijpere huid
Inhoud: 50 ml
Verpakking: pot


Ingrediënten

Lees verder

Creme voor Rijpere Huid | Gebruik PCA Skin Collagen Hydrator

Shea butter: verzacht de huid en zorgt voor het behoud van vocht in de huid zonder dat de huid vettig of plakkerig aanvoelt. Rijk aan triglycerides, Vitamine A,E en ogema-6 gamma linoleenzuur.

Gehydroliseerde tarwe proteïnen: hydraterende werkstof

Olijfolie-emulgator: rijk aan polyphenois (anti-oxidanten)

Zoete amandel extract : geeft een zacht filter aan de huid. Lift, voedt en brengt de PH waarde in balans.


PCA SKIN Brochure

Download

PCA Skin Brochure

Het merk PCA Skin:

Voor productontwikkeling is een essentiële rol weggelegd binnen het bedrijf. PCA skin doet geen dierproeven en alle producten worden getoetst aan de strenge richtlijnen die gelden in de branche. De range huidverbeteringsproducten en professionele behandelingen zijn divers en bevatten hoogwerkzame ingrediënten zoals verschillende zuren, een zeer stabiele vorm van retinol (vitamine A), vitamine E, verschillende peptiden, groeifactoren en SPF’s van hoge kwaliteit. Tijdens het selecteren van de ingrediënten staat het respect voor dieren en mileu bovenaan. Dit is mede waardoor PCA skin producten vrij zijn van synthetische kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën, petrolatum en lanoline. Het resultaat is een gezondere, jongere en mooiere huid.

Trots zijn we ook op de zonnelijn. Deze ‘sunscreens’ geven een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. De producten zijn getest en goed bevonden voor de strenge instantie FDA en erkend door de Skin Cancer Foundation. De geavanceerde producten hebben een dubbele bescherming tegen vrije radicalen, waardoor ze bescherming bieden tegen zowel huidkanker als tegen voortijdige huidveroudering.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan de huidexpert via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


Creme voor Rijpere Huid | PCA Skin Collagen Hydrator wordt gratis thuis bezorgd in Nederland

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over  de Creme voor Rijpere Huid | PCA Skin Collagen Hydrator ? Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

Andere suggesties…