Parfums de Marly Layton Exclusif | 125 ML

Artikelnummer: 119983

Parfums de Marly Layton Exclusif | 125 ML

 285,00

Parfums de Marly Layton Exclusif 

Parfums de Marly Layton Exclusif is een exclusieve interpretatie van het klassieke Layton-parfum, bedoeld voor de verfijnde liefhebber van luxe geuren. Deze complexe geur mixt traditionele elementen met een vleugje avontuur, resulterend in een uniek en meeslepend aroma, verfijnd gelaagd in drie fasen:

  • Topnoten: De geur opent met een spannende melange van mandarijn en bergamot, verrijkt met een kruidige explosie van roze peper. Deze levendige combinatie zet direct een krachtig, uitnodigend aroma neer.
  • Hartnoten: Het hart van de geur is een diep en rijk samenspel van roos, geranium en waterlelie, die een bloemige en licht aquatische essentie bieden. De toevoeging van koffie versterkt het hart met een donkere, intrigerende twist.
  • Basisnoten: De basis versterkt de diepte en duurzaamheid van de geur met de warmte van amber, guaiac hout, en sandelhout. Vanille en civet voegen een exotische en verleidelijke noot toe, die het parfum een blijvend en verslavend karakter geeft.

Parfums de Marly Layton Exclusif is een geur die ontworpen is om indruk te maken bij zowel formele als informele gelegenheden, en belooft een langdurige aanwezigheid die perfect is voor de man die zich onderscheidt met een kenmerkende, luxe stijl. Dit parfum is een uiting van exclusiviteit en geraffineerde elegantie, ideaal voor wie zoekt naar een geur die zowel klassiek als gewaagd is.