Forlle’d Hyalogy Re-Purerance Wash

Forlle’d Hyalogy Re-Purerance Wash

 82,50

forlle’d hyalogy re-purerance Wash 

Dit zachte schuim is ontwikkeld om alle in water oplosbare stoffen op te lossen met een verfrissende, herstellende en ontstekingsremmende werking. De Forlle’d re-purerance wash  is bedoeld als dagelijkse reiniging voor een normale tot vette huid en een huid met ontstekingsreacties. Tevens ook geschikt voor de huid rondom de ogen. Dit reinigingsproduct kan als losstaande reiniging gebruikt worden.

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Heerlijk gevoel tijdens het reinigen

Geeft een schoongevoel

Laat geen trekkerig gevoel achter na reiniging

Ontstekingsremmende werking

Bevat natuurlijke ingrediënten

Ook te gebruiken rondom de ogen

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Zachte Gezichtsreiniger | Gebruik Forlle’d Hyalogy Re-Purerance Wash

Neem ochtend en avond een hoeveelheid ter grootte van een kleine parel en emulgeer met water tot dat er een rijk schuim ontstaat, masseer met roterende bewegingen over de huid.


specificaties

Lees verder

Hier zijn de specificaties van de Forlle’d Hyalogy Re-Purerance Wash:

  1. Productnaam: Forlle’d Hyalogy Re-Purerance Wash
  2. Merk: Forlle’d Hyalogy
  3. Doel: Dit product is ontworpen om de huid grondig te reinigen en onzuiverheden te verwijderen.
  4. Diepe reiniging: De Re-Purerance Wash reinigt de huid diep, verwijdert vuil, overtollige olie en onzuiverheden, waardoor de huid fris en gerevitaliseerd aanvoelt.
  5. Zuiverende werking: Het product helpt bij het zuiveren van de huid en het voorkomen van verstopte poriën, mee-eters en puistjes.
  6. Verzachtende werking: De wasgel heeft een verzachtende werking op de huid, waardoor roodheid, irritaties en ontstekingen worden verminderd.
  7. Hydratatie: De Re-Purerance Wash biedt ook hydratatie aan de huid, waardoor de vochtbalans wordt hersteld en de huid gezond blijft.
  8. Geschikt voor alle huidtypen: De wasgel is geschikt voor alle huidtypen en kan dagelijks worden gebruikt als onderdeel van de huidverzorgingsroutine.
  9. Gebruiksvriendelijk: Maak je gezicht nat met water, breng een kleine hoeveelheid Re-Purerance Wash aan en masseer zachtjes in. Spoel grondig af met water. Gebruik het product zowel ‘s ochtends als ‘s avonds.
  10. Inhoud: 100 ml.

Voor gedetailleerde en specifieke informatie raad ik je aan om de verpakking en instructies van de Forlle’d Hyalogy Re-Purerance Wash te raadplegen.


Ingrediënten

Lees verder

Zachte Gezichtsreiniger | Werkstoffen Forlle’d Hyalogy Re-Purerance Wash

Cleansing: 

Myristic acid (derivative of coconut and palm oils) 

Potassium cocoyl glycinate (derivative of coconut oil) 

Hydration and moisture balance: 

Glycosyl trehalose 

Sodium hyaluronate 

Hydrolyzed egg shell membrane 

Hydrolyzed conchiolin protein (Pearl protein) 

Skin restructuring and regeneration: 

Arginine 

Alanine 

Serine 

Valine 

Mineral balance 

Ionized minerals (Ca2+, K+, Zn 2+, Na+, Mg2+) 


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Forlle’d Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


De Forlle’d Hyalogy Re-Purerance Wash wordt gratis verzonden

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Forlle’d Hyalogy Re-Purerance Wash ?  Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken