Forlle’d Hyalogy P-effect UV Protector SPF 25

Forlle’d Hyalogy P-effect UV Protector SPF 25

 69,00

forlle’d P-effect Uv Protector spf25

Deze effectieve crème beschermt uitstekend tegen de nadelige effecten van UV-stralen, de minerale ingrediënten bieden zonbescherming tegen zowel UVA als UVB stralen en helpen de huid snel herstellen na blootstelling van UV stralen. Deze formule heeft licht reflecterende deeltjes, waardoor je er direct fris en helder uitziet zonder de huid te verstoppen.

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Speciaal voor het gezicht

Geeft bescherming tegen UVA en UBA stralen

Herstelt de huid na blootstelling van de zon

Bevat plantenextracten en natuurlijke oliën

In handig flesje om mee te nemen

 

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Zonbescherming | Gebruik Forlle’d Hyalogy P-effect UV Protector SPF 25 PA++

In de ochtend een kleine hoeveelheid aanbrengen en verdelen over het gezicht. Zonnebrand is altijd de laatste stap na reiniging en aanbrengen van andere producten zoals dagcrème.


specificaties

Lees verder

Hier zijn de specificaties van de Forlle’d Hyalogy P-effect UV Protector:

 1. Productnaam: Forlle’d Hyalogy P-effect UV Protector
 2. Merk: Forlle’d Hyalogy
 3. Doel: Dit product is ontworpen om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.
 4. Zonbescherming: De P-effect UV Protector biedt een effectieve bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, die verantwoordelijk zijn voor huidschade en veroudering.
 5. SPF: Het product heeft een SPF (Sun Protection Factor) die helpt om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.
 6. Breed spectrum: De UV Protector biedt een breed spectrum bescherming, wat betekent dat het beschermt tegen zowel UVA- als UVB-stralen.
 7. Voorkomt vroegtijdige huidveroudering: Door de huid te beschermen tegen de zon, helpt het product vroegtijdige huidveroudering te voorkomen, zoals rimpels, fijne lijntjes en pigmentatie.
 8. Verzachtende werking: Het product heeft een verzachtende werking op de huid, waardoor irritaties en roodheid worden verminderd.
 9. Hydratatie: De P-effect UV Protector biedt ook hydratatie aan de huid, waardoor de vochtbalans wordt hersteld en de huid gezond blijft.
 10. Geschikt voor alle huidtypen: Het product is geschikt voor alle huidtypen en kan dagelijks worden gebruikt als onderdeel van de huidverzorgingsroutine.
 11. Gebruiksvriendelijk: Breng een geschikte hoeveelheid UV Protector aan op de huid en verdeel gelijkmatig over het gezicht en andere blootgestelde delen van de huid. Herhaal indien nodig gedurende de dag.
 12. Inhoud: 30 ml.

Voor gedetailleerde en specifieke informatie raad ik je aan om de verpakking en instructies van de Forlle’d Hyalogy P-effect UV Protector te raadplegen.


Ingrediënten

Lees verder

Zonbescherming | Werkstoffen Forlle’d Hyalogy P-effect UV Protector SPF 25 PA++

UV protection and photo-ageing prevention: 

Cyclopentasiloxane 

Zink oxide 

Titanium dioxide 

Anti-pigmentation and whitening: 

Glycyrrhiza glabra (licorice) root extract 

Hydrolyzed prunus domestica 

Hydration and moisture balance: 

Sodium hyaluronate 

Hydrolyzed egg shell membrane 

Hydrolyzed conchiolin protein (Pearl protein) 

Sodium chondroitine sulfate 

Hydration and moisture balance: 

Sodium hyaluronate 

Hydrolyzed egg shell membrane 

Hydrolyzed conchiolin protein (Pearl protein) 

Sodium chondroitin sulfate 

Anti-inflammatory effect and antioxidant 

protection: 

Gentian lutea root extract 

Origanum majorana leaf extract 

Thymus serpillum extract 

Cell regeneration and immunomodulation: 

Ceramide -3 

Panax ginseng root extract 

Mineral balance: 

ionized minerals (Ca2+, K+, Zn2+, Na+, Mg2+) 


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Forlle’d Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


De Forlle’d Hyalogy P-effect UV Protector wordt gratis verzonden

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Forlle’d Hyalogy P-effect UV Protector ? Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken