Simone Andreoli Sunplosion – Aloha State Of Mind | Eau de Parfum 100 ML

Artikelnummer: 118447

Simone Andreoli Sunplosion – Aloha State Of Mind | Eau de Parfum 100 ML

 145,00

Simone Andreoli Sunplosion – Aloha State Of Mind | Eau de Parfum 100 ML

Ontketen de levendige vitaliteit van Hawaii met Simone Andreoli  Sunplosion – Aloha State Of Mind Eau de Parfum. Dit is een meesterwerk dat de zonovergoten geest van het eiland vangt en een onweerstaanbare ‘Aloha state of mind’ oproept. Doordat deze geur de zonovergoten energie belichaamt, brengt het je in de stemming voor een tropisch avontuur.

Het hart van deze betoverende geur wordt bepaald door de sappige aroma’s van de lokale Excel Mango, terwijl frisse limoen als topnoot een vleugje pittige frisheid toevoegt. Daarnaast omhult een subtiele basis van guave en transparant kokoswater de zintuigen. Ook roept beelden op van zand tussen je tenen en de verkwikkende zeebries.

Dit parfum is een uitnodiging om te dromen over adembenemende stranden en de vrijheid van de oceaan. Geïnspireerd door de exotische flora van Hawaii, omvat de compositie ook de bloemige tinten van hibiscus en de warmte van wit sandelhout.

Sunplosion is geschikt voor iedereen, een gender neutrale geur die elke dag en elke gelegenheid kan opfleuren. Laat deze geurnoten je daarom meenemen op een reis naar een paradijselijke ‘Aloha state of mind’.

________________________________________________________________________

Voordelen

Hawaii’s Vitaliteit: Voel de energie met mango, limoen en kokoswater in Sunplosion.

Gedenkwaardige Geur: Hibiscus en sandelhoutnoten voor een blijvende indruk.

Exotisch Vrij: Reis naar stranden met de geur van vrijheid.

Uniek Jij: Uiting van jouw ‘Aloha state of mind’.

Voor Allen: Geschikt voor mannen en vrouwen, elke gelegenheid.