Parfums de Marly Oajan | 125ML

Artikelnummer: 119989

Parfums de Marly Oajan | 125ML

 265,00

Parfum de Marly Oajan

Parfums de Marly Oajan is een onderscheidende uniseks eau de parfum, diep geworteld in een oriëntaalse, kruidige geurtraditie. Deze luxe geur is ideaal voor de koudere maanden en wordt gekenmerkt door een rijke en originele samenstelling, opgebouwd in drie gelaagde fasen:

  • Topnoten: De geur opent met een uitnodigende combinatie van zoete honing en krachtige kaneel, aangevuld met de fruitige accenten van schijnhulst. Deze verleidelijke opening zet een warm en uitnodigend aroma neer dat direct de aandacht trekt.
  • Hartnoten: In het hart van de geur onthult zich een rijke melange van benzoïne, labdanum en ambergris. Deze noten vormen samen een warm, amberachtig middenstuk dat het oriëntaalse karakter van de geur verder verdiept en een balsemachtige zoetheid toevoegt.
  • Basisnoten: De afronding van de geur bestaat uit een diepe basis van patchoeli, muskus, vanille en tonkaboon. Deze elementen versmelten tot een langdurig, verleidelijk en zoet akkoord dat een onuitwisbare indruk achterlaat.

Parfums de Marly Oajan straalt een sfeer van suggestieve verfijndheid uit en is verpakt in een elegant zwart-gouden flacon die de luxueuze uitstraling benadrukt. Deze geur is perfect voor diegenen die streven naar een hoge mate van originaliteit en luxe in hun parfumkeuze. Beleef de unieke, kruidige en zoete akkoorden van deze bijzondere geur en laat je meenemen op een onvergetelijke, geurige reis.