Toner Vochtarme Huid | PCA Skin Hydrating Toner

Toner Vochtarme Huid | PCA Skin Hydrating Toner

 55,00

PCa skin hydrating toner 

Verwijder vuil, olie en vuil en voorkom schade door vrije radicalen terwijl de huid een extra boost van hydratatie krijgt. De Hydrating toner helpt de huid fris en gebalanceerd te houden.

Het kan ook gedurende de dag als een spray worden gebruikt om de hydratatie van de huid te verbeteren.  Denk bijvoorbeeld aan ruimtes met een droge lucht zoals in het vliegtuig waarbij de huid wel wat extra hydratatie kan gebruiken.

________________________________________________________________________

voordelen

Geeft een schoongevoel

Reinigt en hydrateert

Vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen

Makkelijk in gebruik

 

 

GRATIS verzending
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Toner Vochtarme Huid | Gebruik PCA Skin Hydrating Toner

Na het reinigen een wattenschijfje met de Hydrating Toner bevochtigen en de huid hiermee reinigen. Hierna de huid corrigeren, hydrateren en beschermen. De PCA Skin Hydrating Toner mag tweemaal per dag gebruikt worden.


inhoud

Lees verder

206,5 ml


Ingrediënten

Lees verder

Toner Vochtarme Huid | Werkstoffen PCA Skin Hydrating Toner

Water, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Propanediol, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Panthenol, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Root Extract, Ethylhexylglycerin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Sodium Lactate, Disodium EDTA, Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract, Sodium PCA, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Carrageenan, Jania Rubens Extract, Ascorbic Acid


PCA Skin Brochure

Download

PCA Skin Brochure

Het merk PCA Skin:

Voor productontwikkeling is een essentiële rol weggelegd binnen het bedrijf. PCA skin doet geen dierproeven en alle producten worden getoetst aan de strenge richtlijnen die gelden in de branche. De range huidverbeteringsproducten en professionele behandelingen zijn divers en bevatten hoogwerkzame ingrediënten zoals verschillende zuren, een zeer stabiele vorm van retinol (vitamine A), vitamine E, verschillende peptiden, groeifactoren en SPF’s van hoge kwaliteit. Tijdens het selecteren van de ingrediënten staat het respect voor dieren en mileu bovenaan. Dit is mede waardoor PCA skin producten vrij zijn van synthetische kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën, petrolatum en lanoline. Het resultaat is een gezondere, jongere en mooiere huid.

Trots zijn we ook op de zonnelijn. Deze ‘sunscreens’ geven een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. De producten zijn getest en goed bevonden voor de strenge instantie FDA en erkend door de Skin Cancer Foundation. De geavanceerde producten hebben een dubbele bescherming tegen vrije radicalen, waardoor ze bescherming bieden tegen zowel huidkanker als tegen voortijdige huidveroudering.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING *


De Toner Vochtarme Huid | PCA Skin Hydrating Toner word gratis verzonden

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Toner Vochtarme Huid | PCA Skin Hydrating Toner ?  Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken

Andere suggesties…