Forlle’d Hyalogy Sculpting Gel

Forlle’d Hyalogy Sculpting Gel

 99,00

forlle’d hyalogy sculpting Gel

Deze gel stimuleert de vetverbranding en werkt verstevigend en modellerend. Doordat het de vetverbranding stimuleert, heeft het een anti-cellulite werking en werkt het preventief tegen striae. Het geeft een prettig “warming up” effect op de huid en is voor bedoeld voor het lichaam.

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Stimuleert de vetverbranding

Werkt verstevigend

Werkt preventief tegen striae

Heeft een anti-cellulite werking

Bevat plantenextracten en natuurlijke oliën

Verwarmend effect op de huid

 

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Vetverbranding creme | Gebruik Forlle’d Hyalogy Sculpting Gel

Dagelijks insmeren bijvoorkeur na het douchen.


specificaties

Lees verder

ier zijn de specificaties van de Forlle’d Hyalogy Sculpting Gel:

  1. Productnaam: Forlle’d Hyalogy Sculpting Gel
  2. Merk: Forlle’d Hyalogy
  3. Doel: Deze gel is speciaal ontworpen om de huid te verstevigen, liften en vorm te geven voor een jeugdiger uiterlijk.
  4. Verstevigt en lift de huid: De Sculpting Gel bevat geavanceerde ingrediënten die helpen bij het verstevigen en liften van verslapte huid, waardoor de contouren van het gezicht worden verbeterd.
  5. Vormgevende werking: De formule is ontwikkeld om de huid te helpen in zijn natuurlijke vorm te hervormen en te versterken, met name op gebieden zoals kaaklijn en hals.
  6. Hydratatie en voeding: De gel biedt ook hydratatie en voeding aan de huid, waardoor deze er gezond en stralend uitziet.
  7. Verfrissende textuur: De Sculpting Gel heeft een lichte en verfrissende textuur die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen en niet plakkerig aanvoelt.
  8. Geschikt voor alle huidtypen: De gel is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de rijpere huid die behoefte heeft aan versteviging.
  9. Gebruiksvriendelijk: Breng een kleine hoeveelheid gel aan op gereinigde huid en masseer zachtjes in op de gewenste gebieden tot het volledig is opgenomen.
  10. Inhoud: 50 ml.

Voor gedetailleerde en specifieke informatie raad ik je aan om de verpakking en instructies van de Forlle’d Hyalogy Sculpting Gel te raadplegen.


Ingrediënten

Lees verder

Vetverbranding creme | Werkstoffen Forlle’d Hyalogy Sculpting Gel
Metabolism and antioxidant protection:

Thermus thermophillus enzymes Caffeine

Hot Pepper (Chili) Extract

Tourmaline

Tocopherol

Skin firming and toning:

Carnitine

Ivy extract

Lipolytic action:

Fucus Fucus Extract

Sweet orange extract

Anti-inflammatory and whitening action:

Grape leaf clematis extract Horsetail extract

Meadowsweet extract

Guarana extract

Reduce inflammation and soothe: Maltodextrin Squalane

Forlle’d Brochure

Download Brochure

Forlle’d Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Forlle’d

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


De Forlle’d Hyalogy Sculpting Gel wordt  gratis verzonden

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Forlle’d Hyalogy Sculpting Gel ? Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken